canim ya gunduz uykularimizda hep ciglik kiyamet uykusu geliyor gozunu kasiyor sinyali aliyorm ama yataga koyar koymaz kiyamet kopuyor cok bir derdi var diye aldik oyle kalkar kalkmaz susuyor kucagimda uyutmayi bile denedim bir ara kendini kaaiyor geri atiyor yani benide istemiyo:) sanki kendi sesine ihtiyac duyuyor uyumak icin..az da olsa illaki bir aglayacak..bazen kafasini oksuyorum hemen gidiyor öyle bazen 10 dk sakinlesmiyor cok nadirdir yani aglamadan uykuya gecisi..gun icinde sakin hep uysal bi bebek ama uyumayi sevmiyo sanirim zaten 5.30da kalkiyor zar zor uyutup 6 7 e kdr bekletiyorum perisan olduk erken kalkmaktan :))

Gece 1 kere uyanan arkadaşlar cevaplar mısınız? Akşamları çay, kahve içiyor musunuz? Evetse 1 bardaktan fazla mı?

Bizim felaket ya 9 da 1 saat uyuyup kalkıyor. Ben bunu da gündüz uykusu olarak sayıyorum. Gece uykumuz 12 12.30 da. Uyku eğitimi almış bir arkadaşım. Artık deliksiz, memesiz ve sallamadan uyuyormuş.
Benimki de gazı bitince 1 aydır kendi kendine uyuyor ama geceleri 3 saate bir kalkıp emip uyuyor alıştım artık. Gündüz 40 dakika uykuları hiç dinlenemiyorum o uyurken yemeğini hazırlıyorum evi topluyorum derken uyanıyor Yaptıklarım:40 gunlukken odasina aldım bir baza aldım yaninda uyuyorum bir iki aya kendim uyumam artik diye planliyorum.Emzik aliyor bizimki emzikle uykuyu kosulladim başka hiç bir zaman vermedim emzik. Birde battaniyeyi örtmeden uyumuyor bazen de elyaftan bir oyuncağı vardı onu veriyorum onları tutup kendi kendine uyuyor. Siyah perde aldım gündüz odayı uyurken karartıyorum.Aksam evi sessizlestiriyoruz. Tabi cok nadir damakta zorlanirsa kucagimda uyuyor

Emzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorum

Emzik de almadı bizimki hiç. Emmeden de asla. Akşam 8 de gözüm kararıyor artık. Oruç tutabilenlere inanamıyorum
Allah kolaylik versin gerçekten çok zordur eminim tutuyorum ben. Bizimki çok emme meraklısı değildi eskiden beri bazen gündüz sadece 1 kez emiyor ama geceleri emiyor bari gece süt alsın diyorum.

Benimki emzik aliyordu. Nasil biraktiricam ileride diye dusunuyordum. 6. ayda birden birakti kendiliginden. Simdiye kadar hep emerek uuuyordu, nasil degistirecegiz derken simdi de bunu birakti. Bagimliliklarindan kolay kurtulan bir cocuk olacak demek ki

Allah kolaylik versin gerçekten çok zordur eminim tutuyorum ben. Bizimki çok emme meraklısı değildi eskiden beri bazen gündüz sadece 1 kez emiyor ama geceleri emiyor bari gece süt alsın diyorum.
Ek gıdaya alıştı mı peki?

Gece 1 kere uyanan arkadaşlar cevaplar mısınız? Akşamları çay, kahve içiyor musunuz? Evetse 1 bardaktan fazla mı?
Ben kahve sevmem zaten esim yaparsa gunde 1belki sabahta 2 bardak cay icerim o kadar :) bu arada nice muutlu senelereeee

6 ay üstü emzik mi vermiştin bizimki hala 6 ay öncesini kullanıyor öbürü çok büyük geldi onu verdim bir ara bizimki de bırakacak gibi oldu ama emzik kolaylik bence bir şekilde bırakır diye düşünüyorum

Evet, yeni emzikten sonra birakti. O yuzden mi birakti diyorsun? Mantikli, cunku geciste zorlandi buyuk geldi once alamadi ama alisir gibi oldu sonra. Sonra da hepten almaz oldu.

Kizlar az once cocuk beslenmesiyle ilgili bir canliyayin izledim cok ilginc seyler ogrendim.. de elmaa seftali de kabiz yapiyormus bunu yeniogrendim.kabizlik konusunda psikolojiye girmisler biraz alerjininde vucuttaki catisma olduguna.soyle bir ornek verdi danisanin 6 yasinda cocugunda küf alerjisi cikmis o donemde kadin ve adam bosanmislar sonra adam arkdsnin evinde küflü bir ortamda barismis kadinla cocukta küf alerjisi cikmis kendi cocugu yumurtada tiksinmis ve buyudugunde anne ben o gun kustum ya demis fakat kusan 4.ayimda hamileligimde bendim diyor..kabizligin kisinin kendini affedememe duygusundan falan bahsetti bana baya ilginc geldi.. bilmiyorm hikayemi ama bazi hastaliklar cidden psikolojik..bende olusan egzamalar dogumdan sonra oldu mesela hala sasiriyorum..

Her akşam olmamakla beraber 1 Türk kahvesi içiyorum. Gün icinde toplam 3 yada 4 fincan içmiş oluyorum. Filtre kahve çmiyorum senelerdir. Kafein oranı 3 katına yakın oluyor. Türk kahvesi de pek etkilemiyor bizimkini. Hamileligimde de hep tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…