o uygulamaya bakıcam sağol canim
kelime bilgisi malum yds yüzünden baya iyi ama konusma isi için profsyonl yardim almalıyım dediklerini yapicam

vera çok yaramaz hepimizi peşinden koşturuyor

Selamlar, bebe menüsüyle geldim
Metehan genelde kahvaltı yemiyor, hatta hiç yemiyor
Bu sabah yedi ama, onu yazayım dedim. Önce pırasayı küçük küçük doğradım, sonra zeytinyağında bi çevirdim ve haşladım. Sonra süzdüm. Başka bi tavada azıcık tereyağı, süzdüğüm pırasalar, yarım tatlı kaşığı peynir ve yumurta sarısı. Afiyet olsuuun

Öğlen yemeğini dün yaptı eşim, ilikli kuzu etini haşladı hem suyunu kullandı hem etinden biraz didikledi, semizotunu küçük küçük doğradı, içine soğan, sarımsak, bebek salçası, ince siyez bulguru (1 yemek kaşığı), zeytinyağı. Sonra da biraz blendır yapmış yoğurtla birlikte yedi, afiyet olsuun minnoşlarımıza

Akşam da irmikle armut rendesi pişirdim, içine de azıcık keçiboynuzu özü

Bebek salçasını kendin mi yaptın?

Kardeş bunlar5.ayda beraber hastalık atlattılar. Ondan beri yakın davranışları. Ama şükür yemek düzeldi. 7 de emzirip 8 e kadar uyuyor. 10.15 10.30 a kadar oyalıyorum.Kahvaltı düzeldi.
Adi ne? bizim de gunduz uykulari duzeldi cok sukur. En buyuk sorun kahvalti ama yine de sukur az da olsa yiyor. Heralde dis zamani cok istahsizlik yapti. Yavas yavas duzeliyor.

Adi ne? bizim de gunduz uykulari duzeldi cok sukur. En buyuk sorun kahvalti ama yine de sukur az da olsa yiyor. Heralde dis zamani cok istahsizlik yapti. Yavas yavas duzeliyor.
Emre Emreler yaramaz olur yapma dedilerYaptım bile. Sen söylemiş miydin adını? Ben hamilelik döneminde bu grubu nasıl kaçırmışım ona üzülüyorum ama o sıra ders çalışmaktan hiç vaktim yoktu. Hepiniz isimlerini biliyorsunuz bebeklerin. Şimdi de buraya bakmazsam eksik geçiyor gün

Yok yahu, bir yegenim var Emre. Cok akilli cocuktu. Simdi koca adam Allah bagislasin hepsini. Benimki de Can, sadece Can, onunde arkasinda bir sey yok (hep soruyorlar ). Ben de hamileligin son zamanlarinda kesfetmistim burayi.

Yok yahu, bir yegenim var Emre. Cok akilli cocuktu. Simdi koca adam Allah bagislasin hepsini. Benimki de Can, sadece Can, onunde arkasinda bir sey yok (hep soruyorlar ). Ben de hamileligin son zamanlarinda kesfetmistim burayi.
Sadece Can yerim onu. Yalnız fotoda hiç zayıf görünmüyor. Gayet iyi maşallah

Ohhh afiyet olsunnn babaya da helal olsun

Benimki de taze fasulyeyi hupletti dun. Korkumdan az yapmistim, hepsini yedi. Bugun aynisini yapicam yine. Biraz daha fazla ama
Afiyet seker olsun sevsinde annesi bolbol yapar Ayy benimkide cok seviyor homurdaniyor yerkennn aksama ne yapsammm simdi yine ac uyanacak karnabahar deniyeyim bari

Afiyet seker olsun sevsinde annesi bolbol yapar Ayy benimkide cok seviyor homurdaniyor yerkennn aksama ne yapsammm simdi yine ac uyanacak karnabahar deniyeyim bari
Bugun ikinci lokmayi gec verdim diye resmen agladi, bagirdi acele et diye. bugunleri de mi gorecektim

acken eline pide verdim yine ogurdu sonra minik verdim onuda ögurdu sabah ekmekle pekmez bandrip ufak ufak veriyorum halbuki acil arada blw yapmam lazim bu ara fazla alistik purelere

Son düzenleme:
Kızlar organik bebek tarhanası aldım. Üstünde organik bebek tarhanası yazdığı için içindekilere balmadım. Bugün yaptım yedirdim. İçindekilere bakim dedim tuz varmış ya Bebek tarhanasında nasıl tuz olur! hayır her zaman içindekilere bakarken organik bebek ürünü yazmasına güvenip niye bakmadım ki..
Bir de kaç gündür iştahı yok. Yemek azaltıp daha çok emmeye yöneldi. Yarım saat emzirdim dün gece. Zaten iştahı azalmışken bir de zar zor 2 saatte yedirdim tuzlu tarhanayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…