Kızlar 10+2 deyim artık bulantım yok ama oldukça fazla şeyden tiksindim. Türk kahvesinin telvesinden (ne saçma değil mi) balıktan,sütten, sebze yemeklerinden.. Fakat kafamı kaldıramıyorum. Gece kaliteli uyuyamıyorum çünkü bu aralar oğlumun uyku düzeni de çok kötü. Sabah kalkış saatimiz belirsiz ve tüm gün uyukluyorum halsizim.. Ve çok işim var. Halsizlik ve uyku halini nasıl çözebiliriz? Önerisi olan var mı
Fırsatini bulunca hiç affetmiyorum nerden geliyor bir uyku geliyor uyuyorum
Iyi de oluyor benim bulanti devam etmekte olduğundan bu bulanan dünyayı daha az temaşa ediyorum
Şöyle bebişim sürekli dön dön kıpır kıpır durdu
Bi ara tam net ön tarafını acık gösterdi ama benim karnımı kasmam nedeniyle bacak tarafından cocuk sıkıstı
Hatta renkli ultrasonla karnımın icini ne kadar geniş olması gerektigini ancak benim kastıgım yer nedeniyle cocugu nasıl sıkıstırdıgımı gösterdigi icin cok emin olamadı
İkili test icin kan verdim haftaya ctesi tekrar gidip test sonuclarını gösterince gene bir bakıcak
Çok teşekkür ederim darısı basına olsun inşallah :)
Ya aslında bana kasılmısım gibi gelmedi on dk ara verdik nefes terapisi yaptım lavaboya gittim vs ama yok gene aynı oldu cinsiyete bakalım diyince heyecan stres yaptım ondan oldu sanırım :)
Valla biz deli gibi kız istiyoruz aslında ama oğlan hissediyorum o yüzden bu fikre alisiyorum kız olursa ekstra seviniriz galiba. Bunlar laf tabi ilk bebeğimiz zaten ikisine de hasret doluyuz..
İkinci trimester de olan hanımlar ;
Doktor bana maltofer, osteocare, ocean plus omega ve vinalac verdi
Biri demir (kan) biri probiyotik biri omega3 biride magnezyum icin
Değerlerim cok iyi cıkmıs dedigine göre ama 4tane vitamin verdi baktıgında sizde hangilerini verdi ?
Selam herkese :)
Doktor randevum vardı bugün %70 oranla kızım olacak :) malesef kendimi cok kastıgım cok heyecan yaptıgım icin cocugum şeysini üc kere muayne oldum yinede göstermedi
Benim esim Yunan vatandasi. Nacizane tavsiyem, Abd'den nefret ediyorum. Saglik konusunda cok sikintili bir yer. Avrupa ulkelerinden birini dusunebilirsin canim.nette arastirabilirsen avrupa mi? Abd mi diye aklindaki soru isaretlerine cevap bulabilirsin tahminimce.
Coookk teşekkür ederim :)
Neredeyse iki saat hastanede kaldık üc kere ara verdik onar dk ilk bi dönmüş totosunu uyuyordu dürttük dürttük dönmedi öksürdüm falan sonra işte lavaboya gittim geldim bisküviler yedim bu sefer başladı oynamaya kıpır kıpır ikili testi yaptık :) ensesi 1 küsür burun kemiği var boyu 6.2mm falan cıktı :) kan degerlerimde bebekte gayet iyi dediğine göre ama 4tane vitamin verdi
Cinsiyet icinde kastım kendimi diye göstermedi şeysini nefes terapisi yaptım gene bekledik vs derken düzelemedim haftaya kan sonucumla gidicem gene o zaman bidaha bakarız dedi :)
Hmm Kanada hem daha uygun hem ilerde abd gibi mal mülkten vergi almıyor hemde cocuk orda okurken aile üyelerini yanına oturum izni verdirip alabiliyor
Üstüne birde fiyatlar üc asagı bes yukarı aynı ama cad usd den daha uygun oldugu icin nispeten daha uyguna geliyor :)
Hic o yüzden Amerikayı düşünmüyorum
Coookk teşekkür ederim :)
Neredeyse iki saat hastanede kaldık üc kere ara verdik onar dk ilk bi dönmüş totosunu uyuyordu dürttük dürttük dönmedi öksürdüm falan sonra işte lavaboya gittim geldim bisküviler yedim bu sefer başladı oynamaya kıpır kıpır ikili testi yaptık :) ensesi 1 küsür burun kemiği var boyu 6.2mm falan cıktı :) kan degerlerimde bebekte gayet iyi dediğine göre ama 4tane vitamin verdi
Cinsiyet icinde kastım kendimi diye göstermedi şeysini nefes terapisi yaptım gene bekledik vs derken düzelemedim haftaya kan sonucumla gidicem gene o zaman bidaha bakarız dedi :)
Şöyle bebişim sürekli dön dön kıpır kıpır durdu
Bi ara tam net ön tarafını acık gösterdi ama benim karnımı kasmam nedeniyle bacak tarafından cocuk sıkıstı
Hatta renkli ultrasonla karnımın icini ne kadar geniş olması gerektigini ancak benim kastıgım yer nedeniyle cocugu nasıl sıkıstırdıgımı gösterdigi icin cok emin olamadı
İkili test icin kan verdim haftaya ctesi tekrar gidip test sonuclarını gösterince gene bir bakıcak
Yazık valla ya adam diyo bak su kadar alan var kastın kendini sıkıstırdın surda kaldı diye :)
Ben hic kastıgımın bile farkında değildim ama heyecandan sanırım yaptım ne bileyim fotograflar cekmiş ablam suratım böyle kaskatı gercekten donmus kalmıs gibi