Canım ilk ultrasonda doktor safra kesesini de muayene etmişti. Sıkıntı yok demişti tabi bir ultrasonla çıkar mı bilmiyorum tabiöncelikle geçmiş olsun ben kötü tecrübeler yaşadım mide ağrısı zannedilerek o.yüzden biraz bahsetmek istedim mutlaka safra kesenizi kontrol ettirin gebelikten sonra alındı benimki daha.önce fark edilseydi o kadar ağrı sancı cekmezdim yaklaşık 3 ayda başlayıp. doğumdan 1.5 yıl. Sonraya kadar süren hastaneler drlar tahliller silsilesi sonucu tesadüfen bulundu. Ki gebelikten sonra safra kesesi ameliyati sık gorulürmus. Neyse umarım basit bir gaz sancisidir ama gösterin devam.ederse ara ara gelip giderse sütlü yiyeceklerden sonra artarasa
bende oglumda mide bulantısı çok fazlaydı ama sivilce falan hiç yoktu. Bunda tam tersi bulantı yok ama ergen gibi puturlendi suratım bakalım doğruluğu varmı test etmiş oluruz
kuzum ben vakitsizlikten değil de maddi açıdan söyledim. şimdi yeni eve taşınıcaz, ev masrafı yeni eşyalar alıcam o yüzden :)Benim kizim da eylul dogumlu kardesi de eylul dogumlu olacak insallah. Ben 29 30 haftalik hamileyken tatile Kibris'a gitmistik cok da guzel olmustu. Eylul anneleri hamilelik acisindan sansli oluyor bence. Tam gobuslerin ciktigi zaman havalar mis hep disarlarda gez toz tadini cikar oluyor bulantilar kusmalar da bitiyo yaz meyveleri falan ohhh super:)
evet aynen gelecek yaz bizi kimse tutamazAynen ya. Ancak günübirlik kizi denize sokup çıkarırız. Baba kiz yuzerken bende onlari izlerim planı yapıyorum. Ama gelecek sonraki yaz acısını çıkarmalıyız.
belki de güzellesmissindir de sen kız istiyosundurAnneannem bana öyle diyor; yüzün çok güzel kesin erkek. Halbuki her zamanki yüzüm kadın sevgisinden güzel görüyorsa beni
Ben ilk çocuğumda 14 15 haftaya kadar sürdüKizlar 12. Haftaya girip hâlâ bulantı ceken var mi? Ben bir turlu kurtulamiyorum...
Kiz o kiz annesi.Selam herkese :)
Doktor randevum vardı bugün %70 oranla kızım olacak :) malesef kendimi cok kastıgım cok heyecan yaptıgım icin cocugum şeysini üc kere muayne oldum yinede göstermedi
Kızlar yüzüm sivilce doldu, çok çok midem bulandı ve erkek , ilkinde tam tersiydi ve yine erkeköncelikle geçmiş olsun ben kötü tecrübeler yaşadım mide ağrısı zannedilerek o.yüzden biraz bahsetmek istedim mutlaka safra kesenizi kontrol ettirin gebelikten sonra alındı benimki daha.önce fark edilseydi o kadar ağrı sancı cekmezdim yaklaşık 3 ayda başlayıp. doğumdan 1.5 yıl. Sonraya kadar süren hastaneler drlar tahliller silsilesi sonucu tesadüfen bulundu. Ki gebelikten sonra safra kesesi ameliyati sık gorulürmus. Neyse umarım basit bir gaz sancisidir ama gösterin devam.ederse ara ara gelip giderse sütlü yiyeceklerden sonra artarasa
bende oglumda mide bulantısı çok fazlaydı ama sivilce falan hiç yoktu. Bunda tam tersi bulantı yok ama ergen gibi puturlendi suratım bakalım doğruluğu varmı test etmiş oluruz
İnşallah ya gercekten gönlümden gecen o ama o kadar kastım ki kendimi on onbes dk üc kere mola verip girdim genede rahatca gösteremedi cocugu sıkıstırıp durdum :) haftaya belli olcak nasipse kesinKiz o kiz annesi.
