- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Hadi insallah.Bana da bana da. Hem de dopum günüm yarın. İkisini birden kutlasa
canim ya gunduz uykularimizda hep ciglik kiyametSöyle bir önerim olacak yarın dener misin? Normal rutin öncesinde yarım saat yada 15 dk erken yatırmayı dene. Yani uykusunu geri çek bakalım ağlayacak mi? Ben uyku saatini ne zaman 10 dk falan geçirsem bizimki de miziklaniyor. Ama tam saatinde yatirirsam hiç sorun olmuyor hemen daliyor.
Benimki de gazı bitince 1 aydır kendi kendine uyuyor ama geceleri 3 saate bir kalkıp emip uyuyor alıştım artık. Gündüz 40 dakika uykuları hiç dinlenemiyorum o uyurken yemeğini hazırlıyorum evi topluyorum derken uyanıyorBizim felaket ya 9 da 1 saat uyuyup kalkıyor. Ben bunu da gündüz uykusu olarak sayıyorum. Gece uykumuz 12 12.30 da. Uyku eğitimi almış bir arkadaşım. Artık deliksiz, memesiz ve sallamadan uyuyormuş.
Emzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorumBenimki de gazı bitince 1 aydır kendi kendine uyuyor ama geceleri 3 saate bir kalkıp emip uyuyor alıştım artık. Gündüz 40 dakika uykuları hiç dinlenemiyorum o uyurken yemeğini hazırlıyorum evi topluyorum derken uyanıyorYaptıklarım:40 gunlukken odasina aldım bir baza aldım yaninda uyuyorum bir iki aya kendim uyumam artik diye planliyorum.Emzik aliyor bizimki emzikle uykuyu kosulladim başka hiç bir zaman vermedim emzik. Birde battaniyeyi örtmeden uyumuyor bazen de elyaftan bir oyuncağı vardı onu veriyorum onları tutup kendi kendine uyuyor. Siyah perde aldım gündüz odayı uyurken karartıyorum.Aksam evi sessizlestiriyoruz. Tabi cok nadir damakta zorlanirsa kucagimda uyuyor
Allah kolaylik versin gerçekten çok zordur eminim tutuyorum ben. Bizimki çok emme meraklısı değildi eskiden beri bazen gündüz sadece 1 kez emiyor ama geceleri emiyor bari gece süt alsın diyorum.Emzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorum
Tutmuyorum diyecektim tutuyorum olmuşEmzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorum
Benimki emzik aliyordu. Nasil biraktiricam ileride diye dusunuyordum. 6. ayda birden birakti kendiliginden. Simdiye kadar hep emerek uuuyordu, nasil degistirecegiz derken simdi de bunu birakti. Bagimliliklarindan kolay kurtulan bir cocuk olacak demek kiEmzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorum
Ek gıdaya alıştı mı peki?Allah kolaylik versin gerçekten çok zordur eminim tutuyorum ben. Bizimki çok emme meraklısı değildi eskiden beri bazen gündüz sadece 1 kez emiyor ama geceleri emiyor bari gece süt alsın diyorum.
Ben kahve sevmem zaten esim yaparsa gunde 1belki sabahta 2 bardak cay icerim o kadar :) bu arada nice muutlu senelereeeeGece 1 kere uyanan arkadaşlar cevaplar mısınız? Akşamları çay, kahve içiyor musunuz? Evetse 1 bardaktan fazla mı?
Evet yiyor çok şükür.sebze pürelerine karşı biraz isteksiz sizinki nasıl yiyor mu?Ek gıdaya alıştı mı peki?
6 ay üstü emzik mi vermiştin bizimki hala 6 ay öncesini kullanıyor öbürü çok büyük geldi onu verdim bir ara bizimki de bırakacak gibi oldu ama emzik kolaylik bence bir şekilde bırakır diye düşünüyorumBenimki emzik aliyordu. Nasil biraktiricam ileride diye dusunuyordum. 6. ayda birden birakti kendiliginden. Simdiye kadar hep emerek uuuyordu, nasil degistirecegiz derken simdi de bunu birakti. Bagimliliklarindan kolay kurtulan bir cocuk olacak demek ki
TeşekkürlerrBen kahve sevmem zaten esim yaparsa gunde 1belki sabahta 2 bardak cay icerim o kadar :) bu arada nice muutlu senelereeee
Bugün çok yedi ama şimdi de fazla mı diye düşünüyorumEv
Evet yiyor çok şükür.sebze pürelerine karşı biraz isteksiz sizinki nasıl yiyor mu?
Evet, yeni emzikten sonra birakti. O yuzden mi birakti diyorsun? Mantikli, cunku geciste zorlandi buyuk geldi once alamadi ama alisir gibi oldu sonra. Sonra da hepten almaz oldu.6 ay üstü emzik mi vermiştin bizimki hala 6 ay öncesini kullanıyor öbürü çok büyük geldi onu verdim bir ara bizimki de bırakacak gibi oldu ama emzik kolaylik bence bir şekilde bırakır diye düşünüyorum
Her akşam olmamakla beraber 1 Türk kahvesi içiyorum. Gün icinde toplam 3 yada 4 fincan içmiş oluyorum. Filtre kahve çmiyorum senelerdir. Kafein oranı 3 katına yakın oluyor. Türk kahvesi de pek etkilemiyor bizimkini. Hamileligimde de hep tükettim.Gece 1 kere uyanan arkadaşlar cevaplar mısınız? Akşamları çay, kahve içiyor musunuz? Evetse 1 bardaktan fazla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?