Gunaydin pamuk anneler :))) bir sey soyleyeyim de gulun bana azcik :))) 6/7 aydan once bir igne almayi dusunmeyen ben; cumartesi gunu annemle bebise ip aldik :))) Yelek oruyoruz. Orgu bilmeyen ben, yelek ormeyi ogrendim

Gunaydin pamuk anneler :))) bir sey soyleyeyim de gulun bana azcik :))) 6/7 aydan once bir igne almayi dusunmeyen ben; cumartesi gunu annemle bebise ip aldik :))) Yelek oruyoruz. Orgu bilmeyen ben, yelek ormeyi ogrendim
Direk zordan başlamışsınız tebrik ederim:)ben bebe battaniyesi örmüştüm hala o seviyede kaldım.Bir ara vakit geçsin diye akşamları çok örüyordum şimdi elime alınca böyle başım döner midem bulanır gibi oluyor bıraktım artık.

Ben de her akşam yemekten sonra maç 1 saat dayanıyorum sonra uyuyorum ve çok mutsuzum bu durumdan ne eşime zaman ayirabiliyorum ne evime

Çok geçmiş olsun sen bol bol dua et içini ferah tut. Bir daha olmaz inşallah

Ohhh maşallah örün örün yelek lazım olcak bizim bebişlere benim annem 4 tane yelek örmüş bile cinsiyet belli değil ya sarı, krem, yeşil filan yapmış. Ben hiç beceremem hatta örerken sıkılan bir tipim hiç anama çekmemişim

Merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum
9+6 günlük bi anne adayı olarak sat 17 aralık
Benim de düşük tehlikem ve rahmimin t olma olasılıgı var hamileliğim nerdeyse yatarak geçiyor ama şükür ki bebeğim iyi .benim gibi hem kist hem rahim bozukugu olup hamile kalan var mı acaba

Kizlar kabul ederseniz eger bi fikrim var facebook ta bi grup kuralim mi ben burdan zor takip ediyorum sayfa kayiyo yazialri kterarlayarak yaziyor vs. Facebokk grumuzda olsa fena olmaz hani ne dersiniz

Merhaba,hos geldin aramiza.igne vuruluyormusun düsük tehdidine karsi?rahmin ters mi yani retrovert mi?t ne anlamda?benimde kistim var,Ara Ara agri yapiyor Ama doktorum hamilelikte kayip olacagini Sorun olmadigini söyledi bana.

K komplex Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bir daha olmaz inşallah..
H.içi yazamıyorum ben pek okul olunca.Sabah gidiyorum aksam geliyorum yemek yeyip yatıyorum memleketten çok uzaktayım sağolsun bir kv geliyor bir annem geliyor.Bende ara ara bir iç sıkıntısı oluyor hormon kaynaklı sanırım ev üstüme geliyor sanki.kahvaltı yaptım tekrar yattım öyle halsizim ilaç verdi doktor ama midem bulandı varsa şurup alıcam doktora sorup hiç değilse demir için onun eksikliği de yorgunluğa sebep oluyor

Çok değil iki gün önce yazmıştık

Günaydın iyi pazarlar herkese
Ben yine ani tansiyon ve ani yüksek nabız yaşadım
Nabzım 115 i gördü bes dk icinde 70lere düştü
İnternette kan pompalanmasıyla ilgili 2.trimester de normal bir durum diyor ama yasayan varmı baska

Ah canim başta o tüp bebek tedavisi ve diğer bebekle ilgili tedaviler hormon düşmanı
Sen yine de kalbini ferah tut dietine dikkat et bulantın yoksa un sekerden uzak dur kontrollü ye Allah korur insaallah
Insallah canim inzallah

Peki ya şimdi şekerim varss bunu diyetle atlatabilir miyim

Güzel isimler benim oğlumun adı da Ateş. Henüz isim düşünmedim ama erkek ismleri
Toprak
Bilgehan
Doruk
Uzay
Ertuğrul

Kız
İlke
Bengi
Yaz.... Daha çok isim var
Oğlum olsaydı ismini ateş koycaktım senelerdir çok istediğim bi isimdi :) kızımın adı mira. Yine kızım olursa ( ki doktor öyle diyor) izmir koycam. İzmir e aşığız ailecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…