Fırsatini bulunca hiç affetmiyorum nerden geliyor bir uyku geliyor uyuyorum
Iyi de oluyor benim bulanti devam etmekte olduğundan bu bulanan dünyayı daha az temaşa ediyorum

Hayirli olsun canim,gözün aydin:)minnos minnos kiyafetler almaya basliyabilirsin yabanci yAvas
Cok teşekkür ederim :₺
Yok hic o işlere henüz baslamam daha cok erken geliyor :)
Haftaya bizimkini sıkıstırmazsam gene kesin söyleyebilecek nasipse

Niye kasıldın? Kızlar çoğalıyor darısı başımaTebrik ederim canım

Niye kasıldın? Kızlar çoğalıyor darısı başımaTebrik ederim canım
Çok teşekkür ederim darısı basına olsun inşallah :)
Ya aslında bana kasılmısım gibi gelmedi on dk ara verdik nefes terapisi yaptım lavaboya gittim vs ama yok gene aynı oldu cinsiyete bakalım diyince heyecan stres yaptım ondan oldu sanırım :)

Vinalac ve omega royal verdi banada taa 1 ay önce ikiz olduğu için erken başlatıcam dedi benim de kan değerlerimde bi sorun yoktu

Kızlar isim konusunda fikri olan var mi? Kız olsa birkaç isim var aklımda ama erkek ismi hic aklıma gelmiyor. Neler diyorsunuz

Selam herkese :)
Doktor randevum vardı bugün %70 oranla kızım olacak :) malesef kendimi cok kastıgım cok heyecan yaptıgım icin cocugum şeysini üc kere muayne oldum yinede göstermedi
Hahahahah :))) benim bebe ugurlu geldi topige. Genel olarak kiz agirlikta gidiyor topik. Gozun aydin, hayirlisi canim. Ikiliyi yaptirabildin mi? Pozisyon uygun oldu mu?

Bizim de Abd gibi düşüncemiz var da kesinlestirmedik henüz. Merak ettim seni de nerede dusunuyorsun diye :)
Benim esim Yunan vatandasi. Nacizane tavsiyem, Abd'den nefret ediyorum. Saglik konusunda cok sikintili bir yer. Avrupa ulkelerinden birini dusunebilirsin canim.nette arastirabilirsen avrupa mi? Abd mi diye aklindaki soru isaretlerine cevap bulabilirsin tahminimce.

Hahahahah :))) benim bebe ugurlu geldi topige. Genel olarak kiz agirlikta gidiyor topik. Gozun aydin, hayirlisi canim. Ikiliyi yaptirabildin mi? Pozisyon uygun oldu mu?
Coookk teşekkür ederim :)
Neredeyse iki saat hastanede kaldık üc kere ara verdik onar dk ilk bi dönmüş totosunu uyuyordu dürttük dürttük dönmedi öksürdüm falan sonra işte lavaboya gittim geldim bisküviler yedim bu sefer başladı oynamaya kıpır kıpır ikili testi yaptık :) ensesi 1 küsür burun kemiği var boyu 6.2mm falan cıktı :) kan degerlerimde bebekte gayet iyi dediğine göre ama 4tane vitamin verdi
Cinsiyet icinde kastım kendimi diye göstermedi şeysini nefes terapisi yaptım gene bekledik vs derken düzelemedim haftaya kan sonucumla gidicem gene o zaman bidaha bakarız dedi :)

Dogru tercih olur kuzum. Senin, ailenin ve bebisin icin hayirlisi olsun. Kanada guzel :)

2li tarama sonucunda f-hcg değerine bakın 50 civarında ve altındaysa erkek bebek. Çok yüksekse kız bebek. Benim kizimda da beklediğim bebistede tuttu

Oy ben onu yerim :))) kasma kendiniiiiii yegenimi sikistirmaaaaaa

2li tarama sonucunda f-hcg değerine bakın 50 civarında ve altındaysa erkek bebek. Çok yüksekse kız bebek. Benim kizimda da beklediğim bebistede tuttu
Sonuç cuma cıkıyor cumartesi görünücem doktora ama önden öğrenebilirim tabi dedigin degerle teşekkür ederim :)

Oy ben onu yerim :))) kasma kendiniiiiii yegenimi sikistirmaaaaaa
Yazık valla ya adam diyo bak su kadar alan var kastın kendini sıkıstırdın surda kaldı diye :)
Ben hic kastıgımın bile farkında değildim ama heyecandan sanırım yaptım ne bileyim fotograflar cekmiş ablam suratım böyle kaskatı gercekten donmus kalmıs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…