Tamam haftasını hatırlayamadım canım ama 20.hafta veya 24.hafta filandı sanırım o civarlar. Şeker, makarna, pilav, patates vs bunları azaltsan yeter zaten canım. Ben de bulantılardan ötürü sürekli o tarz şeyler yiyorum korkuyorum şeker çıkacak diyeYani normal halimden fazla yemiyorum ama gebeyim diye de dikkat etmiyorum yani daha hassas olmam lazim belliki. Bu kadar şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyor
Evet evet devam ediyor :)Vatandaşlık olayı yine aynı dimi ? Doğana vatandaşlık veriliyor orda da
Geçmiş olsun bebek iyiyse canını sıkma canım dinlenebildigin kadar dinlen bu aralar 3 ayını dolduran kadar en azindanDün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Şeker yüksek oluncaya ağzın içi çok kuruyor gece özellikle ama havasızlıkta yaparBilmiyorum ki ben bugün acaba dedim kombiyi açıyoruz ya hava nemsiz kaliyoda ondan mi agzim gozum kuruyo dıyorum. Peteklere asılan su koymak icin aparatlar var onlardab alip su doldurcam icine bakalım ise yarayacak mi
Off iyice tırstım bende kesin şeker varŞeker yüksek oluncaya ağzın içi çok kuruyor gece özellikle ama havasızlıkta yapar
Aynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yaparizTamam haftasını hatırlayamadım canım ama 20.hafta veya 24.hafta filandı sanırım o civarlar. Şeker, makarna, pilav, patates vs bunları azaltsan yeter zaten canım. Ben de bulantılardan ötürü sürekli o tarz şeyler yiyorum korkuyorum şeker çıkacak diye
Ne diyosun bizde şeker mi var yoksa yaAynen yapışıyorum resmen uyuyorum
sizede geçmiş olsun bende iltihapta olmuş aynı anda o ağrıyı unutamam normal dogumu 5 é katlar 10 lâ çarpar allah kimseye yasatmasın. O şekilde tekrar ağrısa intihar ettirir. Bana artık narkotik ağrı kesiciler vermişlerdi yoksa geçmiyordu ağrı hemsireye diyince ben geldim mi lütfen bir daha beklemeyin bu ilaçtan verin diyince olmaz bu bağımlılık yapar demişti öyle ogrenmistik ben 1.5 sene çektim 2 ay yaklaşık her hafta her gece yarısı aynı saatte acillerde sabahladim ve bebeğim daha 1 aylıkti neyse geride kaldı allah beterinden korusun herkesiBenim de camurlasma var demişti 3. Doğumundan sonra aldırdım taş varmış ama onun ağrısı sirta vuruyor ve kalp kriziyle karışabilir demişti Dr um böyle bir ağrı yaşamadım hiç neysek kurtuldum genelde genetik oluyormus
çok gecmis olsun güzel düşünün güzel olsun herseyDün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Lütfen umudunu yitirme gercekten bebek senden cok etkileniyorDün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Yok ya evham yapmaNe diyosun bizde şeker mi var yoksa ya
Cok gecmis olsun arkadasim,Rabbim tekrar yasatmasin.kacinci haftaliksin?bende daha önce progestan igne kullandim 2 günde bir iki doz vermisti doktorum,bir hafta boyunca kullandim.arti progestan günde 2 defa.cok sükür Simdi iyiz,progestanida biraktirdi doktorum.Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Ben tüm gün bu şekildeyim. Yok mu bir çaresi acabaKızlar yemekten sonra ama her yemek değil böyle aşırı uyku hali pili bitmişlik geliyor mu. Bugun saat 11de kahvalti yaptim saat 4 gibide biyere yemeğe çıktık annemle ama o saate kadar asla acıktığımi anlamadım yemek gelene kadar açlığı zirvede yaşadım, bu sefer doydum elim ayağım çekildi aşırı halsizlik yorgunluk hatta dayak yedim gibi hissettim eve zor attım kendimi ben mi arabayı kullandım arabamı beni bilemedim. Eve gelir gelmez 20 dakka uyudum uyumak zorunda gibi hisettim başka türlü toparlayamadım sonra kalktım normalim. Size de oluyor mu? Bu bana haftada 3 4 kere oluyor en az
Kan testimde şeker 100 çıkmıştı kiloyu sorma hic sorma zaten 110 kiloyumYok ya evham yapma
Kan testin de glukoz ne alemde
Bi de kaç kilosun boy kilo oranın yuksek mi
Alla alla bu neden olur doktoruna soran yok mu acaba benim kontrolum çarşamba ben sorayım bare cok kotu bi durum ya evham yaptım iyiceBen tüm gün bu şekildeyim. Yok mu bir çaresi acaba
Karbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsizOff iyice tırstım bende kesin şeker var
Tamam öyle yapıcam cok tesekkur ederimKarbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsiz
Amin canım inşallah, 12.haftayı da atlatalım inşallah daha rahat yeme dönemimiz gelir o zaman sağlıklı şeyler yerizAynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yapariz
Annecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlaraEvet buda bi fikir benimde bi tanıdığım gimcat diye bi vitamin veriyoe ise yarıyor diye ama deneyip gormek lazim tabi :) kedimsiz asla o yuzden bi cozum şart :) iyiki bi cana annelik ediyosunuz bu duyguyu yaşamayan bilemez
Hemde ne, herkes besleyemez belki ama herkes kapısına bi kap mama bi kap su koyabilir her geçen ordan içen hayvan duacı oluyo bizim için daha büyük hayır var mı ağzıyla isteyemene vermek kadar. Allah merhametli herkesin yüreğine gore versinAnnecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?