Ben yaptirdim canim. Ense kalinligi 0.9mm cikti. Kan degerlerimde normal cikti. Risk 1/10000 ve ikili test de 1/989 mu ne cikti. Hepsi cut off degerinin altinda. Kilo ve yas o riski cok degistiriyor. Ben su an 75.5 kiloyum ama hastane tartisi yanlisti 79 kilo girdi dosyaya. Ben de ses etmedim. 30 yasindayim benim sonuclar bu sekilde. Galiba amniyosentez diye bir sey yapiliyormus. 1/200 ve uzeri ccikinca. Bakalim doktorunla gorus bakalim. Bize de hayirli haberlerle don insallah.
Biz doktora iliskiyi sordugumuzda dusuk riskimin olmadigini ve haftada 1 olmak sartiyla iliskiyi serbest biraktigini soyledi. Ama iliski sonrasi kasikta agri, kanama oldugunda kesinlikle yasak dedi. 4. Ve 5.aydan sonra daha az iliski oneriyoruz dedi. Ve uygun pozisyonlari da soyleyecrgiz dedi. Valla bugun itibariyle 12+6 yim ve daha 1 kere iliski oldu. Ben o konuda rahat edemiyorum nedense. Esim de anlayisli sagolsun. Kanama varsa iliskiyi kesin bence. Doktoruna da danis muhakkak...
Ayyy teyzemiz gelmis, hosgelmissss... coook guzel kararlar almissin canim. Ben de kiloluydum ve kendimi bebis icin hazirladim. Saglik sorunlarim vardi onlari cozdum, safra kesemi aldirdim vs. Sonra pat diye geldi bebisim. Darisi sana tatlim. Hayatini belli bir duzene sok. Git tatili yap guzelce. Rahimin de dinlensin. Ve tavsiyem bol bol esinle yuruyus yap. Vitaminlerini belli bir seviyeye getir. Allahim gonlune gore versin. Yine gel teyzesi, kendini ozletme...
Cok sukur hayirli haberlerle gelmissin kuzum. Kan sonucun da guzel cikar insallahhhh...