Ben de 11+3 um doktor bir şey dememişti bugüne kadar da bir şey olmuyordu ama bugün kanamam oldu ilişki sonrası parça şeklinde değil ama kırmızı renkte. Devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum ınsallah miniğime bir şey olmamıştır
İşte o benim. Biraz büyüseler hissederiz ve icimiz rahatlar ama boyle minikler ya kafamda hep bir korku. Allah korktugumuzu yasatmasin. Saglikla ve hayirlisi ile kavusalim insallah...
Yine bi soru yine ben :) işten ayrılınca takıntılı oldum galiba, şimdi kızlar muane oluyoruz ya doktora ben en son tam 10cu haftamda kontrole gittim 12ci haftami doldurduğum gün yine gidicem ama sizdede hep özellikle uzun sürünce bu acaba hersey yolunda mi ya bisey olduda benim haberim yok hissi oluyomu. Kontrolde sonra 4 5 gün gayet normalim sonra hep bi evham , 2 haftadir görmüyorum yavrumu acaba diyorum ki hersey yolunda mi carsamba kontrolüm
Kızlar ben bugün şunu farkettim sabahtan beri yatıyordum kolumu kaldırmaya mecalim yoktu sanırım susuzluktan da oluyor su içince biraz kendime geldim kalktım duş fln aldım hatta.Vücut susuz kalınca böyle sinyal veriyor olabilir
Kesinlikle yetiskin bir insan normalinde 2-3 Litre su icmeöi günde,bu hamilelik icinde gecerli,Hatta daha fazla icebiliyorsan bir o kadar iyi.ben normalinde cok fazla su icmezdim,yani aklima daha gelmezdi ama hamilelikte baya baya 2-3 litre iciyorum. Cok susuyorum
Kesinlikle yetiskin bir insan normalinde 2-3 Litre su icmeöi günde,bu hamilelik icinde gecerli,Hatta daha fazla icebiliyorsan bir o kadar iyi.ben normalinde cok fazla su icmezdim,yani aklima daha gelmezdi ama hamilelikte baya baya 2-3 litre iciyorum. Cok susuyorum
Soguk su icmesen Iyi edersin,zaten Hava buz gibi.hastalanmayi göz önüne almamak Iyi olur.ilac kullanamiyoruz biliyorsun kesinlikle kendini zorla ben Matara kullaniyorum,ne kadar su ictigimi takip etmek icin
Biz 10 +4 haftalik olduk.ben doktora hala soramadim esim yanimda oldugu icin o da bir sey demedi iliski konusunda.valla kizlar sabaha kadar dun gece ruyamda uyudum uyandim gördüm canima tak edecek sanirim hormonlar tavan o da korkuyo yanasmiyo bende korkuyorum
Kanama falan yoksa yasak yok diye biliyorum. İlk gebeliğimde korkumuzdan 5ay dayandık. 15. Haftaya kadar leklenmem vardı zaten. Birde ikimizde çocuktan başka bişey düşünemiyorduk. Bunda libidolar daha aktif sanırım. Dikkat ederek haftada 1 gidiyoruz şimdilik. Dün akşam olduğu halde bu sabah yine istedi hormonlar ama susturdum. Tabi pozisyon da kısıtlı. Dr a sormakta fayda var
Slm kızlar gündüz bulantım bayağı geçti, ama iki gündür akşamları başladı. Akşam yemek zamanı başlıyor yatana kadar az bulanıyor, çıkarsam rahatlayacam. Dikkat ettim kahvaltıyı yemeği az geciktirince başlıyor, yiyorum 2-3 saatte yemem lazım :)
Canım biz senle aynı haftadayız benim de 2 gündür bulantım çok az ve hiç istifra etmedim artık yavaştan azalacak mı yoksa annemdeyim onun mu faydası oldu bilmiyorum ama 2 gündür keyfim süper çok şükür, bebişlerimiz de iyidir inşallah
Canım biz senle aynı haftadayız benim de 2 gündür bulantım çok az ve hiç istifra etmedim artık yavaştan azalacak mı yoksa annemdeyim onun mu faydası oldu bilmiyorum ama 2 gündür keyfim süper çok şükür, bebişlerimiz de iyidir inşallah
Tabi senin için çok heyecanlı bir durum. Benim ilk bebek ve de çok zor olduğundan cinsiyeti hiç merak etmiyorum, boyu kaç cm oldu vs bunları daha çok merak ediyorum bu arada bende 2-3 gündür krem rengi akıntı var, hep vardı da 2-3 gündür miktarı arttı. İnternete baktım 10.haftada olabilir yazıyor. Sende var mı böyle bir durum?
Tabi senin için çok heyecanlı bir durum. Benim ilk bebek ve de çok zor olduğundan cinsiyeti hiç merak etmiyorum, boyu kaç cm oldu vs bunları daha çok merak ediyorum bu arada bende 2-3 gündür krem rengi akıntı var, hep vardı da 2-3 gündür miktarı arttı. İnternete baktım 10.haftada olabilir yazıyor. Sende var mı böyle bir durum?
Ben de 2 gündür daha aktifim demekki o arttırıyor. Sağol canım. Herhalde rengi farklı olmadıkça, koku olmadıkça olumsuz bişey değildir diye önemsemedim
Ben de 2 gündür daha aktifim demekki o arttırıyor. Sağol canım. Herhalde rengi farklı olmadıkça, koku olmadıkça olumsuz bişey değildir diye önemsemedim