Araştırayım onu da yunanistanda tanıdığımız da var görüşeyim bir mantıklı canım:) olabilirse böyle bi düşüncemiz var bakalım, hayırlısı.

Canım ilk ultrasonda doktor safra kesesini de muayene etmişti. Sıkıntı yok demişti tabi bir ultrasonla çıkar mı bilmiyorum tabi
yine de başka.yere de baktır takip et derim.benim kinede bakımı fakat cikamamisti bazen taş yerine balçık gibi olurmuş

Kızım var Umay. Erkek bebeğe hamileyim Toprak koyacagim. Alternatif erkek isimleri
Utku
Tugra
Buğra
Tuğrul
Çınar
Yigit
Güzel isimler benim oğlumun adı da Ateş. Henüz isim düşünmedim ama erkek ismleri
Toprak
Bilgehan
Doruk
Uzay
Ertuğrul

Kız
İlke
Bengi
Yaz.... Daha çok isim var

Evet buda bi fikir benimde bi tanıdığım gimcat diye bi vitamin veriyoe ise yarıyor diye ama deneyip gormek lazim tabi :) kedimsiz asla o yuzden bi cozum şart :) iyiki bi cana annelik ediyosunuz bu duyguyu yaşamayan bilemez

Alerji mi olabiliyor

Ne mutlu sana ne büyük sevap Allah ömür versin kedine de bebeğine de
Canim benim coo tesekkur ederim Allah razi olsun seninde bebeğine rabbim sağlık versin insallah, karşımda ki can nuhtacsa arkamı dönüp gidemem sirf bu yüzdendir diyorum bu kadar zor ihtimal ve tedaviler arasinda rabbim bana bebegimi nasip etti Allahin sessiz kullarını gücüm yettiğince duydugum icib

Kızlar yemekten sonra ama her yemek değil böyle aşırı uyku hali pili bitmişlik geliyor mu. Bugun saat 11de kahvalti yaptim saat 4 gibide biyere yemeğe çıktık annemle ama o saate kadar asla acıktığımi anlamadım yemek gelene kadar açlığı zirvede yaşadım, bu sefer doydum elim ayağım çekildi aşırı halsizlik yorgunluk hatta dayak yedim gibi hissettim eve zor attım kendimi ben mi arabayı kullandım arabamı beni bilemedim. Eve gelir gelmez 20 dakka uyudum uyumak zorunda gibi hisettim başka türlü toparlayamadım sonra kalktım normalim. Size de oluyor mu? Bu bana haftada 3 4 kere oluyor en az

yine de başka.yere de baktır takip et derim.benim kinede bakımı fakat cikamamisti bazen taş yerine balçık gibi olurmuş
Benim de camurlasma var demişti 3. Doğumundan sonra aldırdım taş varmış ama onun ağrısı sirta vuruyor ve kalp kriziyle karışabilir demişti Dr um böyle bir ağrı yaşamadım hiç neysek kurtuldum genelde genetik oluyormus

Ben de de oluyo bugün kahvaltıdan sonra uyudum baya da bi

Arkadaşım öyle oluyordu canım malesef gebelik şekeri çıktı şeker yükleme testinde, diyet yaptıkça düzeldi. Kesin şeker vardır deniyorum tabiki ama sen biraz yediklerine dikkat et istersen

Ben de 12+1 im bu hafta başladı nerdeyse her gün oluyor öyle bi uyku ki anlatamam uyumadan devam edemiyorum güne :):):)

Arkadaşım öyle oluyordu canım malesef gebelik şekeri çıktı şeker yükleme testinde, diyet yaptıkça düzeldi. Kesin şeker vardır deniyorum tabiki ama sen biraz yediklerine dikkat et istersen
Yani normal halimden fazla yemiyorum ama gebeyim diye de dikkat etmiyorum yani daha hassas olmam lazim belliki. Bu kadar şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…