Senin bebe

Yaşın mı ileri kuzum? Ölçümlerin iyi olmasına rağmen kanda böyle çıktı risk anladığım kadarıyla. Doktorunla konuştun mu ne öneriyor?
34 yasindayim canim bu gun ayrintiliya gonderdiler bebek biraz kucukmus haftaya tekrar gircem ultrasona

Hayirlisi olsun kuzum bilmiyorum senin gayet iyiymis

Sonucu gondereyim cnmm

Eklentiler

• 2E253EC9-3AD0-43FD-AE51-7DEC0441EE3D.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 67
Sonucu gondereyim cnmm
Evet tahminimce bebek kucuk demelerinin sebebi bu. 11+0 da 43mm cikmis bebis. Gunde ortalama 1mm gibi buyuyorlar. 12.haftads 48mm uzerinde olmasi beklenir bebegin. Seni doktor mu cagirdi 11.haftada? Ben senin yerinde olsam 12.haftada baska bir hastanede tekrar yaptiririm. Bu bir risk testi. Bebegin crl yani boyu 48mm altinda cikarsa zaten risk cok artiyor. Sen erken gitmissin. Bence canini sikma. Az bucuk bu konuda bir seyler biliyorum. Gittigin yer ozelse eger tarama vs yapip, ekstra hastane para kazansin diye neredeyse saglikli cocugu bile alma derdindeler. 12+0 oldugunda durumun musaitse baska bir hastaneye gozuk canim.

Ayy yerim o kuzuyu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi

Aslında vajina ve rahim arasında 3,4 cm mesafe var mühim olan rahim, vajinal muayenede sırasında vajinaya sokulıyor adını bilmediğim o alet ilişki sırasında da aynı şekilde
Ben 11+ 4 te yaptırdım hatta daha beklemek istiyordum erken diye ama 1 gün önce hiç yaşamadığım garip bir agrı yaşadığım için en iyisi gidip yaptırayım dedim , normal bakıldı, vajinal zaten 2 li testte çok zor olur bence , (yani acı anlamında değil tabi) çünkü uzun uzun inceleyerek bakıyor doktor..

E Elwing6 vajinal muayeneyi serviks ölçümü için demiş olabilir. Öyleyse her detayı düşünen iyi bir doktorun var. Serviks 12.hafta başında ölçülen rahim ağzıdır. Ben de ölçtürücem. Bir çok dr un önemsemediği fakat bir çok kişinin yaşadığı düşük ve erken Doğumun sebep olduğu bir faktör. Kısalık varsa bu haftalarda önlem alınabiliyor.

Sanirim ölcümler daha iyi hesaplaniyor..cunku ense kalinligina bakarken ultrasondan emin olamadi.kan testiyle karsilastirmayi ne zaman yapiyor.sonuclarinizi ne zaman aldiniz :)

Riskli gebelik uzmani eminim dusunmedigim bi cok seyi hesapliyordur..bu benimde aklimda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…