Merhaba
Acaba yeteri kadar acıkmamış olabilir mi ? Emzirdiğinden en az iki saat sonra yedirmeye calışmalısın
Benim kızımda meme bagımlısı ve oturmuş bi yemek düzenimiz yok cunku ben varım biliyor
Ancak cok ac kaldıgında yiyor onu farkettim
Birde damak tadı diye bişey
Mesela kahvaltı için bi dünya cesit denedim yemedi hiç birini bende yumurtayı kayısı hafif sıvı kıvamda tuttum ve yumurta ılıkKen minicik bi cay kasıgıyla veriyorum o sekilde yiyor bunada şükür diyorum
Gün içinde mutlaka eline havuç ekmek kenarı taze sogan pırasa taze sarımsak sapı maydonoz dereotu sapı hurma gibi sert seyler veriyorum en azından yemesede tadını alıyor hem dişinide kasıyor
Yogurt mayalıyorum hergün kasıkla sayılı içiyor ama türk kahvesi fincanıyla neredeyse iki fincan içiyor mesela
Keza corba içiriceksem onuda kasık yerine çay fincanıyla içiriyorum cunku kasık demek içmemesi demek
Buarada corba kendimize ne yapıyorsam salcasız tuzsuz yapıp onada ayırıyorum tarhana, mercimek, yogurt corbası gibi. Tadlandırmak için nane kimyon limon gibi seyler koyuyorum kendim yiyemeyecegim hiç bişi yedirmiyorum
Suyu da ajda cay bardagıyla içiriyorum
Mümkünse biz sofrada otururken yediriyorum
Bikaç haftadır orucluyum o yüzden yedireceklerimi yalandan agzıma götürüp içer gibi yapıp öyle ikram ediyorum
Ama asla zorlamıyorum ki zorlamak demek soguması demek
Cok fazla yemiyor bu dediklerim doyurmayacak kadar oranlarda atıyorum corba 20-60cc arası içiyor yogurt 60-80cc arası ama ben cok şükür bunada diyorum en azından tadlarını ögreniyor
Sende madem emzirebiliyorsun hala ve aclıktan aglama krizlerine girmiyorsa demekki yetiyorsun bi sekilde doyuyor üzülme
Zaten eger mümkünse ilk bir yasa kadar agırlıklı anne sütü içmeleri daha faydalı bircok ek gıdadan

ben psikolojinin fizyoloji üzerindeki gücüne pek ihtimal vermezdim
psikiyatr bi arkadaşım olmuştu seneler evvel bana bir deneme yaptı adeta ayarlarimla oynadi
ilaç gibi bişeydi baya yalvarmıştım lanet kpds vardı o zamanlar

kisinin yasidigina garcia etkisi deniyordu psikoloji de
birde geçmiş yaşantıların dna ile aktarımı ile ilgili ya bi çalışma ya da tez vardi

Sınav heyecanını yenmeni mi sağladı?

Evet, yeni emzikten sonra birakti. O yuzden mi birakti diyorsun? Mantikli, cunku geciste zorlandi buyuk geldi once alamadi ama alisir gibi oldu sonra. Sonra da hepten almaz oldu.
Büyük ihtimal neyse bu vesileyle bırakmış olmuş ☺ 6 yaş üstü emzik gerçekten çok büyük haklılar minikle. Bazen acaba yanlış mı yapıyorum küçüğü vermekle diye düşünüyorum ağız çene yapısında olumsuzluk yaratır mı ki acaba

Bir çok hastalığın temeli psikolojik, bel fıtığı bile stresten oluyor. Duyduğumda ben de çok şaşırmıştım.

3-4 fincan çok olmuyor mu? Kafein oranı 300 mg ı geçmemeli diye biliyorum

Kızlar oğlum doğduğundan beri mustela şampuan kullanıyorum. Önceden banyo yaparken ağlamazdı şimdi başına suyu dökünce başlıyor ağlamaya. Hatta artık banyo bir fobi oldu, küvete oturunca ağlıyor. Mustela bitti şampuan aliim diyordum ki mustela göz yakıyor diye şikayet okudum. Nasıl olur da denemedim bu zamana kadar bilmiyorum. Az önce denedim gözlerim yandı. Benim bile gözüm yandıysa banyoda ağlaması normal.

Minoriste indirim varmış kullananın var mı?Göz yakıyor mu?

Ciddi misin ben de onu kullanıyorum denemeden

Ben siveno kullanıyorum. Gözu yakıyor mu bilmiyorum. Çünkü hiç banyo sonrası gözde kızarma falan olmadı. Köpük formunda olanı kullanıyorum doğduğundan beri. Kokusu mis gibi değil. Çünkü bayaa bitkisel.

Evomere kullaniyorum papatya ozlu tamamen dogal.. bende mustelanin iceriiginin aslinda hicte masum olmadgni okumustum.. sorun yasamadik hic..gulce kafisina su dokerken kaldirir bir de

Hatta suraya birakyim..biri icerikkurdu biri saglikcibiranne sayfalarindn

Eklentiler

• Screenshot_20200510-104410_Instagram.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200510-104657_Instagram.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…