Merhaba bebeğiniz kaç aylık emziriyorsunuz. Benimde 14 aylık hala emziriyorum ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz
Canım benim kızım 5.5 aylik gittiği yere kadar emzirmeyi düşünüyorum çünkü kizimda süt alerjisinden şüpheleniyoruz inek sütüyle yapılan hiç bir şey tuketemeyecegiz belli bir yaşa kadar. Benim sütümden yararlanacak mecbur dua ediyorum 2 yasa kadar emzirebilmek için. Arada sırada neocate isimli mamadan veriyorum mama kaşığıyla bazen muhallebisine katıyorum armut suyu da ekliyorum çünkü mamanın tadı çok kötü olduğu için biberonla içmedi

Kızın şuan 5,5 aylık mı canım kazayla mı kaldın istedin mi

Çok küçükmüş. Bi riski olmuyor diye biliyorum. Tandem yaparsınız. İkisine de yetecek o memeler :) benim kızım da 21 aylık emiyor

Merhaba,hos geldin aramiza.igne vuruluyormusun düsük tehdidine karsi?rahmin ters mi yani retrovert mi?t ne anlamda?benimde kistim var,Ara Ara agri yapiyor Ama doktorum hamilelikte kayip olacagini Sorun olmadigini söyledi bana.
Hosbulduk canım evet hem iğne hem hap kullanıyorum günlükte serum var bulantılarımdan dolayı
Rahmim ters değil sekil olarak T harfine benziyormuş buda bebek tutunması ve ileride büyümesi için sorun teşkil ediyormuş

Geçmiş olsun canım bende aynı sorunu yaşıyorum tansiyonum küçük olan 3 lere kadar düşüyor hatta daha da düşüyor çok xorlamıorum

Kızlar gebe kurşuna katıldım yine. Katılanlardan 2 kişi ilk defa geldiler ve 2.ye hamileler. Bebek plesenta ve göbek kordonundan besleniyor dedi eğitmen. Ve kadınlardan biri aaaa bebek göbeğinden mi besleniyormus diye şaşırdı. Ben de kadına şaşırdım. Iyiki bu gebe kursları var.
Kadınının biri de kola bebeğin kalbini geliyormuş dedi ben yine şok.
Allahım dedim bu devlet evlenmeden önce de evlilik kursu falan açsın bu ne cahillik. Hayır niyetim ayıplamak değil hepsinin elinde internet akıllı telefon var bi açıp bakın hamilikle ilgili bilgilere okuyun.

Kızlar çok şükür geldim Allahıma bin şükür minigimi bugun gördüm çok sükür bir sıkıntı yok ikili test icin kan verdik. Yaa 1 ay olmuştu görmeyeli benim kuzum bebek görünümüne kavuşmuş yerim onu ben. Gözümün önünden gitmiyor onun öyle yatışı. Ultrasonda bebegin kordonunu pipişi sanıp güldük kendimize Doktor da daha belli olmaz diger ay bakalim dedi. Cinsiyeti hic onemli degil yeterki saglikli olsun balim. Allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin var olan evlatlarımızı da korusun. Insallah hep güzel haberlerle haberleselim.

ne güzel rabbim herşeyin hayırlısını versin
bizde cumartesi baktık bana yarı oranla erkek dedi
ama ben hala değişicek kız inşallah umduyla yaşıyorum
inşallah bizimkide kordon çıkıntısıdır öncelikle hayırlısı tabi ama
gönlümden kız geçiyor dünyalar tatlısı oğluşum var çünkü diğerini de tadayım

Allah gonlune gore versin canim

Gozun aydin kuzum, saglikla tasi ve saglikla kucagina al insallah. Hep guzel haberler verelim birbirimize.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…