Günaydın canım. Benim ince topuk giydiğim bile oldu ama artık yoruluyorum gibi hissettiğim için giymiyorum. Tek olay düşme tehlikesi ve yorulma ihtimali bildiğim kadarıyla. Çok da dert etme bence

Günaydın canım. Benim ince topuk giydiğim bile oldu ama artık yoruluyorum gibi hissettiğim için giymiyorum. Tek olay düşme tehlikesi ve yorulma ihtimali bildiğim kadarıyla. Çok da dert etme bence
ince topukla normalde zor yürüyorum, bu halimle hic yürüyemezdim sanirim masallah sana valla, giydim suan is yerindeyim. erken cikicam nasilsa bugün. dogru diyorsun cok takilmamak lazim ama iste neleri düsünüyoruz

Yakinda sefer tasi alicam :)) ise giderken sabah kahvaltimi yapamiyorum bazen simitci var yanima aliyrum yumurta(artik yiyebiliyorum cok sukur)zeytin peynir ihlamur cayi..öglen yemegimi ve yogurdumu,elmami muzumu..acikirsam diye galeta,cevizimi karton cantaya atiyorum :)))))) valla evden daha duzenli oluyor..bir litre suyu iste bitiricem diye sartliyorum bir litreyide evde icmeye calisiyorum..yine gunluk rutini hazirladim servis beklerkende cenem dustu :)))) bir de portakal suyu iciyormusunuz ? Ben cok seviyorum ama bebise kilo aldirir ve seker yapabilirmis diye okudum bazi yerlerdede c vitamini acisindan cok iyi diyor..bunuda sorucam doktora :) once kamuoyu yoklamasi yapayim burda

ben ince topukla normalde bile zor yürüyorum, bu halde hic yapamam:) masallah sana. suanda is yerindeyim, oturuyorum zaten genelde,bugünde erken cikicam. cok takilmamak lazim dogru söylüyorsunda pek beceremiyorum sanirim:) herseyi düsünüyoruz

Yok kuzum ne birakmasi. Sadece birisi durumuyla ilgili bir sey danisirsa genel anlamda yorum yapmayacagim. Yanlis anlasilabiliyorum.

hayırdır tatlım herkes düşüncesini fikrini söylemekte özgürdür
kim ne diyebilirki he diyen oluyor evet ama bence çok da takılma
zaten herkes herşeyi yanlış anlıyor işine gelmeyince sen bi yorum yaparsın
istersem ciddiye alırım istersem almam ama buda kötü olarak algılayıp ta
tepki vericeğim anlamına gelmez herkesin fikri kendisine doğrudur yapılan yorumlardan
rahatsız olan varsa çok rica ediyorum takip etmesin bakmasın yada yorum yapmasın hiç
kimse konuşmayı yada yorum yapmayı kimseden öğrenecek değil ben yorum yaparken
ada fikrimi söylerken kimin ne acısı var rahatsız olurmu olmaz mı bilemem bu yüzden
yapılan yorumları yada eleştirileri kişisel olarak algılamadan yorum yapın lütfen.

34ist bende ve çevremdeki herkeste tuttu. Kızımın fhcg değeri 125 şu anki 40 bende ikisinde de tuttu :)

kan sonucumu alayım canım bakıcam valla:):):)

tatlım zaten sürekli giyilmiyorki nasıl istiyosan bence öyle yap
sakınılan göze çöp batar unutma olduktan sonra sen naparsan
yap yine olur ben ilk gebeliğimde 10 cm topuk giyip düğünde
göbek bile attım dikkat ettikten sonra rabbimin izni ile hiçbirşey
olmaz merak etme....

Benim ilk zamanlar canım istiyordu. 2-3 kere aldım içtim. Taze sıkılmış olanlardan. Bence abartmadan arada sırada bir kaç yudum içebilirsin. Yine de doktora sor.

