Nereden almistin tarhanayi? Uzerine bol su ver, sorun olmaz bir defalik. Istahsizligi dislerdendir belki, benimki de gecen hafta cok istahsizdi, disler cikti bu hafta daha iyi.

Sıkma canini oluyor bazen oyle seyler ben bu sabah uyku sersemligiyle pekmez yerine.nar eksisi doktum. en bombasi cocuga aksam.yemek yedirdim ohh ne guzel doydu diyorum dolabi bi actm 7gibi karnabahar orada ..sogusun diye koymustum ama yedirdim zannediyorum kafa o kadar gitmis bizimkide hic sesinicikartmadi cikartsa ne yazar doyrdum neye agliosn derdim herhlde sen soyleyince baktm ben makarnalutfendn aliyorum orada +1 yas olanda deniz tuzu kullanmislar mesela.ama 6aylik olanlarda yok.bebek derken onu kastettiler demekki

Bu arada bizimki bugun 4.kakasini yapti sabah yulaf gunkurusu oglen kefir balkabagi corbasi ..yapmasa ayip olurdu kefir mayasida aldim hem kendim icip hem ona verecgim bakalim..hep boyle ugrasacagiz sanirim aman yapsinlar diye :)

Hangi marka?

Benim de uykusuzluktan kafa gidikÜstünde kaç yaş olduğu yazmıyor netten baktım ama belki paketinde yazıyordu paketini de şu korona mevzu yüzünden gelen kargoları dezenfekte ederken attım.

Pekmezi nerden alıyorsunuz ? Bari onu doğru aliim
Makarnalutfenden aldim onuda.. ben de keciboynuzu aldim ama uzum deneyecegim sonrakini.. vitmada mamarnalutfende guvenilir bence.orvitalorganik var birde gecen pelinakil paylasmisti o ordan aliyorms

Kuzularin.vucudunu neyle yikiyorsunuz? Baya hassas cildimiz egzamamizda var

Kuzularin.vucudunu neyle yikiyorsunuz? Baya hassas cildimiz egzamamizda var
Penaten ultra sensitive sac ve vucut sampuani. Ama hediye geldi bana, ben almadim. Bitince hipp'in bi seyini kullanicam, o da hediye gelmisti. Boyle hediye bikac bi sey var. Ama penateni begendim. Zaten ultra sensitive hassas ciltler icin.

bizimkinin hem iştahı azaldı hem zaten memeye hiç düşkün deil

Makarnalutfenden aldim onuda.. ben de keciboynuzu aldim ama uzum deneyecegim sonrakini.. vitmada mamarnalutfende guvenilir bence.orvitalorganik var birde gecen pelinakil paylasmisti o ordan aliyorms
gülce keciboynuzu sevdi mi
üzüm eşimin köyünden gelen vardı veriyorum
seviyor
evde atışerinin organik keçiboynuzunu bi deneyim dedim hiç sevmedi

seviyor
Benimki hic sevmedi. En sevdigi seye karistirdigimda onu bile yemiyor. Ben de uzum deneyeyim bari.

Benimki hic sevmedi. En sevdigi seye karistirdigimda onu bile yemiyor. Ben de uzum deneyeyim bari.
ay o garip kokusu oluyor ya bence ondan
haklı lar ya keçi boynuzunun pekmezi de pek yenesi deil
limon sırası gelince limonla karıştırıp
demir emilimini arttırmayı düşünüyorum
gecen yaz kendime meyveli buz yapiyordum
vera ya da temmuz agustosta yaparum belki

Ben de üzüm pekmezini armut ve muzla karıştırıyorum.

seviyor
Bende uzum denicem keciboynuzu marketten alinca bende yiyememistim ama bu aldgim organik olan
guzelmis.sevdim tadini..Gulcenin sevmedigi pek bir sey yok tepkisiz yemek yer o yuzden bazen neyi sevip sevmedgini anlamiyoum..sevdigi seyede nadir asiri tepki veriyo..babasi cikolata agzina surdu onda bile ya sanki senelerdir yiyo heyecan 0 .bi ekmek eline verince kusacak gibi oluyo o da sert geliyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…