Evet evet aynen dediginiz gibi. Mesela is cikisi haftada bir gun anneme gidiyoruz. Gittigimizde annemin yemekleri hazir oluyor, onlardan yiyebiliyorum. Ama ne zaman kendi evimde yemek yapmam gerek akla karayi seciyorum.
Her gun gitsem annecim sag olsun her gun yemek yapar benim icin ama bilmiyorum mahcup hissediyorum sanki biraz naz yapiyormusum gibi. Halbuki kendisi de diyor gelin burda yiyin oyle gecin evinize diye.
Bilmiyorum ya daha nokta kadar bir canli ama benim butun hayatımın, duygularimin kontrolu ona gecti. Annelik sahiden boyle bir sey mi? Tek istegim onun iyi olmasi... Tesekkurler yorumunuz icin.
Benimde durumum sizinle ayni evde bi çay demlemek bile midemi bulandırıyor. Geçen hafta full annemde kaldım eşim de şehir dışındaydı gelme diyesim geldi valla :) anneme gittiğimde cok rahatım ve güzel besleniyorum açıkçası evimde cnm bişey istemiyor patatesle dokuz ay geçirebilirim diyebilirim
Ay cok zor ya..fazla kasiyoruz sanirim biz..aslinda dusuk riski yoksa sorun olmuyormus.dusununce vajinal bakarken ultrasonda da cihaz nerdeyse oyle :))) zarari olsa vajinal muaynr olmaz mesela..esimde cekiniyor ama ben cesaretlendirsem olur bi sekilde..dun gece kendi kendime guldum uyuyorum uyaniyorum lavaboya gidiyorum yatiyorum ayni rüya
Evet insan biraz öyle rüya görüyor dr hiç yasak koymadı bize sadece başlarda enfeksiyonum tetikledi mantar oldum o zaman ayrı kaldık bi süre birde işinden dolayi ayrı kaliyoruz :) hormonlarım beni de rahat bırakmıyor hiç
Olsun canim benim acimdan sorun yok sohbet ediyoruz.umarim arkadaslarada rahatsizlik vermiyoruzdur ama bende mi sorun var merak ediyorun ben :) cunku cogu insan yasiyor..Sanirim spermler erken dogumu tetikliyormus..o nedenle enfeksiyon vs.olmasin diye de demistir..cidden cesaret isi bizim gibi pimpiriklerle zor
Olsun canim benim acimdan sorun yok sohbet ediyoruz.umarim arkadaslarada rahatsizlik vermiyoruzdur ama bende mi sorun var merak ediyorun ben :) cunku cogu insan yasiyor..Sanirim spermler erken dogumu tetikliyormus..o nedenle enfeksiyon vs.olmasin diye de demistir..cidden cesaret isi bizim gibi pimpiriklerle zor
Normal korunmaya devam ediliyormus ilk aylar etkiliyormus çünkü o sıvı birde ayrıca mikroplara ve enfeksiyonlara açık olduğumuz için prezervatif diyorlar yada iyice hijyen olacak 2 tarafta.. Bende açık yazdım sanırım ama arkadaşlar kusura bakmayın
İşte o benim. Biraz büyüseler hissederiz ve icimiz rahatlar ama boyle minikler ya kafamda hep bir korku. Allah korktugumuzu yasatmasin. Saglikla ve hayirlisi ile kavusalim insallah...
