Ben de hergün çok mu diye düşünüyorumBen hergun sebze corbasina 40gr kiyma koyuyorum. Doktoru oyle demisti. Aa bazi yerlerde haftada 3 gun filan diyor.
Aaa ben de aldim ayni markadan ama henuz yapmamistim. Iyi oldu soyledigin. Ya galiba her seyi kendimiz yapacagizX xxyyzztt-EarthLing- raya organik bebek tarhanası. Küçük bir kaseyi yedirdim ya hayır bol su içip yemeği güzel yerken kaç gündğr en sevdiği şeyi bile yedirsem önce yiyor sonra yüzünü buruşturuyor.
canim benim köyüm ankarada yani artık köy değil bile mahalle esiminki de orda oldklarindan değil getiren yapan tanıdıkları var kapadokyaAy bu arada keske koylere falan gidebilsek..esimin tarafindada kazanlarla yapiyorlar pekmezleritereyagi bir kez kaynattgn sutten yapiyorsun öyle bise tavuk et balik...herseyin tadi harika ben et yemem orda et yedim
ben üzüm pekmezini herşeye karıştırıyorumBen de üzüm pekmezini armut ve muzla karıştırıyorum.
biz iyice sapıttık ama genelde toplam 3 saatBebişleriniz gündüz kaç saat uyuyor?
Neeey kapadokya kadar buyulu bir yer var mi yahucanim benim köyüm ankarada yani artık köy değil bile mahalle esiminki de orda oldklarindan değil getiren yapan tanıdıkları var kapadokya
dolayisiyla pek gidilesi gelmiyor bana
ege bölgesinde bi köy olsa
koşarak giderdim
Başta öyle oluyor etrafında dönme şeklinde sonra bir anda dönüyorYa kızlar ben bu yüzüstünden geri dönmeyi çok kafama taktım bugun biraz pratik yaptırmaya çalıstım dönmemek için direniyor. Döndürünce hıckıra hıckıra ağladı travma yarattım galıba cocukta. artık döneceği varsa da dönmüycek.Almak istediği birşey varsa Saat gıbi etrafında sürünerek dönüyor etrafında ama yuvarlanarak almaya çalısmıyor. Emeklemiyor da.
Umarim hep kendi haline bırakıcam zorlamıycam diyorum sonra yine kafama takmaya başlıyorumBaşta öyle oluyor etrafında dönme şeklinde sonra bir anda dönüyor
A oyle mi bizim karadeniz oldugundan baya bir el degmemis her seycanim benim köyüm ankarada yani artık köy değil bile mahalle esiminki de orda oldklarindan değil getiren yapan tanıdıkları var kapadokya
dolayisiyla pek gidilesi gelmiyor bana
ege bölgesinde bi köy olsa
koşarak giderdim
Kizlar mrb, uzun suredir takip ediyorum burayi ancak yazmaya pek fırsat bulamiyorum. Çünkü günümün çoğu kizima biseyler yedirmeye calismakla geciyor. 3 eylul dogumlu kizim var, cok şükür saglikli. Ancak ek gida benim icin kabus oldu. 5.5 aylikken basladim sebze püresi vermeye. O zamanlar meraktan sanirim guzel yiyordu. 1 ay kadar baya iyi yemisti. O ayki gelisimi de çok guzel olmustu hatta kilo olarak. Ama sonra birakti yemeyi. 1.5 aydir nerdeyse hic bisey yediremiyorum. Denemedigim tarif yol kalmadi, burdaki tarifleri de denedim hatta. Ama yok, istemiyo. Mama sandalyesine bile otururken basiyo çığlığı. Agzina kasik sokmak mümkün degil. Diliyle ittiriyo. Gun icinde yedirebildigim seyler ise şöyle: ( artik ozel bisey hazirlamiyorum, döküyorum çünkü. Biz zaten pek tuzlu yemiyoruz) sabah iki lokma yumurta, onu da elimle yediriyorum ve üçüncü defa kesinlikle acmiyo agzini. Öğlen bas parmağım kadar muz, kabizlik ve alerji durumu yok şükür. Aksam da yine ne varsa menüde genelde sebze oluyo yine 2 defa agzini aciyo o kadar. Gün icinde ancak bu kadar yedirebiliyorum.
Babasiyla oyunlar müzikler hersey denedik. Buzlukta et suları, peynir alti sular, buharda haslanmis sebzeler, hazirladigim pankekler, lorlar hopp hepsi çöpe. Bu arada sadece anne sütü aldi kizim, su anda emiyo hala. Ama bu kadar yemekle saglikli bi gelisimi olmayacak diye cok endiseliyim. Zaten zayıf bi bebek, kilolu da olsun diye bi derdim yok. Tek amacim sağlıklı beslenmesi ama beceremiyorum.
Büyük sehirde yasiyoruz ama köyümüz 2 saat uzaklikta herseyin doğalına organigine cok kolay ulasabiliyorum, ama yediremiyorum. Ha bu arada alt disleri gecen hafta cikti. Cok da kolay cikardi. Bi huzursuzluğu veya atesi olmadi. Burdan da bazi arkadaşların bebekleri yemiyo, okuyorum. Ama kimse bu konuda benim kizla yarisamaz valla.
