Haklisin cnm. Kiloya takmiyorum zaten. Sadece zihinsel ve fiziksel gelişimi icin biseyler yemesi gerekiyor. Gelisimi sekteye ugrayacak diye endiseleniyorum.

Beklediğim cevap

Sonra sabaha kadar kaç kez uyanıyor? Bizim de kaç gündür gündüz 3 saat ama akşam 8 de gece uykusuna geçiyor ve 2 de uykusunu almış olarak uyanıp 3:30 a kadar uyumuyor.

Senin bebis de yemiyordu dimi, okumustum yazdiklarini. Inan hic ısrar etmiyorum, ısrar etsem de yedirememki, cikariyor ağzından. Meyve filesi de denemiştim, pek beceremedi. Yiycek bisey olunca uzaklasiyo zaten o seyden.

Eline de verdim, diline degdirip sonrasinda parcaliyo elindekini. Öyle de yol katedemedik.

Benimki zaten emerken de bi tuhafti. Aylarca kucakta hoplayarak ziplayarak emzirdim. 6-7 saat gündüz vakti emziremiyordum, istemiyordu. Emzirmekten nefret eder hale gelmistim.Ek gida dönemini iple çektim. Ama bu da ayrı bi kabus oldu. Ücretsiz izindeyim, birakip işe baslamayi bile düşünüyorum, bakamiyorum çocuğuma diye.

Cok dolmuşum

Sonra sabaha kadar kaç kez uyanıyor? Bizim de kaç gündür gündüz 3 saat ama akşam 8 de gece uykusuna geçiyor ve 2 de uykusunu almış olarak uyanıp 3:30 a kadar uyumuyor.
tatlim vera da öyle sekiz de uyusa gece hiç uyumaz

23 te uyuyunca
1.30 ya da 2 de bi kalkip emiyor
ardindan bi ağrısı v.s. yoksa
5e kadar uyuyor
sonra 8.30 9 civari kalkiyor

tam düzenimiz yok ama kabaca boyle

Bizim felaket ya 9 da 1 saat uyuyup kalkıyor. Ben bunu da gündüz uykusu olarak sayıyorum. Gece uykumuz 12 12.30 da. Uyku eğitimi almış bir arkadaşım. Artık deliksiz, memesiz ve sallamadan uyuyormuş.
Biraz ugrasla bizde gece tek emis yapiyoruz arrtik (bi ara meme bagimlisi oldu cok zor geciyordu) sallanmayi birakmistik ilk 3gun kendi kendine bile uyudu fakat sonradan tam tersi 1gun boyunca uyumadi simdi besigini hafif salliyorum onuda biraksak süper olacak..cunku gece uyanip illaki destek istiyor.bir daha cocugum olursa kimildatmayacagim bile en basindan beri rutinler yapip uyudugumz icin sukur bir duzen var.8den 12ye kadr kesintisiz uyuyor..12ddn sonra biraz miziklaniyor biraz daha ugrasla sallanmayi birakirsak olacak..benim cocugum ilginc biraz her turlu uyumadan önce agliyo sallasamda sallamasamda :))) bunu cozemedim aglatmadan uyku egitimi bizim icin hikaye :) suan salliyorm besigi mesela ayy ayy ayyyyy diye agliyor :) biraksam yine aglayacak uykuya dalana kadr boyleyiz uyuduktan sonra mesele yok ama dalana kadr soguk ter dokuyorum :)

Söyle bir önerim olacak yarın dener misin? Normal rutin öncesinde yarım saat yada 15 dk erken yatırmayı dene. Yani uykusunu geri çek bakalım ağlayacak mi? Ben uyku saatini ne zaman 10 dk falan geçirsem bizimki de miziklaniyor. Ama tam saatinde yatirirsam hiç sorun olmuyor hemen daliyor.

Uyku eğitiminde de çok ağlıyormuş. Kız çocuk daha uysal ya

Kızlar ben park yatagi kaldırdım. Kendi odasındaki beşiği yanımıza kurduk dün. Bu beşik çok geniş 85cm içi. Tavaf ediyor resmen ve alan geniş olduğu için dün akşam ve şu an yüz üstü yatmak istiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Duzeltsem de hemen dönüyor. Karnı bacaklar yüz üstü, kafa saga yada sola çevirip uyumak istiyor. Sizinkilerde de var mı yüz üstü uyumak isteyen?
Edit: sürekli yüz üstü demişim. Karin üstü demek daha doğru olacak. Çünkü yüzü sağa sola dönük pozisyonda uyuyor.

tatlim vera da öyle sekiz de uyusa gece hiç uyumaz

23 te uyuyunca
1.30 ya da 2 de bi kalkip emiyor
ardindan bi ağrısı v.s. yoksa
5e kadar uyuyor
sonra 8.30 9 civari kalkiyor

tam düzenimiz yok ama kabaca boyle
23 e kadar duramıyor çok uykusu geliyor mesela şimdi uyudu Bir de kaçta yatarsa yatsın sabah 6 da uyanıyor kurulmuş saat gibiGece 22:00 de bile yatsa sabah 6 da uyanıyoruz

Bizim felaket ya 9 da 1 saat uyuyup kalkıyor. Ben bunu da gündüz uykusu olarak sayıyorum. Gece uykumuz 12 12.30 da. Uyku eğitimi almış bir arkadaşım. Artık deliksiz, memesiz ve sallamadan uyuyormuş.
Uyku eğitimi iyi de ne bileyim bebeği ağlatmak.. bir nevi ağlayınca anne babası cevap vermediğinden artık çaresizlikten uyuyormuş gibi geliyor bana..Uykusuz kalsam da sıcak bakamıyorum uyku eğitimine o yüzden.

Ya bu bebekler nasil bir gunde 180 derece huy degistiriyor, sasiriyorum. Dune kadar sadece memede uyuyordu. Ben de endiseleniyordum nasil degistirecegiz bu huyu diye. Bir haftadir falan ogleden sonra esim kucaginda uyutmaya alistirdi, ayakta gezerek. Simdi baska turlu uyumuyor. Bugun gece uykusu icin meme istemedi. Aglayip durdu. Ayaga kalktim, kucagimda gozler kaydi. Ama bu uyku sekli bana gore degil. Belim zaten sakat. Gezemem valla. Esimi cagirdim, ona pasladim. Ama o da oyle yerine koyamiyor, kucaktan bana transfer. Hafif uyaniyor, yine biraz gezdirmem gerekiyor. Sapsik ya, bagimliliklari bir gunde degisiyor.

Bebisimin bana ilk anneler gunu hediyesi 12 saat keisntisiz uyumakmis. Oyle dedi. Allahim daha guzel bir hediye dusunemem. Cok mu imkansiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…