Kiyamam.kac haftalik senin bebis tatlim

Valla tatlım portakal suyu içmektense direkt kendisini ye derim. Bana günde bir porsiyondan fazla meyve yeme dedi doktorum. Hem kilo yapıyor hem de şeker oranları yüksek meyvelerin.benim midemi yakıyor portakal o yüzden yemiyorum. Yeşil yapraklı sebzeler otlarda da c vitamini çok. Sırf meyvelerde yok o sebeple roka fln onlara yöneldim. Elma ya armut bir tane öğlen yiyorum o kdr. Kefir içiyorum her gün. Kahvaltımı yanımda götürüyorum ben. İki yumurta, roka, 2 dilim peynir ve 8-10 zeytin yiyorum kendi yaptığım yulak kepeği ekmeğimle. Dışarı yemekleri midemi kötü yapıyor hala. Böyle benden :)

kimisi de 2 diyor ama??
herkes farklı birşey mi söylüyor bu konuda
acaba..
Benim doktorumda 3 sinır dedi..1.5lar 2ler kanda cikmadiysa endiselenmeye gerek yok..valla insallah bise cikmaz ama bir sorun gorurse doktor genetik test en kafa rahatlatici olani bir daha 3lu 4lu ugrasmamis oluruz

Benimde sabah portakal suyu iyi geliyor yoksa aksamlari meyve saatim var ..kendim sıkıyordum ama kilo yapabiliyormus evet..vazgecicem sanirim:) ya da arada canim istedikce sıkarim..cok sukur grip vs olmadim sayesinde :)

Benim doktorumda 3 sinır dedi..1.5lar 2ler kanda cikmadiysa endiselenmeye gerek yok..valla insallah bise cikmaz ama bir sorun gorurse doktor genetik test en kafa rahatlatici olani bir daha 3lu 4lu ugrasmamis oluruz

tabi canım ultrason iyiydi kan kaladı
benim bakalım onada 1,60 dı benim
3lü 4 lü testleri yaptırmayız heralde
ben ilkinde de yaptırmadım sanırım 2 li de
sıkıntı çıkarsa gerek duyuyolar dimi.

valla ben doktora sormadım herşey iyi deyince
sorma gereği duymadım burdan duymuştum ben hep
2 den sonrası risk diye.
Forumlarda bilgi kirliliği olabiliyor tatlım en iyisi doktoruna sor. Bi kaç kişiye söylemiş doktorlar (bende dahil)3 diyorlar en azından öyle rahatlarız :) stres yookk annişler mutlu bebişler de mutlu

Benimde sabah portakal suyu iyi geliyor yoksa aksamlari meyve saatim var ..kendim sıkıyordum ama kilo yapabiliyormus evet..vazgecicem sanirim:) ya da arada canim istedikce sıkarim..cok sukur grip vs olmadim sayesinde :)

bende meyve sularında şeker oranı yüksek biliyorum
hamilelikde değil herşey de öyle çocuklara bebeklere bile mesela
kendisini yese daha iyi derler meyve sıkılınca şekeri çok birikirmiş
hergün değil ama canın istedikçe içersin bencede kendisini ye ona da
alışırsın..

Değişebiliyor. Benim gittiğim hastanede rutin yapıyorlar 4 lüyü de sanırım

Evet ikilide sorun olursa yapiyorlar ama simdi genetik testi yaptiranlari daha iyi anliyorum bir daha 2.cocugum olursa en basindan en kolay sonuc vereni yaptirir 2li 3lu 4lu ugrasmam.ki sorun olursa da dusunuyorum yaptirmayi..su hale bak her yerde okuyorum hep bir sorun..biz bu kadar gelistik diyoruz hala bu testlerin en iyisi icin Amerikaya yolluyoruz o zaman ne gerek var bu 2lilere..bu kadar yanilma payi varsa neden anneler yaptiriyor strese girmek icin mi..her seyin hayirlisi sabirla bende persembeyi bekliyorum ..

Forumlarda bilgi kirliliği olabiliyor tatlım en iyisi doktoruna sor. Bi kaç kişiye söylemiş doktorlar (bende dahil)3 diyorlar en azından öyle rahatlarız :) stres yookk annişler mutlu bebişler de mutlu

ya aslında canım kişilerden duyduğuma pek aldırış etmiyorum
çok takılmam yani bazı konulara sadece kafama yazarım atıyorum
2 çıksa doktra sorarım onun altıysa sorma gereği duymam ya doktorum
herşey iyi dediys ama ben böyle duymuştum vs demem sonuçta bakarken
herşey iyi ultrasondan geçtin dedi bidaha niye kafa bulandırayım ki dimi :):):)
aynen stres yok sinir yok çalışıyorum nasıl stres olmaycaksam :):):):)

Değişebiliyor. Benim gittiğim hastanede rutin yapıyorlar 4 lüyü de sanırım

bize sormadı valla 2 li için yaptırıcaksınız dimi dedi
benim eşimde kayınvalidemde pinpirklidir tabi yaptırırız dediler
bazı anneler çok akrşı ne gerek var falan diyorlar da dedi bakalım
3 lü ve 4 lü de ne diycek öyle deyince de insan mecbur kalıyor sanki:):)
ama şeker yaptırmıycam kesin kararlıyım..

bilmiyorum ki canım valla herkes alışmış rutin yapılması gerek diye
bişey çıksa tedavisi yok doktorun lafıyla aldırmaya karar verilirmi bilmem
çok karışık durum aslında ama yine de yaptırıyoruz işte..

Ben zaten mecburiyeten içtim canım bulantılarım fena haldeydi hiç bişey yiyip içemiyordum ama sanki bulantılar hafifleyecek gibi, inşallah geçerde artık dengeli sağlıklı beslenme modunda girerim.

Canim benim, alinganlik ve yanlis anlama oldu bende... ben doktora laf soylemisim de, sen de doktoru savunuyorsun gibi algiladim. Kusura bakma. Bu hamilelik nasil bir seymis yahuuu :)) sorun yok, burdayim. Hepimiz burdayiz. Oluyor boyle seyler... :)

Gunaydin ballar... Hayir olsun bu gordugum 2.ruyaydi. ruyamda kizimi (doktor yuksek ihtimal kiz dedi, yarin kontrolum var bakalim o zaman netlesir dedi)emziriyordum. Masallah topac gibi bir seydi. 2 emiyor hemen yorulup, uykuya daliyordu :))) Boyle ruyalar gercek gibi oluyor. Onun nesesiyle uyandim. Guzel bir gun olsun

ay bende birkaç gün önce emziriyodum kızdı yeni doğmuş eve gelmişiz :) cok cok çekiyordu resmen hissettim göğsümde o hissi. bir an önce emzirmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…