Evomere kullaniyorum papatya ozlu tamamen dogal.. bende mustelanin iceriiginin aslinda hicte masum olmadgni okumustum.. sorun yasamadik hic..gulce kafisina su dokerken kaldirir bir de
Hassas ciltlere uygun mu ki? Banyo sonrası kızaran bir cildi var bana çekmiş. Bir de göz yakıyor mu denedin mi?

İki çocukla ilk anneler günüm benimde

Hepinizin Anneler günü kutlu olsun

Ve Bu günü yaşamak için bekleyen tüm kadınların da duası kabul olsun

X xxyyzztt canım Doğum günün bu yıl daha da bi anlamlı oldu güzel oğlun sayesinde
Nice mutlu yıllara arkadaşım

Denedim cnm. 3 saat bile bekledim yer diye, yine ayni şey. Kasiga bizimkisi de cok tepkili. Fincan, bardaktan da almiyor. Eline verdigim seyleri ise parçalayıp yere atiyor. Agzina götürse de yalayip birakiyor. Özel bisey ben de yapmiyorum artik. Yediklerimizden iki sefer agzini aciyor o kadar.

Benim kizin açlık duygusu yok bence. Kendimi yememesine alistirsam iyi olacak. Yoksa yakinda hunimi takip gezicem

Insallah emdigi yetiyodur napim artik.

Bizim kiizn pek hoslanmadgi bir sey var dun karnabahari yememisti bugun sansimi deneyeyim bir daha dedim cok isteksiz yedi.. karnabahar

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Philips avent kullandik bizde meme reddi yapmadi fakat akis hizinin fazla oldugunuda soyleyenler var ama biz memnunduk madelaya iyi diyorlar genel olarak arastirmistim o donemde ama dedigim gibi biz sorun yasamadik 1numara emzigiyle saglikla kucagnza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…