Dün geceyi hastanede geçirdim. Bir anda bardaktan boşalır gibi kan boşaldı. Serum iğne ilaçlar... kanama durdu. Evegönderdiler. Beş gün progesteron iğnesi ve günde üç tane progesteron hapı reçetelendi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Olumlu düşünmek çok zor. Allahtan eşim şehirdeydi. Haftada dört gün şehir dışında. O yokken olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Yada tekrar o yokken olursa.
Kizlar kabul ederseniz eger bi fikrim var facebook ta bi grup kuralim mi ben burdan zor takip ediyorum sayfa kayiyo yazialri kterarlayarak yaziyor vs. Facebokk grumuzda olsa fena olmaz hani ne dersiniz
farklı gruplara dağılınca (whatsapp, facebook, instagram gibi) tadı kaçıyor her şeyin. şahsen ben katılmam ama isteyen varsa katılabilir. bu sefer grup ikiye bölünüyor burda kalanlar sorularına cevap alamıyor bunun polemiği yaşanmıştı geçtiğimiz aylarda
Ben de korktum ama tatlıdan da vazgeçemiyorum.. Eğer normalde de şekerin yoksa korkma bence Tatlıyı kesince bir şey olmuyo diyolar aslnda artık sağlıklı beslenmek gerek
Rica ederim bu hamileligimde ben de bu ara kaçırdım bayağı Bi aynı düzene dönmezsem yine çıkacak bende açlık şekeri yüksek çıkmasa da yükleme yapılınca çıkıyor yükleme de yaptırmak istemiyorum ama Dr ne der bilmem
Merhaba Arkadaslar aranıza yeni katıldım uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmak simdiye nasip oldu Insallah Kısmetse Bende Eylül Annesiyim ❤ Sat 23.12.2018 Tahmini dogum tarihimizde simdilik 29 Eylul görünüyor Gönül isterdi bebisimde benim gibi Basak burcu Eylül bası dogsun ama nasip olmadi ay sonuna kaldi :) Hepiniz Hayirlısiyla kazasiz belasiz Saglıkla bebeklerinizi kucaginiza alın insallah❣
Dengede tutabilirsin patates pirinç şeker beyaz un geceleri meyva aşırı tabi yememen gerekenler sabahları çavdar ekmeği falan yiyordum arada birmeyva yoğurt süt öğlen sebze bulgur pilavı olur tambugday ünlü makarna diğer ara peynir grisini ya da hurma süt fln akşamda sevdiğin et türü gece de süt yoğurt fln böyle yaşarsan hiç yükselmez şeker aleti alıp takip etmiştim düşükse hafta da Bi tatlı yiyordum öyle öyle kg bile almadım 5 kg ile bitirmistim
Evet diyetle cozuluyor gebelik sekeri. Yani teyzemde ise yaramisti en azindan. Ama ihmal etme canim. Doktorunla ilk randevunda gorus. Seker tehlikeli Allah muhafaza. Gidene kadar da nisastali ve sekerli seyler tuketme.
Günaydın iyi pazarlar herkese
Ben yine ani tansiyon ve ani yüksek nabız yaşadım
Nabzım 115 i gördü bes dk icinde 70lere düştü
İnternette kan pompalanmasıyla ilgili 2.trimester de normal bir durum diyor ama yasayan varmı baska
farklı gruplara dağılınca (whatsapp, facebook, instagram gibi) tadı kaçıyor her şeyin. şahsen ben katılmam ama isteyen varsa katılabilir. bu sefer grup ikiye bölünüyor burda kalanlar sorularına cevap alamıyor bunun polemiği yaşanmıştı geçtiğimiz aylarda
Ben de boyle dusunuyorum. Zaten sosyal medya kullanmiyorum. Elimden gelse akilli telefon bile kullanmam. :) Zaten yasak degil mi? Facebook da falan olanlari kkda banliyorlarmis.
Hhoney bunch
gecmis olsun cnm,tansyonun ani yükselip kendiliginden gerimi düsüyor?bende düsük tansyon problemi yasiyorum malesef. Bana doktorum bol sivi tüketmemi söyledi
Evet diyetle cozuluyor gebelik sekeri. Yani teyzemde ise yaramisti en azindan. Ama ihmal etme canim. Doktorunla ilk randevunda gorus. Seker tehlikeli Allah muhafaza. Gidene kadar da nisastali ve sekerli seyler tuketme.
Dengede tutabilirsin patates pirinç şeker beyaz un geceleri meyva aşırı tabi yememen gerekenler sabahları çavdar ekmeği falan yiyordum arada birmeyva yoğurt süt öğlen sebze bulgur pilavı olur tambugday ünlü makarna diğer ara peynir grisini ya da hurma süt fln akşamda sevdiğin et türü gece de süt yoğurt fln böyle yaşarsan hiç yükselmez şeker aleti alıp takip etmiştim düşükse hafta da Bi tatlı yiyordum öyle öyle kg bile almadım 5 kg ile bitirmistim
Oğlum olsaydı ismini ateş koycaktım senelerdir çok istediğim bi isimdi :) kızımın adı mira. Yine kızım olursa ( ki doktor öyle diyor) izmir koycam. İzmir e aşığız ailecek :)
Amin amin canim. Hatta soyle ki :))) erkek kardesim arada sokak kedilerine de ev sahipligi yapiyor. Soguk havalarda onlari eve alip, otel misaliii karnini doyurup isitip sabaaha saliyor disari. Zaten durmuyorlar. Sabah olunca sokak kapisini eseliyorlar cikmak icin... ah ahh herkese merhamet versin Allahim. Hic ac kalmasin dunya uzerinde. Nefes alan her canlidan sorumluyuz... birbirimizden de...
Günaydın iyi pazarlar herkese
Ben yine ani tansiyon ve ani yüksek nabız yaşadım
Nabzım 115 i gördü bes dk icinde 70lere düştü
İnternette kan pompalanmasıyla ilgili 2.trimester de normal bir durum diyor ama yasayan varmı baska
Canım ölçmüyorum, kaça çıkıyor bilmiyorum ama ara ara benim de çarpıntı oluyor. Vücutta kan hacmi arttığı için normaldir herhalde diye önemsemedim ama doktora gidince bi sorucam.
Evet evet canım. Benim 3 arkadaşımda çıktı 3ü de diyetle kontrol altında tuttu. Bi de bunun kilo ile de çok alakası yok sanırım çünkü benim gebelik şekeri çıkan 3 arkadaşım da normal kilodaydı