Bilmemki benimki 1,25 çıktı bende riskli sınır nedir diye sordum 3 e kdr sıkıntı yok dedikimisi de 2 diyor ama??
herkes farklı birşey mi söylüyor bu konuda
acaba..
Ben de 3 biliyorumkimisi de 2 diyor ama??
acaba..
Kiyamam.kac haftalik senin bebis tatlimBenim ilk zamanlar canım istiyordu. 2-3 kere aldım içtim. Taze sıkılmış olanlardan. Bence abartmadan arada sırada bir kaç yudum içebilirsin. Yine de doktora sor.
Bu sabah kalktım bir posta öğürdükten sonra kızımı okula götürdüm. Geldim kahvaltımı yaptım. Yumurta, peynir, ekmek. Oh bebeğe faydalı birşeyler gitti derken hepsini geri çıkardım. Şimdi tekrar mı kahvaltı yapayım?
Hangisini kullniyorsun ben kafama gore bulamadim bitane gungun hamilelik eh iste :)Kullandığım hamilelik aplikasyonunda bugün ilk trimesteri bitirdiğim yazıyor. Heyecanlandım
Valla tatlım portakal suyu içmektense direkt kendisini ye derim. Bana günde bir porsiyondan fazla meyve yeme dedi doktorum. Hem kilo yapıyor hem de şeker oranları yüksek meyvelerin.benim midemi yakıyor portakal o yüzden yemiyorum. Yeşil yapraklı sebzeler otlarda da c vitamini çok. Sırf meyvelerde yok o sebeple roka fln onlara yöneldim. Elma ya armut bir tane öğlen yiyorum o kdr. Kefir içiyorum her gün. Kahvaltımı yanımda götürüyorum ben. İki yumurta, roka, 2 dilim peynir ve 8-10 zeytin yiyorum kendi yaptığım yulak kepeği ekmeğimle. Dışarı yemekleri midemi kötü yapıyor hala. Böyle benden :)Ben haftada 2 kere filan portakal suyu içiyorum, 2 tane portakal sıkıp içiyorum artık ne kadar suyu çıkarsa. Ara sıra da elma havuç suyu sıkıp içiyorum 1 bardak. Bulantım çok olduğu, fazla bişey yiyip içmediğim için meyve ve meyve sularına yönelmiştim. Ama hazır olarak almadım
Benim doktorumda 3 sinır dedi..1.5lar 2ler kanda cikmadiysa endiselenmeye gerek yok..valla insallah bise cikmaz ama bir sorun gorurse doktor genetik test en kafa rahatlatici olani bir daha 3lu 4lu ugrasmamis oluruzkimisi de 2 diyor ama??
acaba..
Bilmemki benimki 1,25 çıktı bende riskli sınır nedir diye sordum 3 e kdr sıkıntı yok dedi
Ben de 3 biliyorum
Benimde sabah portakal suyu iyi geliyor yoksa aksamlari meyve saatim var ..kendim sıkıyordum ama kilo yapabiliyormus evet..vazgecicem sanirim:) ya da arada canim istedikce sıkarim..cok sukur grip vs olmadim sayesinde :)Valla tatlım portakal suyu içmektense direkt kendisini ye derim. Bana günde bir porsiyondan fazla meyve yeme dedi doktorum. Hem kilo yapıyor hem de şeker oranları yüksek meyvelerin.benim midemi yakıyor portakal o yüzden yemiyorum. Yeşil yapraklı sebzeler otlarda da c vitamini çok. Sırf meyvelerde yok o sebeple roka fln onlara yöneldim. Elma ya armut bir tane öğlen yiyorum o kdr. Kefir içiyorum her gün. Kahvaltımı yanımda götürüyorum ben. İki yumurta, roka, 2 dilim peynir ve 8-10 zeytin yiyorum kendi yaptığım yulak kepeği ekmeğimle. Dışarı yemekleri midemi kötü yapıyor hala. Böyle benden :)
Benim doktorumda 3 sinır dedi..1.5lar 2ler kanda cikmadiysa endiselenmeye gerek yok..valla insallah bise cikmaz ama bir sorun gorurse doktor genetik test en kafa rahatlatici olani bir daha 3lu 4lu ugrasmamis oluruz
Forumlarda bilgi kirliliği olabiliyor tatlım en iyisi doktoruna sor. Bi kaç kişiye söylemiş doktorlar (bende dahil)3 diyorlar en azından öyle rahatlarız :) stres yookk annişler mutlu bebişler de mutluvalla ben doktora sormadım herşey iyi deyince
sorma gereği duymadım burdan duymuştum ben hep
2 den sonrası risk diye.
Benimde sabah portakal suyu iyi geliyor yoksa aksamlari meyve saatim var ..kendim sıkıyordum ama kilo yapabiliyormus evet..vazgecicem sanirim:) ya da arada canim istedikce sıkarim..cok sukur grip vs olmadim sayesinde :)
Değişebiliyor. Benim gittiğim hastanede rutin yapıyorlar 4 lüyü de sanırımtabi canım ultrason iyiydi kan kaladı
benim bakalım onada 1,60 dı benim
3lü 4 lü testleri yaptırmayız heralde
ben ilkinde de yaptırmadım sanırım 2 li de
sıkıntı çıkarsa gerek duyuyolar dimi.