İki çocuk annesi bı arkadaşım var düşük yaptığım gebeligim zamanında da ben aşırı pinpirikliydim yine endişe oluyor ama kendimi daha sakin tutuyorum.ilk korkum keseyi gormek o tamam sonra kalp atışı bende sonrası hiç olamadı zaten işte arkadaş demişti kalp atışını duymakla bitmiyor ki sonrada gekiisyormu böbreği çalışıyormu helede son zamanlar niye hareket etmiyor bişey mi oldu.... Yani kızlar bu böyle devam edecek çok güzel bı heyecan yaşıyoruz şükürler olsun Rabbimize endişeleniyor olmamizda gayet normal bence ama ebdiselenince kalbinizden deyinki bu bebeği rabbim.nasio etti ve oldu şükürler olsun emanetide onadir. Bizler tedbirimizi alalım kalbimiz ferah olsun inşallah.... Hepimizin bebeğinde sağlıkla gelsin inşallah
Selam nasılsınız güzel annişler
Maşallah grup kalabalıklaşmış, konu popüler olmuş
Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış
Hayırlısıyla doğurduğunuz günleri de görürsünüz inşallah..
Ben iyiyim çok şükür. 8 kilo kadar fazlam vardı
Onları vermeye çalışıyorum , gebeliği de yaz tatilinden sonrasına erteledik, hem kiloları vereyim hem tatilimizi yapalım vücudum da toparlanır
Oğlum da biraz daha büyümüş olur dedik . Rabbim hayırlısını versin hepimiz için ...
kolaylıklar diliyorum hepinize rabbim kolaylaştırsın inşallah . Sizi seviyorum Allah’a emanet olun
Günaydınlar. Ben birşey farkettim. Yataktan kalkarken yorgani üstümden bacaklarımla tepip atarsam ve fazla hareketli kalkarsam, yani fazla tepinirsem benim bebiş karnımda top gibi olup kasiliyor sanki. Elimle hissettim karnıma dokununca. Göbeğinin bir noktası sertleşiyor. Sonra ben sakin kalınca tüm gobek yumusuyor. Bebiscigim 1 avuç sanki.
Günaydin herkese..işe gidesim hic yok.keske yatsam modundayim bugun :) cok sukur bulantilar azaldi uzun zamandit oyle perisan olmadim..boyle devam eder umarim :)
Kızlar hamile olupta kisti olan var mı, benim sol yumuttalıkta basit kistim vardı onla hamile kaldım. Yazın 6 cmdi, şimdi 5 cm. Bugün kabızlık vardı oda zorlanınca herhalde sol tarafımda ağrımaya başladı, öyle şiddetli değil ama orada ağrı olduğu belli korkuyorum patlar mı kist falan diye. Bişey olur mu
valla başlarda benimde çıktı 3 cm neydi 3 aya kadar görülebilir sonra
gidebilir takip edicez dedi son ultrasonumda bişey demedi ama bende sormadım unuttum
çok sorun olacak birşey değil bence..
günaydın güzel anneler.
hafta sonu ben pek bakamıyorum dolmuş sayfalar hepsine bakamadım.
benimde hafta sonu 2 li testim ve ultrason du ultrason değerlerimiz iyi çıktı
boyu 6 cm boylu pozlu bir yeşil fasulyen var dedi :) ense kalınlığı 1,60 çıktı çok iyi dedi
uyuyordu hiç bişey yemeden gittim sanırım ondan hareket etmedi pek uyandırdı doktor
takla tarak uyandı güzel adıl dedi ama bilemedim. cinsiyet tahmini yapalım mı dedi evettt dedim
ama %60 erkek %40 oran kalıyor kıza dedi : eşim çok sevindi ama ben kız istiyorum halada
öyle değişicek diye umut ediyorum oğlum bu hafta da tahmin doğru çıktı ama bilemiyorum hayırlsı öncelikle
tabi normade 55 diye konuşuruz ama senin %60 dedi. kan testimi de haftaya perşembe çıkıcak bakalım.
