Yani normal halimden fazla yemiyorum ama gebeyim diye de dikkat etmiyorum yani daha hassas olmam lazim belliki. Bu kadar şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyor
Tamam haftasını hatırlayamadım canım ama 20.hafta veya 24.hafta filandı sanırım o civarlar. Şeker, makarna, pilav, patates vs bunları azaltsan yeter zaten canım. Ben de bulantılardan ötürü sürekli o tarz şeyler yiyorum korkuyorum şeker çıkacak diye
Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Bilmiyorum ki ben bugün acaba dedim kombiyi açıyoruz ya hava nemsiz kaliyoda ondan mi agzim gozum kuruyo dıyorum. Peteklere asılan su koymak icin aparatlar var onlardab alip su doldurcam icine bakalım ise yarayacak mi
Tamam haftasını hatırlayamadım canım ama 20.hafta veya 24.hafta filandı sanırım o civarlar. Şeker, makarna, pilav, patates vs bunları azaltsan yeter zaten canım. Ben de bulantılardan ötürü sürekli o tarz şeyler yiyorum korkuyorum şeker çıkacak diye
Aynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yapariz
Benim de camurlasma var demişti 3. Doğumundan sonra aldırdım taş varmış ama onun ağrısı sirta vuruyor ve kalp kriziyle karışabilir demişti Dr um böyle bir ağrı yaşamadım hiç neysek kurtuldum genelde genetik oluyormus
sizede geçmiş olsun bende iltihapta olmuş aynı anda o ağrıyı unutamam normal dogumu 5 é katlar 10 lâ çarpar allah kimseye yasatmasın. O şekilde tekrar ağrısa intihar ettirir. Bana artık narkotik ağrı kesiciler vermişlerdi yoksa geçmiyordu ağrı hemsireye diyince ben geldim mi lütfen bir daha beklemeyin bu ilaçtan verin diyince olmaz bu bağımlılık yapar demişti öyle ogrenmistik ben 1.5 sene çektim 2 ay yaklaşık her hafta her gece yarısı aynı saatte acillerde sabahladim ve bebeğim daha 1 aylıkti neyse geride kaldı allah beterinden korusun herkesi
Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Canım geçmiş olsun hiç içini karartma benimde 7. Haftadan beri var 2 günde 1 iğne günde 3 progestan hap inan ki popomda yer kalmadı iğne vurulcak ama her kanamalı hastaneye gittiğimde minnoşlar kıpır kıpır kendi kendime dedim artık oluk oluk kan aksa korkmıcam diye
Cok gecmis olsun arkadasim,Rabbim tekrar yasatmasin.kacinci haftaliksin?bende daha önce progestan igne kullandim 2 günde bir iki doz vermisti doktorum,bir hafta boyunca kullandim.arti progestan günde 2 defa.cok sükür Simdi iyiz,progestanida biraktirdi doktorum.
Sakin stres yapma ,bol dinlenmene bak simdi.yorulmamaya özen göster
Kızlar yemekten sonra ama her yemek değil böyle aşırı uyku hali pili bitmişlik geliyor mu. Bugun saat 11de kahvalti yaptim saat 4 gibide biyere yemeğe çıktık annemle ama o saate kadar asla acıktığımi anlamadım yemek gelene kadar açlığı zirvede yaşadım, bu sefer doydum elim ayağım çekildi aşırı halsizlik yorgunluk hatta dayak yedim gibi hissettim eve zor attım kendimi ben mi arabayı kullandım arabamı beni bilemedim. Eve gelir gelmez 20 dakka uyudum uyumak zorunda gibi hisettim başka türlü toparlayamadım sonra kalktım normalim. Size de oluyor mu? Bu bana haftada 3 4 kere oluyor en az
Karbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsiz
Karbonhidrat azaltıp sebze yönlü beslenisen yükselmez çok meyva da yemezsen dengede tutarsın az az sık sık beslenme çözümü gebelik şekeri vardı bir önceki hamileligimde öyle atlattım insulinsiz
Aynı bende bulantim yok ama yemek pişirmekten kötü oluyorum kokusu cok rahatsiz ediyo en temel seyleri yapabiliyorum oda makarna patates zaten neyse daha dikatli olmam lazim mecbur cok sagol canim insallah saglikla dogum yapariz
Evet buda bi fikir benimde bi tanıdığım gimcat diye bi vitamin veriyoe ise yarıyor diye ama deneyip gormek lazim tabi :) kedimsiz asla o yuzden bi cozum şart :) iyiki bi cana annelik ediyosunuz bu duyguyu yaşamayan bilemez
Annecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlara
Annecigimin de 3 tane minnosu var :))) ankara, isvec kirmasi... onlarsiz asla diyor. Can beslemek, onu buyutmek... evlattan farki yok gercekten. Ne mutlu onlari sevenlere, koruyup kollayanlara
Hemde ne, herkes besleyemez belki ama herkes kapısına bi kap mama bi kap su koyabilir her geçen ordan içen hayvan duacı oluyo bizim için daha büyük hayır var mı ağzıyla isteyemene vermek kadar. Allah merhametli herkesin yüreğine gore versin