Bugün yer yarin yer diyerek zaman geciyo ama bisey degismiyo yeme alışkanlığında. Ve ben artik bu durumu cok kafama takmaya basladim. Her öğün benim icin stres sıkıntı demek. Yine yemecek korkusu demek.
Kizlar nolur bi yol gosterin neyi nerde yanlis yapiyorum.
Gündüz 3 saat uyuyunca gece kesintisiz uyuyor mu? Ya bizimki gündüz bir kaç gündür 3 saat uyuyor ve gece 2 de uyanıp 3:30 a kadar uyumuyor.biz iyice sapıttık ama genelde toplam 3 saat
Netten içeriğine baktım tuz vardı. Aynen ya kendimiz yapıcaz ya da içeriğine dikkat edicez.Aaa ben de aldim ayni markadan ama henuz yapmamistim. Iyi oldu soyledigin. Ya galiba her seyi kendimiz yapacagizhazir bir sey almaya gelmiyo...
Hayır. Köfteyi pure olmadan yemeyeceği için yapmamın bir manası yok. Oguruyor kıyma tanesinde bile. Yemeklerine koyuyorum. Köftenin ekstra bir vitamini de olmadığı için yaptığım yemeklerden önemsemiyorum açıkçasıKıymayı suda haşlıyorum ben de senin gibi? Köfte yaptın mı hiç?
gündüz 2 ya da 3Gündüz 3 saat uyuyunca gece kesintisiz uyuyor mu? Ya bizimki gündüz bir kaç gündür 3 saat uyuyor ve gece 2 de uyanıp 3:30 a kadar uyumuyor.
Canim seni cok iyi anliyorum. Bizim hikayemizi anlatayim ben de. 6. Aya yakin basladik. Hic bir sey yemek istemiyordu. Ne versem agzini kilitliyordu. Yaptigim her sey cop oluyordu. Sonra elimle denedim. Boyle biraz biraz yemeye baslamisti. Ama yine cok az yiyordu. Buna da sukur derken yine istahsizlasti. Bi ara hic bir sey yemedi. Simdi disleri cikinca yeni yeni aciliyor istahi.Kizlar mrb, uzun suredir takip ediyorum burayi ancak yazmaya pek fırsat bulamiyorum. Çünkü günümün çoğu kizima biseyler yedirmeye calismakla geciyor. 3 eylul dogumlu kizim var, cok şükür saglikli. Ancak ek gida benim icin kabus oldu. 5.5 aylikken basladim sebze püresi vermeye. O zamanlar meraktan sanirim guzel yiyordu. 1 ay kadar baya iyi yemisti. O ayki gelisimi de çok guzel olmustu hatta kilo olarak. Ama sonra birakti yemeyi. 1.5 aydir nerdeyse hic bisey yediremiyorum. Denemedigim tarif yol kalmadi, burdaki tarifleri de denedim hatta. Ama yok, istemiyo. Mama sandalyesine bile otururken basiyo çığlığı. Agzina kasik sokmak mümkün degil. Diliyle ittiriyo. Gun icinde yedirebildigim seyler ise şöyle: ( artik ozel bisey hazirlamiyorum, döküyorum çünkü. Biz zaten pek tuzlu yemiyoruz) sabah iki lokma yumurta, onu da elimle yediriyorum ve üçüncü defa kesinlikle acmiyo agzini. Öğlen bas parmağım kadar muz, kabizlik ve alerji durumu yok şükür. Aksam da yine ne varsa menüde genelde sebze oluyo yine 2 defa agzini aciyo o kadar. Gün icinde ancak bu kadar yedirebiliyorum.
Babasiyla oyunlar müzikler hersey denedik. Buzlukta et suları, peynir alti sular, buharda haslanmis sebzeler, hazirladigim pankekler, lorlar hopp hepsi çöpe. Bu arada sadece anne sütü aldi kizim, su anda emiyo hala. Ama bu kadar yemekle saglikli bi gelisimi olmayacak diye cok endiseliyim. Zaten zayıf bi bebek, kilolu da olsun diye bi derdim yok. Tek amacim sağlıklı beslenmesi ama beceremiyorum.
Büyük sehirde yasiyoruz ama köyümüz 2 saat uzaklikta herseyin doğalına organigine cok kolay ulasabiliyorum, ama yediremiyorum. Ha bu arada alt disleri gecen hafta cikti. Cok da kolay cikardi. Bi huzursuzluğu veya atesi olmadi. Burdan da bazi arkadaşların bebekleri yemiyo, okuyorum. Ama kimse bu konuda benim kizla yarisamaz valla.
Bugün yer yarin yer diyerek zaman geciyo ama bisey degismiyo yeme alışkanlığında. Ve ben artik bu durumu cok kafama takmaya basladim. Her öğün benim icin stres sıkıntı demek. Yine yemecek korkusu demek.
Kizlar nolur bi yol gosterin neyi nerde yanlis yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?