Evet ikilide sorun olursa yapiyorlar ama simdi genetik testi yaptiranlari daha iyi anliyorum bir daha 2.cocugum olursa en basindan en kolay sonuc vereni yaptirir 2li 3lu 4lu ugrasmam.ki sorun olursa da dusunuyorum yaptirmayi..su hale bak her yerde okuyorum hep bir sorun..biz bu kadar gelistik diyoruz hala bu testlerin en iyisi icin Amerikaya yolluyoruz o zaman ne gerek var bu 2lilere..bu kadar yanilma payi varsa neden anneler yaptiriyor strese girmek icin mi..her seyin hayirlisi sabirla bende persembeyi bekliyorum ..tabi canım ultrason iyiydi kan kaladı
benim bakalım onada 1,60 dı benim
3lü 4 lü testleri yaptırmayız heralde
ben ilkinde de yaptırmadım sanırım 2 li de
sıkıntı çıkarsa gerek duyuyolar dimi.
Forumlarda bilgi kirliliği olabiliyor tatlım en iyisi doktoruna sor. Bi kaç kişiye söylemiş doktorlar (bende dahil)3 diyorlar en azından öyle rahatlarız :) stres yookk annişler mutlu bebişler de mutlu
Değişebiliyor. Benim gittiğim hastanede rutin yapıyorlar 4 lüyü de sanırım
Evet ikilide sorun olursa yapiyorlar ama simdi genetik testi yaptiranlari daha iyi anliyorum bir daha 2.cocugum olursa en basindan en kolay sonuc vereni yaptirir 2li 3lu 4lu ugrasmam.ki sorun olursa da dusunuyorum yaptirmayi..su hale bak her yerde okuyorum hep bir sorun..biz bu kadar gelistik diyoruz hala bu testlerin en iyisi icin Amerikaya yolluyoruz o zaman ne gerek var bu 2lilere..bu kadar yanilma payi varsa neden anneler yaptiriyor strese girmek icin mi..her seyin hayirlisi sabirla bende persembeyi bekliyorum ..
Ben zaten mecburiyeten içtim canım bulantılarım fena haldeydi hiç bişey yiyip içemiyordumValla tatlım portakal suyu içmektense direkt kendisini ye derim. Bana günde bir porsiyondan fazla meyve yeme dedi doktorum. Hem kilo yapıyor hem de şeker oranları yüksek meyvelerin.benim midemi yakıyor portakal o yüzden yemiyorum. Yeşil yapraklı sebzeler otlarda da c vitamini çok. Sırf meyvelerde yok o sebeple roka fln onlara yöneldim. Elma ya armut bir tane öğlen yiyorum o kdr. Kefir içiyorum her gün. Kahvaltımı yanımda götürüyorum ben. İki yumurta, roka, 2 dilim peynir ve 8-10 zeytin yiyorum kendi yaptığım yulak kepeği ekmeğimle. Dışarı yemekleri midemi kötü yapıyor hala. Böyle benden :)
Canim benim, alinganlik ve yanlis anlama oldu bende... ben doktora laf soylemisim de, sen de doktoru savunuyorsun gibi algiladim. Kusura bakma. Bu hamilelik nasil bir seymis yahuuu :)) sorun yok, burdayim. Hepimiz burdayiz. Oluyor boyle seyler... :)Kız ben kötü bişi demedimki ne kdr alıngansın aşkolsun. Sadece doktoru bildiğimi yapmayacağını söyledim. Ama diğer dediklernde haklısın onu yapacak çok doktor var evet bu sektördeyim bende biliyorum ne kdr kötü olabileceklerni. Diğer doğumumda neler neler yaşadım sırf eski doktorum yüzünden şu an neler çekiyorum ben. Burda anlatıp milletin moralini bozmuyorum kötü doğum hikayemle. Ama ah o doktorlar.beni de doktorum normalde 11+4 te çağırmıştı benim vaktim olmadı 12+2 de gidebildim. Şimdi arkadaş bahsetmiş amniyosentezi sende göze alamam demiş belki başkası olsa hemen yapalım derdi. Maksadım biraz onu da rahatlatmak. Doktoruna güvenmediğinde stres çok oluyor.
Hepimiz brda yorum yapıcaz elbet. Her söylenene de alınmıcaz. Ben ters bişi de demedim sana küfretmedim de lütfen burda olmaya devam et. Böyle olacaksa ben girmem daha iyi... dünyda en sevmediğim şey kalp kırmak..
Hamilelik rehberi canım. Mavi kalp fotosu var. Çok sevdim gün gün ipucu veriyor falanHangisini kullniyorsun ben kafama gore bulamadim bitane gungun hamilelik eh iste :)
ay bende birkaç gün önce emziriyodum kızdı yeni doğmuş eve gelmişiz :) cok cok çekiyordu resmen hissettim göğsümde o hissi. bir an önce emzirmek istiyorummmGunaydin ballar... Hayir olsun bu gordugum 2.ruyaydi. ruyamda kizimi (doktor yuksek ihtimal kiz dedi, yarin kontrolum var bakalim o zaman netlesir dedi)emziriyordum. Masallah topac gibi bir seydi. 2 emiyor hemen yorulup, uykuya daliyordu :))) Boyle ruyalar gercek gibi oluyor. Onun nesesiyle uyandim. Guzel bir gun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?