Çok geçmiş olsun cnm ikinizde sağlıklı olun inşallah

Kizlar kabul ederseniz eger bi fikrim var facebook ta bi grup kuralim mi ben burdan zor takip ediyorum sayfa kayiyo yazialri kterarlayarak yaziyor vs. Facebokk grumuzda olsa fena olmaz hani ne dersiniz
farklı gruplara dağılınca (whatsapp, facebook, instagram gibi) tadı kaçıyor her şeyin. şahsen ben katılmam ama isteyen varsa katılabilir. bu sefer grup ikiye bölünüyor burda kalanlar sorularına cevap alamıyor bunun polemiği yaşanmıştı geçtiğimiz aylarda

Tamam öyle yapıcam cok tesekkur ederim
Rica ederim bu hamileligimde ben de bu ara kaçırdım bayağı Bi aynı düzene dönmezsem yine çıkacak bende açlık şekeri yüksek çıkmasa da yükleme yapılınca çıkıyor yükleme de yaptırmak istemiyorum ama Dr ne der bilmem

Terazi burcu da iyidir ya ben teraziyim çok adaletli ve dışarıya dengeli olur ama içinde biraz dengesiz

Peki ya şimdi şekerim varss bunu diyetle atlatabilir miyim
Dengede tutabilirsin patates pirinç şeker beyaz un geceleri meyva aşırı tabi yememen gerekenler sabahları çavdar ekmeği falan yiyordum arada birmeyva yoğurt süt öğlen sebze bulgur pilavı olur tambugday ünlü makarna diğer ara peynir grisini ya da hurma süt fln akşamda sevdiğin et türü gece de süt yoğurt fln böyle yaşarsan hiç yükselmez şeker aleti alıp takip etmiştim düşükse hafta da Bi tatlı yiyordum öyle öyle kg bile almadım 5 kg ile bitirmistim

Evet diyetle cozuluyor gebelik sekeri. Yani teyzemde ise yaramisti en azindan. Ama ihmal etme canim. Doktorunla ilk randevunda gorus. Seker tehlikeli Allah muhafaza. Gidene kadar da nisastali ve sekerli seyler tuketme.

Gecmis olsun canim. Tansiyonun yukseliyor mu? Eger oyleyse tuzu kesmen gerekecek. Doktoruna tel acip sorsana. Bakalim ne diyecek... ?

Ben de boyle dusunuyorum. Zaten sosyal medya kullanmiyorum. Elimden gelse akilli telefon bile kullanmam. :) Zaten yasak degil mi? Facebook da falan olanlari kkda banliyorlarmis.

H honey bunch gecmis olsun cnm,tansyonun ani yükselip kendiliginden gerimi düsüyor?bende düsük tansyon problemi yasiyorum malesef. Bana doktorum bol sivi tüketmemi söyledi

Evet diyetle cozuluyor gebelik sekeri. Yani teyzemde ise yaramisti en azindan. Ama ihmal etme canim. Doktorunla ilk randevunda gorus. Seker tehlikeli Allah muhafaza. Gidene kadar da nisastali ve sekerli seyler tuketme.
Tamam canım carsamba kontrolum var soylicem kendimde dikat edicem insallah kurtulurum

Darısı başıma insallah bende basa çıkabilirim

Hayırlı pazarlar kızlar, bende ev silip süpürüyorum normal zamanımızdaki gibi olmuyor valla yavaş hareket ediyoruz mecbur, şimdi dinlenmeye geçtim

Oğlum olsaydı ismini ateş koycaktım senelerdir çok istediğim bi isimdi :) kızımın adı mira. Yine kızım olursa ( ki doktor öyle diyor) izmir koycam. İzmir e aşığız ailecek :)
Güzel isimler.. Kız ismi çok ama erkek ismi bulmak zor. Ateş ismini koyduk ama yerinde durmuyor Toprak koysak daha iyiymiş sanırım

Ya helal olsun kardeşine işte nasil yetiştiğin çok önemli. Allah kalbine gore verisn insallah

Canım ölçmüyorum, kaça çıkıyor bilmiyorum ama ara ara benim de çarpıntı oluyor. Vücutta kan hacmi arttığı için normaldir herhalde diye önemsemedim ama doktora gidince bi sorucam.

Evet evet canım. Benim 3 arkadaşımda çıktı 3ü de diyetle kontrol altında tuttu. Bi de bunun kilo ile de çok alakası yok sanırım çünkü benim gebelik şekeri çıkan 3 arkadaşım da normal kilodaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…