Ayyy kuzum bende aşırı kiloluyum 115le hamile olduğumu öğrendim bulantilarla 112 ydim 7. Haftada şimdi ne durumdayım bilmiyorum. Ben hep kiloluyum aslında bu vermiş halim. Bende insülin direnci filan vardi normalde sporla beslenmeyle düzene soktum büyük ölçüde açlık şekerinde 75 çıkmıştı. Bizim çok daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor canım birbirimizi takip edelim eğer sende istersen tabi beni doktorum bulantim olması iyi ilk aylarda kilo almazsin dedi hatta ilk üç ay ne kadar verirsen kar demişti. Yani yoğun bı diyetten bahsetmiyorum ama bulantim olması iyi çok zorlama kendini yemek için demişti. Bebek zaten beslenir depolarından demişti. Neyse öyle işte içimi dökmek istedim seni görünce... En sağlıklı şekilde tamamlariz gebeliğimizi inşallah
Kızlar yemekten sonra ama her yemek değil böyle aşırı uyku hali pili bitmişlik geliyor mu. Bugun saat 11de kahvalti yaptim saat 4 gibide biyere yemeğe çıktık annemle ama o saate kadar asla acıktığımi anlamadım yemek gelene kadar açlığı zirvede yaşadım, bu sefer doydum elim ayağım çekildi aşırı halsizlik yorgunluk hatta dayak yedim gibi hissettim eve zor attım kendimi ben mi arabayı kullandım arabamı beni bilemedim. Eve gelir gelmez 20 dakka uyudum uyumak zorunda gibi hisettim başka türlü toparlayamadım sonra kalktım normalim. Size de oluyor mu? Bu bana haftada 3 4 kere oluyor en az
Canim oncelikle seker konusunda yazan tum arkadaslara katiliyorum. Durumun uygunsa hemen diyetisyene git. Kilolu hamile kalmissin ve seker yukselme riski sen de cok yuksektir. Benim teyzem 3 aylik hamileyken gebelik sekeri cikti. Gerci olacagi varda oluyor 60li kilolardaydi. 61 63 gibi tam hatirlamiyorum. Boyu da var... diyetisyenle ustesinden geldi. Nisasta iceren her sey yasaklandi. Meyve sinirli sayida yedi. Protein ve sebze ile beslendi ve doguma kadar kontrol altindaydi. Gercekten dikkat edilirse sorun olmuyor. Bu belirtileri yasadi. Uyku, agiz kurulugu cok su icme ve idrara cikma... Doktorunla konus akabinde diyetisyenden randevu al. 7 8 kilo alarak hamileligini bitirdi. Kilolu olmamasina ragmen. Korkutmak amacli demiyorum ama risk altindasin. Eger varsa da Allahtan sifa diliyorum. Yoksa da ne guzel bir sey yok diye sukrederiz canim. Takip altinda ol...
Hemde ne, herkes besleyemez belki ama herkes kapısına bi kap mama bi kap su koyabilir her geçen ordan içen hayvan duacı oluyo bizim için daha büyük hayır var mı ağzıyla isteyemene vermek kadar. Allah merhametli herkesin yüreğine gore versin
Amin amin canim. Hatta soyle ki :))) erkek kardesim arada sokak kedilerine de ev sahipligi yapiyor. Soguk havalarda onlari eve alip, otel misaliii karnini doyurup isitip sabaaha saliyor disari. Zaten durmuyorlar. Sabah olunca sokak kapisini eseliyorlar cikmak icin... ah ahh herkese merhamet versin Allahim. Hic ac kalmasin dunya uzerinde. Nefes alan her canlidan sorumluyuz... birbirimizden de...
Ah canim başta o tüp bebek tedavisi ve diğer bebekle ilgili tedaviler hormon düşmanı
Sen yine de kalbini ferah tut dietine dikkat et bulantın yoksa un sekerden uzak dur kontrollü ye Allah korur insaallah
Haha yok kız almaz kesin değil 55 555 defa söylesem yine almaz gerçi bir ara mastit olmustum galiba şu patlayan zimbirti yüzünden eşim aldı ama o an yemeliydim tabi 2 saat sonra yedim gece az daha acillik oluyordum
Merhaba Arkadaslar aranıza yeni katıldım uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmak simdiye nasip oldu Insallah Kısmetse Bende Eylül Annesiyim ❤ Sat 23.12.2018 Tahmini dogum tarihimizde simdilik 29 Eylul görünüyor Gönül isterdi bebisimde benim gibi Basak burcu Eylül bası dogsun ama nasip olmadi ay sonuna kaldi :) Hepiniz Hayirlısiyla kazasiz belasiz Saglıkla bebeklerinizi kucaginiza alın insallah❣
hayırlı sabahlar annişler
Ben hamile olduğumu unutuyorum hep ya. Oğlumu kucağıma alıyorum Ağır kaldırıyorum ani hareketler yapıyorum . Zaman çabuk geçse de şu göbişlerimiz büyüse.
Merhaba Arkadaslar aranıza yeni katıldım uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmak simdiye nasip oldu Insallah Kısmetse Bende Eylül Annesiyim ❤ Sat 23.12.2018 Tahmini dogum tarihimizde simdilik 29 Eylul görünüyor Gönül isterdi bebisimde benim gibi Basak burcu Eylül bası dogsun ama nasip olmadi ay sonuna kaldi :) Hepiniz Hayirlısiyla kazasiz belasiz Saglıkla bebeklerinizi kucaginiza alın insallah❣
Günaydın hanımlar,
Güzel dileklerinize, ilginize, dualarınıza çok teşekkür ederim. İlk gebeliğimde de burdaydım. Birbirimizden güç almıştık. Bunda da hayırlısıyla bu yolu yanlız yürümeyeceğimi düşünmek bir nebze güç veriyor bana.. Evlatlarımıza sağlıkla, mutlulukla kavuşmamızı tüm kalbimle diliyorum.
Günaydnnn sanirim bu aksam 10 kere kalkmisimdir..uyku falan uyumadim yani boluk porcuk :)) bir de bu pazarlari keyif beklemek..az daha uyusun kocamiz derken acliktan bayilicaaaammm
hayırlı sabahlar annişler
Ben hamile olduğumu unutuyorum hep ya. Oğlumu kucağıma alıyorum Ağır kaldırıyorum ani hareketler yapıyorum . Zaman çabuk geçse de şu göbişlerimiz büyüse.