Evomere kullaniyorum bende icerigi temiz diye fakat vucut losyonu yok..mustelayla ilgili biseyler okuyup almamistim herkeste memnun ama tekrar bir bakayim tskkrleer
Ay bu arada keske koylere falan gidebilsek..esimin tarafindada kazanlarla yapiyorlar pekmezleri tereyagi bir kez kaynattgn sutten yapiyorsun öyle bise tavuk et balik...herseyin tadi harika ben et yemem orda et yedim
Ay bu arada keske koylere falan gidebilsek..esimin tarafindada kazanlarla yapiyorlar pekmezleri tereyagi bir kez kaynattgn sutten yapiyorsun öyle bise tavuk et balik...herseyin tadi harika ben et yemem orda et yedim
Baştan beri yemeyen bir bebek olsa takmıcam yemek yemeyi sevmiyor dicem ama iştahlıyken şimdi midesi bulanıyormuş gibi yüzünü buruşturup bir kaç kaşık yiyince canım sıkılıyor
NnonamexEElwing6
kızlar normalde araştırmam ama doğal pekmez diye aradığımda önüme çıkmıştı bu bilgi. Hmf değerinden bahsediyorlar pekmezde. O değer düşük olmalıymış. Değerin yüksek olması kanserojenmiş Allah korusun.O yüzden pekmez üretim aşamasında düşük ısıda üretilmeliymiş. Aldığınız yerlerde düşük ısıda mı üretiliyor ki, bulursam sağlam bir yer alcam inşallah.
NnonamexEElwing6
kızlar normalde araştırmam ama doğal pekmez diye aradığımda önüme çıkmıştı bu bilgi. Hmf değerinden bahsediyorlar pekmezde. O değer düşük olmalıymış. Değerin yüksek olması kanserojenmiş Allah korusun.O yüzden pekmez üretim aşamasında düşük ısıda üretilmeliymiş. Aldığınız yerlerde düşük ısıda mı üretiliyor ki, bulursam sağlam bir yer alcam inşallah.
Bunun aciklamasina bir bak istersen canim. Ben bundan almamkstim ama sitede yoktu sanki brn aldigimda. Baska bir marka almistim. Onun bilgilerini bulamadim.
NnonamexEElwing6
Bunun aciklamasina bir bak istersen canim. Ben bundan almamkstim ama sitede yoktu sanki brn aldigimda. Baska bir marka almistim. Onun bilgilerini bulamadim.
İngilizcede, iş hayatında unumu eledim eleğimi astım hissine kapıldığımı düşünüyordum ki dediğin uygulamaya bakasım geldi. İngilizce sevdası ömürlük galiba
Cok haklisin yani ben sahsen turkce yeni bir kelime ogrensem bile hosuma gidiyo, kullanmaya calisiyorum, kendi kelime dagarcigima katmaya calisiyorum. Gercekten bilmek ve kullanmak cok farkli seyler.