dikkat ederim kuzum sağol. aslında bebek açısından ideal bi ay eylül. o yazı hamile geçiriyosun ama bidahaki yaza bebek ele avuca geliyor. mesela mayıs-haziran bebekleri daha zor bence

İlk kızım Ağustos 6 doğumlu canım yine yaz bebesiydi 1 yaşına girmeden şehir şehir dolaşıp keyif yapıyorduk dediğin gibi bebek ne kadar büyük olursa yazın gezmesi tatili daha rahat geçiyor
dikkat ederim kuzum sağol. aslında bebek açısından ideal bi ay eylül. o yazı hamile geçiriyosun ama bidahaki yaza bebek ele avuca geliyor. mesela mayıs-haziran bebekleri daha zor bence

Kizlar 12. Haftaya girip hâlâ bulantı ceken var mi? Ben bir turlu kurtulamiyorum...

bize de bu sene tatil zor ama seneye çıkarırım acısını
Benim kizim da eylul dogumlu kardesi de eylul dogumlu olacak insallah. Ben 29 30 haftalik hamileyken tatile Kibris'a gitmistik cok da guzel olmustu. Eylul anneleri hamilelik acisindan sansli oluyor bence. Tam gobuslerin ciktigi zaman havalar mis hep disarlarda gez toz tadini cikar oluyor bulantilar kusmalar da bitiyo yaz meyveleri falan ohhh super:)

Kizlar 12. Haftaya girip hâlâ bulantı ceken var mi? Ben bir turlu kurtulamiyorum...
Benim de devam ediyor ama gün içinde gelip gidiyor öyle 8-9. haftalardaki gibi değil çok şükür bu halime su içmeye başladım bir haftadır
Gitgide azaldığını hissediyorum bir iki hafta daha katlan en azından eskisi gibi olmazsın

Tamam canım sağol.

Canim muhtemelen gaz sancisi. Benzer agriyla acile gitmisligim var. Mide bolgesinde. Ciddi gaz yogunlugu cikmisti ultrasonda. Hatta net goruntu bile yoktu gaz yogunlugundan. Strese girdin mi? Doktor bana yediklerimi sordu. Gsz yapici bir sey yoktu icinde. Peki stres yasadin mi 2 3 gundur dedi. Siddetli stres vardi is yerinde. Gazin en buyuk sebebinin stres oldugunu soylemisti. Gebelik oncesi yasadim bu durumu. Iki buklum kalmistim. Gecmis olsun. Sen de strese girmis yada gazli bir seyler tuketmis olabilirsin. Tekrarlarsa doktoruna danis kuzum

Canım insallah
Ben ozellikle 2-3 gundur cok kotuyum su bile icemiyorum ilacları da zor iciyorum bazen yutamadigim gunler oluyor tam duzeliyorum derken tekrar basladi

Kizlar gaz demisken ben de sormak istiyorum midemde de fazla gaz hissediyorum gazdan nasil kurtulabiliriz? Ne yeyip icmeli?

Aynen canim kusmaktan bendenkan bile geldigi oliyodu ilik seyler icmeye calis

Beni ilkim kiz onda lekelenmem olmustu igne vurunmustum bunda da ayni sekilde oldu ama bunda asiri asiri bi sivilcelenme var kizimda olmusmuydu hatirlamiyorum kizda 7 aya kadar cikardim cunda suan ara ara kusuyorum bulantilarim oluyor normalde cinsoyeti ogrenince bende yazarim kasik agrim agrim bunda herkez oglun olacak o zaman diyor bel agrimda var bel agrisini auyan kizin olacak diyor hayirlisi ben kiz hissediyorum ama insanlar wrkek deyincw dusuncem degisiyor bilemedim hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun da kizim oolursa kizimin .Bacisi oldu diye vok sevinirim oglum olursa kizim vkizim vardi bide oglum oldu derim erkek evlat tadinada bakarim allahim ne vwrirse

öncelikle geçmiş olsun ben kötü tecrübeler yaşadım mide ağrısı zannedilerek o.yüzden biraz bahsetmek istedim mutlaka safra kesenizi kontrol ettirin gebelikten sonra alındı benimki daha.önce fark edilseydi o kadar ağrı sancı cekmezdim yaklaşık 3 ayda başlayıp. doğumdan 1.5 yıl. Sonraya kadar süren hastaneler drlar tahliller silsilesi sonucu tesadüfen bulundu. Ki gebelikten sonra safra kesesi ameliyati sık gorulürmus. Neyse umarım basit bir gaz sancisidir ama gösterin devam.ederse ara ara gelip giderse sütlü yiyeceklerden sonra artarasa

bende oglumda mide bulantısı çok fazlaydı ama sivilce falan hiç yoktu. Bunda tam tersi bulantı yok ama ergen gibi puturlendi suratım bakalım doğruluğu varmı test etmiş oluruz

Evet canım aynı şeyleri yaşadım. Magnzeyum aldım sıcak uygulama yaptım biraz rahatladım ama hala gazın içimde dans ettiğini hissediyorum. Bulgur bende şişkinlik yapıyor dün yedim ondan olabilir. içimi rahatlattın yine de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…