Ay cok zor ya..fazla kasiyoruz sanirim biz..aslinda dusuk riski yoksa sorun olmuyormus.dusununce vajinal bakarken ultrasonda da cihaz nerdeyse oyle :))) zarari olsa vajinal muaynr olmaz mesela..esimde cekiniyor ama ben cesaretlendirsem olur bi sekilde..dun gece kendi kendime guldum uyuyorum uyaniyorum lavaboya gidiyorum yatiyorum ayni rüya
Yav bi serbest bırakın kendinizi. Önceki gebelipimde de bunda da devam ettik biz. Kanaman olmadıysa rahatlayın.hem çooook güzel bu şekilde sıfır kuruluk :) çoook zevk alırsınız ciddiyim hormonlar tavan ya :)))
Ben de hiç naz yapmadım bizimki de o durumu yaşamadı ve canım bi şey isteyince bir tuhaf oluyor. Ben de anlamıyorum vallahi hatta bazi esler canın bi şey istiyor mu diye özellikle soruyor ama bizimki canımın bi şey istedigine inanamıyor gibi. Hic nazlanmadigimizdan o bence de. Bir de biz kendini iyi hissedenlerdeniz ya böyle kolay bi şey gibi geliyor bence hamilelik onlara :) Ama sen yine de söyle bunu kesin yemem lazım diye. Aklında kalmasın canım. Olmadi baska birilerina aldir ya da kendin temin etmeye çalış.
hadi ya zor öyle olması da bende bişey söylemeye çekiniyorum hemen alıyor
fikir bile istesem yemekde mesela ne yapalım diye şunu mu yapsak diye canın mı çekti hemen
alayım diyor :):) yada ertesi gün annesi ne söylüyor dün bunu söyledi yapsana anne diye. ilk se olabilir canım
merak etme onların da acemliğine geliyor ama biz kadınlar ilklerde daha çok bekliyoruz
dimi söylemeye devam edin belki oda anlar almaya başlar.
Yav bi serbest bırakın kendinizi. Önceki gebelipimde de bunda da devam ettik biz. Kanaman olmadıysa rahatlayın.hem çooook güzel bu şekilde sıfır kuruluk :) çoook zevk alırsınız ciddiyim hormonlar tavan ya :)))
konu nerde başladı yakalayamadım ama bizde devam ediyoruz
konu buysa:):) düşük tehlikesi yoksa bence de sorun olmaz daha dikkatli şekilde tabi
ve çok sık olmamak kaydıyla doktora soralım dedik bi türlü soramadık baktık bende sorun olmuyor
ağrı sızı vs devam valla :):):):)
valla başlarda benimde çıktı 3 cm neydi 3 aya kadar görülebilir sonra
gidebilir takip edicez dedi son ultrasonumda bişey demedi ama bende sormadım unuttum
çok sorun olacak birşey değil bence..
valla kasıklarımda bazen boşluğumda benimde ağrı oluyor ama
kiste bağlaamdım ben hiç acaba ben mi farkında değilim sormadım da hiç
bidahaki kontrolümde sorayım bende 3. ayda kaybolabilir demişti senin varmıydı
gebelikde mi çıktı.
konu nerde başladı yakalayamadım ama bizde devam ediyoruz
konu buysa:):) düşük tehlikesi yoksa bence de sorun olmaz daha dikkatli şekilde tabi
ve çok sık olmamak kaydıyla doktora soralım dedik bi türlü soramadık baktık bende sorun olmuyor
ağrı sızı vs devam valla :):):):)
İşte buuu alkış :))
Evet evet dikkatli olarak yapmalı haldur huldur ve her gün değil. Bir de memişleri uyarmasınlar aman diyim onu doğum yaklaşınca yapın yaptırın rahim kasılmasını tetikliyor:)
valla kasıklarımda bazen boşluğumda benimde ağrı oluyor ama
kiste bağlaamdım ben hiç acaba ben mi farkında değilim sormadım da hiç
bidahaki kontrolümde sorayım bende 3. ayda kaybolabilir demişti senin varmıydı
gebelikde mi çıktı.
Benim önceden vardı canım basit kist, yazın 6cmdi en son gittiğimde 5 cm olmuş. Biraz iş yapsam solda künt ağrı giriyor arada, solda kistim çünkü. İnşallah sorun çıkarmaz korkuyorum da ameliyata falan acil gerek olur mu diye