Aralikta bitti dogum iznim. Biraz yillik izin kullandim. Simdi ucretsiz izindeyim. Yazin bitecek. Yasini doldurmus olacak ise basladigimda. 31 Agustos dogumlu. 1 Eylul'de is basi.

E Elwing6 canim sen fasulyeyi ezerek mi verdin, rondodan gecirerek mi?

Bir de probiyotik yogurt mayasi kullanan arkadaslar, ben de bugun mayaladim ama aklima bir sey takildi. Her defasinda yeni mayayla mi mayalamak gerekiyor? Normal yogurt mayalar gibi eski yogurtla olmuyor mu?

Olmuyor. Her defasında yeni almak gerekiyor.

Bakalim bir seyler dusunecegiz ama cikartacagim karar verdim :)) bana zor olacak asil yataktan kalk yanina git yattigim yerden salliyordum haff hafif ❣ sagol canim
Evet birazcık zor oluyo bizim için yanına gidip duruyosun, kendi yatağında bile rahat yatamıyosun olsun, onlar iyi olsun

Yok canim blendr yaptim buyuk parca kaliyor cunku.bende migrostaki buyuyo siseyle yaptim cok guzel tutuyor tadida cok hosumuza gitti onun disinda yemiyo gulce bende tutturamadm hazir sutu :) bir kac kez mayaladim eski yigurttan simdi 2.siseyi aldim mayayla daha iyi tutuyo sanki o da baya gidiyo zaten

Bu kabizliklar ne zaman gececek sizinkiler her gun yapiyor mu? 2 gunu gecmiyor yapiyor ama zorlanarak kefir veremedim 2gundur hemen belli oldu

1 yaş sıkıntı ya yine kim bakacak dertleri
bakmak bulmak gerek iyi bir bakıcı
Aklimizda biri var simdilik ama onun haberi yok tam da emin degilim, konusmak lazim hep erteliyorum. Yazin deneme amacli rica edicem bakalim. Ben varken goreyim diye. Bizim baba cogunlukla evde oldugu icin aklim kalmaz zaten. Ona seviniyorum.

Ben de ebebekten evde diye bir marka aldim. Tadina baktim cok guzel olmus gercekten. Bayilarak yedi. Hazir sutu ben de tutturamiyordum ama inat ettim basardim. Daha rahat, kaynatma derdi yok.

Bu arada 2gundur kramp girdi ayagima magnezyum almaya basladim.b13vermisti doktor onuda kullanmiyodum onada baslicm sut icin onemliymis okudum az once kendimi baya ihmal ettim herhalde vucut sinyal veriyor artik :)

Ben de ebebekten evde diye bir marka aldim. Tadina baktim cok guzel olmus gercekten. Bayilarak yedi. Hazir sutu ben de tutturamiyordum ama inat ettim basardim. Daha rahat, kaynatma derdi yok.
Kaynatma derdi mi yok Ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba Günlük pastörize sütü kaynatıp activia probiyotik yoğurtla mayalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…