Ben de cok sonradan sevdim 17 yasimda falan yemeye basladim ama sonrada cok sevdim..iyi yaoan birinde yemistim biraz el lezzetide olayi degisiriyor sanirim
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızım bugün yemek yedikten nerdeyse 2 saat sonra uykuda kustu yüzü gözü hep kusmuk olmuş çok korktm zaten ek gıdayı zorla yiyor birde uykuda olunca çok korktum neden olur ki acaba bu şekilde 3.olusu
Denedim cnm. 3 saat bile bekledim yer diye, yine ayni şey. Kasiga bizimkisi de cok tepkili. Fincan, bardaktan da almiyor. Eline verdigim seyleri ise parçalayıp yere atiyor. Agzina götürse de yalayip birakiyor. Özel bisey ben de yapmiyorum artik. Yediklerimizden iki sefer agzini aciyor o kadar.
Benim kizin açlık duygusu yok bence. Kendimi yememesine alistirsam iyi olacak. Yoksa yakinda hunimi takip gezicem
Kahve fincanını denese hatta bir yandan kendide tutsun kulubundan sen karsısında ic öyle bi teklif et falan
Kızım ilk baslıyor icmeye sonlara dogru ellerini fincan icine sokmaya baslıyor hepsine eyvallah diyorum
Yemiyormusun yeme kızım oynayacakmısın ok kızım biraz daha istermisin tamam kızım modunda takılıyorum mutfak perişanları oynuyor her yemek sonrası sac bas herşey yıkanıyor (blw yapmıyoruzda yapıyoruz gibi)
Gecen aksam kaseden kasıkla yogurt corbası iciriyordum artık nasıl acıktıysa kaseye agzını uzattı oda olur dedim kaseyi kafasına diktire diktire icirdim madem istedigi bu yeni tadlara alıssın ilk asamam bu olsun diye herşeye ok diyorum kızmadan sinirlenmeden zorlamadan inatlasmadan
Ve dedigim gibi sürekli eline bişi ver veya sen elinle atıyorum hurmayı dişlerine sürt veya kücük bi parca koparıp agzına elinle koy falan
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızım bugün yemek yedikten nerdeyse 2 saat sonra uykuda kustu yüzü gözü hep kusmuk olmuş çok korktm zaten ek gıdayı zorla yiyor birde uykuda olunca çok korktum neden olur ki acaba bu şekilde 3.olusu
Midesi sindirememis veya ağır gelmiş olabilir verdiğin gıdanın. Alerjik reaksiyon belirtisi de oluyor kusma. Ne veriyorsan not al, hangi yiyeceklerden sonra kusuyor dönüp bak notlarına. Bu şekilde tespit edersin ve o gıdayı bir müddet vermezsin. Geçmiş olsun... Senin de anneler günün kutlu olsun
Gulce'nin seveceği şekilde pişir karnabahar canım. Sevdiği sebze mesela taze fasulye kat içine. Karnabahar çok faydalı bir besin. Mahrum kalmasın. Ben mırın kırın ettiği şeyleri o şekilde yediriyorum. Bir dahakine öyle dene belki yer o şekilde.
konsatrasyonla ilgiliydi canim zamanim azdı
ve ben en fazla
5 saat uykuyla full +full at gibi çalışmıştım iş güç v.s. ile beraber
pek heyecan yok bende
Gulce'nin seveceği şekilde pişir karnabahar canım. Sevdiği sebze mesela taze fasulye kat içine. Karnabahar çok faydalı bir besin. Mahrum kalmasın. Ben mırın kırın ettiği şeyleri o şekilde yediriyorum. Bir dahakine öyle dene belki yer o şekilde.
Yine yedi bugun ama yogurtla..pek sevmedi gibi ama iste :)))) mantikli bir daha yemezse oyle yapayim dun tokken teklif ettim birde yogurdu fazla kacirmisiz toksa oguruyo agzimi acmayayim demiyo
Dokunuyormu bize dokunmustu ispanak cesaret edemiyorum bir de avokado..ama yarinbya da yarndn sonra sansimizi bir daha denicem avokadoda erken vermistm cunku 6ay gibi sonra gittgmiz doktor dedi ki ben 8.ayda baslatiyormmmm..insallah sorun olmaz..artik pek sorun olmuyor yiyecekelrde bakalm
Dokunuyormu bize dokunmustu ispanak cesaret edemiyorum bir de avokado..ama yarinbya da yarndn sonra sansimizi bir daha denicem avokadoda erken vermistm cunku 6ay gibi sonra gittgmiz doktor dedi ki ben 8.ayda baslatiyormmmm..insallah sorun olmaz..artik pek sorun olmuyor yiyecekelrde bakalm
aynn canim
belli olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor
ıspanak bi süre daha vermem
yerken güzel yemişti demekki yaramadı
havuç ve yulafta
oysa onlar tee 4. ayda bile verilebilir yazan listeler var demekki bünyeden bünyeye fark ediyor
aynn canim
belli olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor
ıspanak bi süre daha vermem
yerken güzel yemişti demekki yaramadı
havuç ve yulafta
oysa onlar tee 4. ayda bile verilebilir yazan listeler var demekki bünyeden bünyeye fark ediyor
Tabii tabii hepsi farkli kuzularin kimisine avokado kaka yaptrdi mesrla bizde tam tersi :) bende denemeeyim bir sure daha zaten 9.ay yaziyor listede de
Bizim de aksam menumuz kabak, sogan, sarimsak, havuc, bulgur ve etten olusan pureydi. Sukur hepsini yedi, yine taksit taksit. Ustune de elma ve muz puresi hupletti. Yine memede uyumuyor. Ayaga kalkar kalkmaz kucakta gozler kayiyor. Memeye cok duskun bir bebekti, sanirim onu da birden birakacak.