Evet ikilide sorun olursa yapiyorlar ama simdi genetik testi yaptiranlari daha iyi anliyorum bir daha 2.cocugum olursa en basindan en kolay sonuc vereni yaptirir 2li 3lu 4lu ugrasmam.ki sorun olursa da dusunuyorum yaptirmayi..su hale bak her yerde okuyorum hep bir sorun..biz bu kadar gelistik diyoruz hala bu testlerin en iyisi icin Amerikaya yolluyoruz o zaman ne gerek var bu 2lilere..bu kadar yanilma payi varsa neden anneler yaptiriyor strese girmek icin mi..her seyin hayirlisi sabirla bende persembeyi bekliyorum ..
Ayyy ben de ben de :))) valla aklimda kalan bir skec mi? Film mi? Ne oldugunu hatirlayamadim ama bir replik geliyor surekli... "en buyuk hayalim bu memelerden sut fiskirtmak" gibi bir seydi. Aynen oyleeeeay bende birkaç gün önce emziriyodum kızdı yeni doğmuş eve gelmişiz :) cok cok çekiyordu resmen hissettim göğsümde o hissi. bir an önce emzirmek istiyorummm
sütümüz bol olsun hepimizinAyyy ben de ben de :))) valla aklimda kalan bir skec mi? Film mi? Ne oldugunu hatirlayamadim ama bir replik geliyor surekli... "en buyuk hayalim bu memelerden sut fiskirtmak" gibi bir seydi. Aynen oyleeee
2li tarama testinde fhcg değerinde değer 50nin altında olunca erkek yüksek olunca kız diye duydum benim ve çevremdeki herkesin tuttu :) cinsiyeti öğrenince yazar mısın banaSuan belli degil daha
Neye gore erkek oluyo canim
Aaaa super teorik bir bilgi :)) benim yarin kontrolum var. Sonucu alinca ben de yazarim. Bakalim tutacak mi? Yuksek ihtimal kiz demisti doktorumuz, yarina net soylerim demisti uygun pozisyonda olunca.2li tarama testinde fhcg değerinde değer 50nin altında olunca erkek yüksek olunca kız diye duydum benim ve çevremdeki herkesin tuttu :) cinsiyeti öğrenince yazar mısın bana
Aaaa super teorik bir bilgi :)) benim yarin kontrolum var. Sonucu alinca ben de yazarim. Bakalim tutacak mi? Yuksek ihtimal kiz demisti doktorumuz, yarina net soylerim demisti uygun pozisyonda olunca.
Canimm cook tesekkur ederim cok sagolGayet iyi tatlım rahat ol
Tamam canim yazarim buraya ogrenir ogrenmez2li tarama testinde fhcg değerinde değer 50nin altında olunca erkek yüksek olunca kız diye duydum benim ve çevremdeki herkesin tuttu :) cinsiyeti öğrenince yazar mısın bana
Ben meyvenin kendisini yiyemiyorum hiç meyve alışkanlığım olmadı bulantilar dan dolayında devamlı portakal vs meyve suyu tüketiyorum şu olarak olunca daha çok hoşuma gidiyor hemde vitamin die içiyorum. Henüz kilo almadım geçen ki tahlilde de açlık tokluk şekerime güzel dedi dr ama bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur :)Ben zaten mecburiyeten içtim canım bulantılarım fena haldeydi hiç bişey yiyip içemiyordumama sanki bulantılar hafifleyecek gibi, inşallah geçerde artık dengeli sağlıklı beslenme modunda girerim.
benim arkadaşımınki tuttu. şimdi sıra bende hcg değerim 40, cisiyetini daha bilmiyoruz bakalım tutacak mı?2li tarama testinde fhcg değerinde değer 50nin altında olunca erkek yüksek olunca kız diye duydum benim ve çevremdeki herkesin tuttu :) cinsiyeti öğrenince yazar mısın bana
Kizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
Allah razi olsun insallah Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinçok gemiş olsun rabbim sağlık versin
inşallah sorunsuz şekilde kucağına alırsın bebişini
Tabiki canim benim hepimiz egitimli insanlariz bunun hic alakasi yok egitimi vs.ile anne olma bambaska bir seymis.benim canim cok tatlidir normalde o ense kalinligi muhabbeti olunca inan bana bir sey olsun ama ona olmasin diyebildim..ben ne zamandir bunu soruyorum ya kiz burda34ist kizlar ikilisi normal cikan gebelere sonrasinda sadece detayli ultrason istiyormus benim doktor. 3luye hele hic gerek yokmus. Perinatolog tarafindan detayli organ gelisimine bakariz vakti gelince dedi. Bu testler risk bazli ve yanilma payi oldugu icin her yapilan testte risk artarmis. Yanlis pozitif veren ama saglikli dogan cok bebis var. Acikcasi bana kalsa yaptirmayi dusunmuyordum ama esim yaptiralim dedi. Geri kafali, egitimsiz cahil biri degilim. Sadece bu sureci mutlulukla yasamak amacim. Soyle bir ornek vereyim. Erkek bebise hamile bir anne adayimizin, ikili testte ense kalinligi cok yuksek cikmis. Doktor hemen diger tetkitlerin yapilmasini istemis. Yas normal, kan degerleri normal, crl yani bebisin boyu normal. Ense kalinligi yuksek. Meger babanin ve baba tarafinin ensesi kalin insanlar olur, guresci gibi... genetik oyle bir durumu varmis. Bebek doguyor sapasaglam cok sukur. Ayni seyi burun olarak da okumustum. Icleri, gonulleri ferah tutuyoruz. Bu sureci ne olursa olsun mutlulukla geciriyoruz ve mutlu saglikli bebeklerimiz dogacak. Ben buna inaniyorum. Allah hepimizin evlatlarini korusun...
