persembe gunu etlik zubeyde hanimda yeniden yaptircam ikili testimi yoksa icim hic rahat olmayacak. Amin insallah korktuklarimiz gelmez basimiza. Rabbim yardimcimiz olsun
Bizlerede yaz canim..her sey yolunda olur insallah

Arkadaslar sol boslugunuzda agri oluyor mu? Kasık degil karinla gogus arasindaki bolge..Ozellikle bir bolge hafif dokunuyorum nasil duyarli..ne var orada acaba..biseyler olusuyor icerde ama boyle otururken bile oluyo bazen bosluk agrisi hafif hafif

Taytlar kurtarici oluyor. Bende biraz kalin tayt aldim uzerine biraz popisi kapatan seylerle giyiyorum:) cogu zaman elbise.. :) rahat oluyor
Evet aynen tayt ve esofman kurtarıcı. İlk zamanlar bi eşofman almistim takim olarak şimdi tam oluyor
Ağrı benimde oluyor gaz gibi değişik bu aralar çok fazlaca gaz ağrısından muzdaribim aynı zamanda kuyruk sokumu diyorlar o kemiğim çok ağrıyor çok uzun süre oturamıyorum bu yüzden ve fazlaca ayakta olup iş yaptığımda bel agrim da ekleniyor üstüne su anda olduğu gibi

Aynen canım bende çok duydum öyle, bizim bir tanıdık vardı her testini yaptırdı, hiçbişey yok denilmiş. Sonra çocuk doğdu, tek böbrek doğmuş, yani göremiyorlar mı anlamadım ki
Benimde oyle oldu aslinda , hersey normaldi tum testlerimi yaptirdim, hicbir terslik yoktu sozde ama oyle olmadi , diyafragma hernisi diye bir rahatsizlikla dogdu oglum ve diyaframda olusan bosluktan bagirsaklar giriyor ve sol akcigerin gelisimini önlüyor ve biz bunu dogunca anliyoruz

Evet bende de oluyor göğsümün hemen altında kaburgaların arkasında oluyor bazen gece ağrıya uyanıyorum. Ama çok onemsemedim gaz varsa iç organlarda ağrı yapar diye düşündüğüm icin

Arkadaşlar İstanbul gaziosmanpasa Avrasya hastanesiyle ilgili bilgisi olan var mı, doğum yapmış tanıdığı vs olan? Biz oraya gidiyoruz ama doktorun doğum videolarını izliyorum babayı almıyorlar sanırım doğuma. Benim de en çok istediğim şey eşimin de girmesi. Merak ettim, bulamıyorum hiçbir yerde bir yorum bu konuyla ilgili

Amin evet pantolon çok güzel oluyor. Ben tayt vs giymiyorum bacaklarım kalın olduğu için guvenemiyuorum görüntume. Ama pantolonla ilgli söyle bir önerim olabilir. Pantolonun göbeği saran lastik kısmı bende şu an bol gelmeye başladı. Acaba dugmelisi veya iplisi fln var mıdır ki göğüs altından biraz sikabilelim düşmesin diye?anlatabildim mi ki bilemedim

Canım orada bir arkadaşım doğum yaptı sezeryan ile olmasına rağmen bebeğinde doğuma bağlı boynunda bir sorun cıktı tam olarak adını bilmiyorum. Doktor bebeği çekerken olmuş ve şimdi 9 aylık bebek ama hala tedavi görüyor düzelmesi için. Ayrıca geçtiğimiz sene de doğum yapan bir kadın dogum esnasında yanlış damarının kesilmesinden dolayı öldü ve buna sebep olan doktor da kaçıp gitti. Bunları bildiğim için ben oraya gitmedim ve çevremdeki insanlar da tavsiye etmiyor maalesef. Daha iyi bir alternatifin varsa başka bi hastane düşün derim. Yani illa bunlar başımıza gelecek demek değil ama olumsuz bir kaç bi şey etkilemeye yetiyor ki bunlar çok kötü durumlar gerçekten. Hastane şık temiz ama hizmet kalitesinden memnun değiller.

Canım haklısın bende testi yaptirmiycam ama çok s ey okudum araştırdım en doğru sonuç 12+0 da deniliyor benim doktorumda tam o tarihe çağırdı henüz bilmiyor gerçi yaptırmak istemediğimi ama çok yerde de okudum en doğru sonuç için 12. Hafta.

Yok kuzum ne birakmasi. Sadece birisi durumuyla ilgili bir sey danisirsa genel anlamda yorum yapmayacagim. Yanlis anlasilabiliyorum.
Benim etkime sutlume katisabilirsin canım yorumlarını ve üslubunu beğeniyorum zaten özellikle bı kaç kişiyi takip ediyorum önden ne yaşıyorlar diye sende onlardan birisin... Daha biz gelecz 12. Haftaya durun bakalım benzer sorular çok gelecek daha

Sanırım anladım :) bnm şimdiye kadar gördüklerim de düğme yada lastik yoktu alırken sormak lazım hamile giyimlerde çeşit çok oluyor önce bi araştırma yapayım ben

Hoş geldin canım sat larımız aynı seninle Rabbim cümlemize hatırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ahahaha degil mi? Sorma yaaa bir heves bendekiiiii bir gorsen :) keyifliymis orgu isi...
Maşallah canım kendi çocuğuna yaptığını düşününce dahada hevesle yapıyor bende amigurumi uyku arkadaşı yapıyorum kızım hep kardeşime mi yapıyorsun diye soruyor daha erken diyorum

Günaydin kizlar,
Iki ün gündür birsey sormak istiyorum Hep unutuyorum. Topuklu cizme veya ayakkabi giyiniyormusunuz?aceba zarari varmi bileniniz varmi?topuklari kalin yani düsme twhlikesi yok,düsme tehlikesinden dolayimi aceba giyinilmemeli diyorlar.
Elbise giyinecwgkm bgn altina topuklu sart bilemedim yani acil yardim pls

Bir gunden bir sey olmaz ayakta degilsen cok giy gitsin :) yanina düz de al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…