Ben de geçen gün canım bi meyve istedi babam yanımdaydı ay şundan olsaydı keske neyse yarın alırımvalla annem ondan çok uğraştı. birkaç yere sormuş ama yoktu diyor. ay bide fırsatım olmuyo demez mi cok sinirlendim. her akşam 5 saat tv-telefon-maç-çay takılıyor. bizim canımız mı kıymetli değil acaba ya
teşekkür ederim anlayısın icin
Hayırlı olsun canim:) Bir de sana bir şey soracağım önceki mesajlardan aklimda kalmış doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum da sen doğumu yurtdışında mi düşünüyordun? Öyleyse nerede yapmayı düşünüyorsun?Selam herkese :)
Doktor randevum vardı bugün %70 oranla kızım olacak :) malesef kendimi cok kastıgım cok heyecan yaptıgım icin cocugum şeysini üc kere muayne oldum yinede göstermedi
Teşekkür ederiz :)Ben de geçen gün canım bi meyve istedi babam yanımdaydı ay şundan olsaydı keske neyse yarın alırım
Hayırlı olsun canim:) Bir de sana bir şey soracağım önceki mesajlardan aklimda kalmış doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum da sen doğumu yurtdışında mi düşünüyordun? Öyleyse nerede yapmayı düşünüyorsun?
Mide spazmı olabilir ya da gaz. Soğuk bişilet mi içtnKızlar gece uykumdan 2 defa uyandıran bir ağrım oldu. Karnımın üst kısmında, göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak üstünde bir batma şeklinde. Kalktım ve iki büklüm kaldım. 10 dk içinde geçti. Karnın üst bölgesi olduğu için direk bebeğe yormadım olayı ama yine de endişelendim. Neden olabilir?
Bizim de Abd gibi düşüncemiz var da kesinlestirmedik henüz. Merak ettim seni de nerede dusunuyorsun diye :)Teşekkür ederiz :)
Evet nasipse Kanada da düşünüyorum herşey yolunda giderse tabiki
YokMide spazmı olabilir ya da gaz. Soğuk bişilet mi içtn
Ben anlayamadım kuzum ya. Şeysini göstermedi ama %70 kız mı dedi. Doğru mu anladımSelam herkese :)
Hayır canım erkek bebek testeron salgıladığı için annedede sivilcelenme olur diye bahsedilmişti...Onu da çok hatırlamıyorun ki.. Bir ara izlemiştim unuttum gitti. Sanırım kız olunca hormon değişimi sebebiyle sivilcelenme fazla oluyordu
Hmm Kanada hem daha uygun hem ilerde abd gibi mal mülkten vergi almıyor hemde cocuk orda okurken aile üyelerini yanına oturum izni verdirip alabiliyorBizim de Abd gibi düşüncemiz var da kesinlestirmedik henüz. Merak ettim seni de nerede dusunuyorsun diye :)
Şöyle bebişim sürekli dön dön kıpır kıpır durduBen anlayamadım kuzum ya. Şeysini göstermedi ama %70 kız mı dedi. Doğru mu anladım
Aaa o zaman kanada daha mantıklı bir seçenek tabii. Eğer bizim de öyle bir durum olursa haberleşiriz o zaman :)Hmm Kanada hem daha uygun hem ilerde abd gibi mal mülkten vergi almıyor hemde cocuk orda okurken aile üyelerini yanına oturum izni verdirip alabiliyor
Üstüne birde fiyatlar üc asagı bes yukarı aynı ama cad usd den daha uygun oldugu icin nispeten daha uyguna geliyor :)
Hic o yüzden Amerikayı düşünmüyorum
İnşallah tabiki :) ben cok istiyorum ama işte hamilelik nasıl gidicek eşim o kadar süre işinden ayrı duramaz yanıma kim gelebilir vs soruları varAaa o zaman kanada daha mantıklı bir seçenek tabii. Eğer bizim de öyle bir durum olursa haberleşiriz o zaman :)
Hayirli olsun canim,gözün aydin:)minnos minnos kiyafetler almaya basliyabilirsin yabanci yAvasSelam herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?