Yani normal halimden fazla yemiyorum ama gebeyim diye de dikkat etmiyorum yani daha hassas olmam lazim belliki. Bu kadar şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyor
Tamam haftasını hatırlayamadım canım ama 20.hafta veya 24.hafta filandı sanırım o civarlar. Şeker, makarna, pilav, patates vs bunları azaltsan yeter zaten canım. Ben de bulantılardan ötürü sürekli o tarz şeyler yiyorum korkuyorum şeker çıkacak diye

Geçmiş olsun bebek iyiyse canını sıkma canım dinlenebildigin kadar dinlen bu aralar 3 ayını dolduran kadar en azindan

Bilmiyorum ki ben bugün acaba dedim kombiyi açıyoruz ya hava nemsiz kaliyoda ondan mi agzim gozum kuruyo dıyorum. Peteklere asılan su koymak icin aparatlar var onlardab alip su doldurcam icine bakalım ise yarayacak mi
Şeker yüksek oluncaya ağzın içi çok kuruyor gece özellikle ama havasızlıkta yapar

Aynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yapariz

sizede geçmiş olsun bende iltihapta olmuş aynı anda o ağrıyı unutamam normal dogumu 5 é katlar 10 lâ çarpar allah kimseye yasatmasın. O şekilde tekrar ağrısa intihar ettirir. Bana artık narkotik ağrı kesiciler vermişlerdi yoksa geçmiyordu ağrı hemsireye diyince ben geldim mi lütfen bir daha beklemeyin bu ilaçtan verin diyince olmaz bu bağımlılık yapar demişti öyle ogrenmistik ben 1.5 sene çektim 2 ay yaklaşık her hafta her gece yarısı aynı saatte acillerde sabahladim ve bebeğim daha 1 aylıkti neyse geride kaldı allah beterinden korusun herkesi

çok gecmis olsun güzel düşünün güzel olsun hersey

Lütfen umudunu yitirme gercekten bebek senden cok etkileniyor
Hep pozitif düşün hep iyi seyler hayal et
Rabbim bi daha yasatmasın

Canım geçmiş olsun hiç içini karartma benimde 7. Haftadan beri var 2 günde 1 iğne günde 3 progestan hap inan ki popomda yer kalmadı iğne vurulcak ama her kanamalı hastaneye gittiğimde minnoşlar kıpır kıpır kendi kendime dedim artık oluk oluk kan aksa korkmıcam diye

Cok gecmis olsun arkadasim,Rabbim tekrar yasatmasin.kacinci haftaliksin?bende daha önce progestan igne kullandim 2 günde bir iki doz vermisti doktorum,bir hafta boyunca kullandim.arti progestan günde 2 defa.cok sükür Simdi iyiz,progestanida biraktirdi doktorum.
Sakin stres yapma ,bol dinlenmene bak simdi.yorulmamaya özen göster

Ben tüm gün bu şekildeyim. Yok mu bir çaresi acaba

Off iyice tırstım bende kesin şeker var
Karbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsiz

Karbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsiz
Tamam öyle yapıcam cok tesekkur ederim

Aynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yapariz
Amin canım inşallah, 12.haftayı da atlatalım inşallah daha rahat yeme dönemimiz gelir o zaman sağlıklı şeyler yeriz

Evet buda bi fikir benimde bi tanıdığım gimcat diye bi vitamin veriyoe ise yarıyor diye ama deneyip gormek lazim tabi :) kedimsiz asla o yuzden bi cozum şart :) iyiki bi cana annelik ediyosunuz bu duyguyu yaşamayan bilemez
Annecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlara

Annecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlara
Hemde ne, herkes besleyemez belki ama herkes kapısına bi kap mama bi kap su koyabilir her geçen ordan içen hayvan duacı oluyo bizim için daha büyük hayır var mı ağzıyla isteyemene vermek kadar. Allah merhametli herkesin yüreğine gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…