Bu sabah kalktım bir posta öğürdükten sonra kızımı okula götürdüm. Geldim kahvaltımı yaptım. Yumurta, peynir, ekmek. Oh bebeğe faydalı birşeyler gitti derken hepsini geri çıkardım. Şimdi tekrar mı kahvaltı yapayım?

ince topukla normalde zor yürüyorum, bu halimle hic yürüyemezdim sanirim masallah sana valla, giydim suan is yerindeyim. erken cikicam nasilsa bugün. dogru diyorsun cok takilmamak lazim ama iste neleri düsünüyoruz
Benim tüm kışlık botlarım topukludur dolayısıyla başlarda öyle idare ettim ama baktım bacaklarım ağrımaya ve şiştiği için sıkmaya başladı öyle bıraktım. Ama ara sıra giymekte sakınca yok bence

Kullandığım hamilelik aplikasyonunda bugün ilk trimesteri bitirdiğim yazıyor. Heyecanlandım

Ben de yaptırmadım. İlk hamileliğimde yaptırmıştım. Risk çıkmıştı. Tabi ilk olunca insan bilemiyor neredeyse teşhis olarak algılıyor. Sonra 3lü yapalım, 4lü yapalım, amniyosentez de yaparız dediler. Psikolojim mahvolacaktı. Ben de onun yerine perinatoloğa gittim. Burun kemiğine ve diğer organlara baktı. %99 down değil dedi de rahatladım. Bunda da haftasında perinatoloğa giderim birşey görürse o pahalı kan testlerinden yaptırırım diye düşünüyorum. Aldırmak söz konusu olmasa da birşey varsa hazırlıklı olmak için.

Öyle canımda mesela risk var dese, kadın yazık doğuma kadar düşünecek öyle mi böyle mi diye strese girecek o açıdan dedim.
Ben açıkcası doğurunca o lohusa halimle şoka girmektense önceden öğrenmeyi tercih ederim. Onların beslenmeleri bile farklı. Maddi yönden de kendini hazırlamalısın. Ömür boyu bakıma muhtaç olacak.

Aynen canım bende çok duydum öyle, bizim bir tanıdık vardı her testini yaptırdı, hiçbişey yok denilmiş. Sonra çocuk doğdu, tek böbrek doğmuş, yani göremiyorlar mı anlamadım ki
Detaylıda görünüyor o benim arkadaşın da çıktı detaylıdan beri biliyorlardı tek olacağını. Demekki detaylıya gittikleri dr iyi diilmiş

Ben açıkcası doğurunca o lohusa halimle şoka girmektense önceden öğrenmeyi tercih ederim. Onların beslenmeleri bile farklı. Maddi yönden de kendini hazırlamalısın. Ömür boyu bakıma muhtaç olacak.

Tabi canım herkesin düşüncesi farklı

Kız ben kötü bişi demedimki ne kdr alıngansın aşkolsun. Sadece doktoru bildiğimi yapmayacağını söyledim. Ama diğer dediklernde haklısın onu yapacak çok doktor var evet bu sektördeyim bende biliyorum ne kdr kötü olabileceklerni. Diğer doğumumda neler neler yaşadım sırf eski doktorum yüzünden şu an neler çekiyorum ben. Burda anlatıp milletin moralini bozmuyorum kötü doğum hikayemle. Ama ah o doktorlar.beni de doktorum normalde 11+4 te çağırmıştı benim vaktim olmadı 12+2 de gidebildim. Şimdi arkadaş bahsetmiş amniyosentezi sende göze alamam demiş belki başkası olsa hemen yapalım derdi. Maksadım biraz onu da rahatlatmak. Doktoruna güvenmediğinde stres çok oluyor.
Hepimiz brda yorum yapıcaz elbet. Her söylenene de alınmıcaz. Ben ters bişi de demedim sana küfretmedim de lütfen burda olmaya devam et. Böyle olacaksa ben girmem daha iyi... dünyda en sevmediğim şey kalp kırmak..

Ben haftada 2 kere filan portakal suyu içiyorum, 2 tane portakal sıkıp içiyorum artık ne kadar suyu çıkarsa. Ara sıra da elma havuç suyu sıkıp içiyorum 1 bardak. Bulantım çok olduğu, fazla bişey yiyip içmediğim için meyve ve meyve sularına yönelmiştim. Ama hazır olarak almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…