Canım 11+4 teyim ben bizde hala birşey yok. Eşim çok çekiniyor yanaşmıyor zaten bana doktor serbest demişti ama
Ben de 11+3 um doktor bir şey dememişti bugüne kadar da bir şey olmuyordu ama bugün kanamam oldu ilişki sonrası parça şeklinde değil ama kırmızı renkte. Devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum ınsallah miniğime bir şey olmamıştır

İşte o benim. Biraz büyüseler hissederiz ve icimiz rahatlar ama boyle minikler ya kafamda hep bir korku. Allah korktugumuzu yasatmasin. Saglikla ve hayirlisi ile kavusalim insallah...
Insallah annesi sağlıkla al kucağına sen dahil tum bekleyen anne adaylari

İlk bebekse normal böyle duygular bir de hareket hissetmiyorum daha hareket hissedince hepsi gecicek insallah

Kesinlikle yetiskin bir insan normalinde 2-3 Litre su icmeöi günde,bu hamilelik icinde gecerli,Hatta daha fazla icebiliyorsan bir o kadar iyi.ben normalinde cok fazla su icmezdim,yani aklima daha gelmezdi ama hamilelikte baya baya 2-3 litre iciyorum. Cok susuyorum

Ben de normalde hiç içmezdim hamilelikte içmeye başladım ama soğuk su içiyorum yoksa içemiyorum.2litreyi bulmuyor her gün ama biraz zorlayacağım artık

Ben de normalde hiç içmezdim hamilelikte içmeye başladım ama soğuk su içiyorum yoksa içemiyorum.2litreyi bulmuyor her gün ama biraz zorlayacağım artık
Soguk su icmesen Iyi edersin,zaten Hava buz gibi.hastalanmayi göz önüne almamak Iyi olur.ilac kullanamiyoruz biliyorsun kesinlikle kendini zorla ben Matara kullaniyorum,ne kadar su ictigimi takip etmek icin

Kanama falan yoksa yasak yok diye biliyorum. İlk gebeliğimde korkumuzdan 5ay dayandık. 15. Haftaya kadar leklenmem vardı zaten. Birde ikimizde çocuktan başka bişey düşünemiyorduk. Bunda libidolar daha aktif sanırım. Dikkat ederek haftada 1 gidiyoruz şimdilik. Dün akşam olduğu halde bu sabah yine istedi hormonlar ama susturdum. Tabi pozisyon da kısıtlı. Dr a sormakta fayda var

Canım biz senle aynı haftadayız benim de 2 gündür bulantım çok az ve hiç istifra etmedim artık yavaştan azalacak mı yoksa annemdeyim onun mu faydası oldu bilmiyorum ama 2 gündür keyfim süper çok şükür, bebişlerimiz de iyidir inşallah

Aynen canım annenin faydası olur, ben acıktığım an yemem lazım yoksa içim bulanıyor

Bende çok merak ediyorum :)
Tabi senin için çok heyecanlı bir durum. Benim ilk bebek ve de çok zor olduğundan cinsiyeti hiç merak etmiyorum, boyu kaç cm oldu vs bunları daha çok merak ediyorum bu arada bende 2-3 gündür krem rengi akıntı var, hep vardı da 2-3 gündür miktarı arttı. İnternete baktım 10.haftada olabilir yazıyor. Sende var mı böyle bir durum?

Benim en başından beri var canım:) bugün bide ev işi yapınca biraz daha arttı

Benim en başından beri var canım:) bugün bide ev işi yapınca biraz daha arttı
Ben de 2 gündür daha aktifim demekki o arttırıyor. Sağol canım. Herhalde rengi farklı olmadıkça, koku olmadıkça olumsuz bişey değildir diye önemsemedim

Ben de 2 gündür daha aktifim demekki o arttırıyor. Sağol canım. Herhalde rengi farklı olmadıkça, koku olmadıkça olumsuz bişey değildir diye önemsemedim
Yok korkma canım akıntı yeşil kokulu olursa enfeksiyondan, beyaz kesik kesik gibiyse mantardan olur. Diğer türlü zararsız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…