Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.

Aynen çok kötü oluyor ne zaman gecer bunlar acaba
Bilmiyorum ki ben bugün acaba dedim kombiyi açıyoruz ya hava nemsiz kaliyoda ondan mi agzim gozum kuruyo dıyorum. Peteklere asılan su koymak icin aparatlar var onlardab alip su doldurcam icine bakalım ise yarayacak mi

Daha once düşük riskin varmıydı canim cok gecmis olsun Rabbim bidaha yaşatmasın

Aynı zamanda yoğun halsizlik hissediyomusun uyumamak elde değil gibi cok enerjin bitmis gibi mi oluyo
Evet yoğun bi halsizlik uyku oluyor bu haftama kadar böyle şeyler yaşamıyordum bir haftadır var
hatta dün misafirliğe gitmiştim oturduğum yerde uyuklamışım sonra dayanamyıp başka bi odaya geçip uyudum
Ay gebelik şekerinde böyle mi oluyormuş bu hafta yediklerime dikkat etmedim ben de

Daha once düşük riskin varmıydı canim cok gecmis olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
Hayır. Ne akıntı ne leke. Bulantı ve halsizlikle boğuşuyordum haftalardır. Zaten çoğunlukla halim olmadığından dinlenme halindeydim. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Plesenta ayrılması olmuş. Plesentada sorun var dediler. Bebeğim şimdilik iyi. Amin allah kimseye yaşatmasın

Bilmiyorum ki ben bugün acaba dedim kombiyi açıyoruz ya hava nemsiz kaliyoda ondan mi agzim gozum kuruyo dıyorum. Peteklere asılan su koymak icin aparatlar var onlardab alip su doldurcam icine bakalım ise yarayacak mi
Benim petek lerde su var aslında ama yıne de oluyor

İnşallah bi daha olmaz
Sana ve bebeğine acil şifalar
Benim görümcem de yeni doğum yaptı onun da plasentasında sorun vardı kanaması çok olmuştu ama hep yatarak dinlenerek atlattı çok şükür kızı da 3 aylık oldu maşallah minnoş
Güzel düşünelim güzel olsun inş

Teşekkür ederim. Hayırlısı.

Çok geçmiş olsun. Lütfen olumsuz düşünme

Sabahtan beri başım ve ensem fena ağrıyor. Haftasonu uykusu yüzünden. Bu saat oldu geçmedi, parol içsem mi ya

Alla alla Rabbim sana bağışlasın yavrunu insallah benim doktorum hic tehlikem olmamasina rağmen garantiye alalim dedi ilk 3 ay Progestan kullanmam icin verdi. Insallah sende faydasını gorur yavrunu kucağına alırsın

Evet bendede bihaftadir var bu daha önce yoktu gebelik sekeri olabilir diyo kizlar bide geceleri ağzım cok kuruyo iyice tırstım simdi gebelik sekeri olunca noluyoki ya

Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz iyi düşünelim iyi olsun

Vatandaşlık olayı yine aynı dimi ? Doğana vatandaşlık veriliyor orda da

Canım çok geçmiş olsun. Bir daha yaşama inşallah
Olumsuz düşünme. Moralini iyi tut. Bebeğin iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…