Seninle ayni zamanimiz ..valla soylemek istemiyorum ne zaman soylesem kotu oluyorum ertesi gun ama ben baya duzeldm.sabah bulantim hic kalmadi..suyu zorla iciyorum bulanti yapacak diye korkuyorum ama zorlaya zorlaya 1.5 litre oluyor :)) seninde gececek yani :)Ben zaten mecburiyeten içtim canım bulantılarım fena haldeydi hiç bişey yiyip içemiyordumama sanki bulantılar hafifleyecek gibi, inşallah geçerde artık dengeli sağlıklı beslenme modunda girerim.
Kizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın böyle bişey sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahAllah razi olsun insallah Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Ben öğrenince bırakmıştım tatlıyı, canım da istemiyordu. Sonra ne olduysa oldu, kahvaltıda yemediğim balı reçeli bile yemeye başladım. Ben de dur demek istiyorum artık kendime. Allahtan çalışıyorum haftaiçi hareketli geçiyor, haftasonu da bir gün yürüyüşe çıkıyoruz bir gün de ev işleri derken kilo almadım henüz.Ben de korktum ama tatlıdan da vazgeçemiyorum.. Eğer normalde de şekerin yoksa korkma bence Tatlıyı kesince bir şey olmuyo diyolar aslnda artık sağlıklı beslenmek gerek
Aynen canım ense kalınlığına dair benzer şeyleri hem çok okudum hem de gördüm bir tanıdığımızda. Ve benim eşim de iri yapılı, benim de boynum ince değildir o kadar. İnşallah sağlıklı mutlu birer hamilelik geçiririz, bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız.Tabiki canim benim hepimiz egitimli insanlariz bunun hic alakasi yok egitimi vs.ile anne olma bambaska bir seymis.benim canim cok tatlidir normalde o ense kalinligi muhabbeti olunca inan bana bir sey olsun ama ona olmasin diyebildim..ben ne zamandir bunu soruyorum ya kiz burdabenim esim baya yapili..hele bir abisi var kapidan zor geciyor.cidden esimin ensesine bakiyorum hatta gorumcem falan koca kafaliyim der bere orerken buyuk ör der ben genetik faktorlerin etkili oldugunu dusunuyorum ama gecen biri burada alakasi olmadigini,sonraki haftalar belli olacagini genetik faktorlerin..soyledi..doktora sorucam bunu.cunku sperm ulaainca bile yumurtaya dnasi belli cinsiyeti belli neden 11 12.haftalarda genetigi belli olmasin ki mantiken.. benim ki bariz iri olacak.1 hafta önden giden arkadasimla baktik yavrum 3 crl bizimki 1 hafta geri 3.58 crl ..her bebegin gelisimi zaten farkli ama genetik cok onemli.mesela onlar minyon yapida annede baba da.bizde baba iri..enseyi bende kalin cikarsa ona yorucam tamamen tabi doktorlada konusurum ve o kadar cok okudumki bu tarz artik kulaklarimi tikicam her seye bebeklerimiz saglikli olacaklar
Vücudun ağırlık merkezi değiştiğinden denge kayıpları için topuklu gitmeyin dedi gebelik kurşundaki eğitmen. Ayrıca gebelikte eklemler gevşediği için düşme durumunda daha çok zarar görebilirmişiz gebelikte. Ben onların yalancısıyım. Ben giymiyorum ama daha yeniyiz acil durumda giyerim. Ama 6 aydan sonra giymemGünaydin kizlar,
Iki ün gündür birsey sormak istiyorum Hep unutuyorum. Topuklu cizme veya ayakkabi giyiniyormusunuz?aceba zarari varmi bileniniz varmi?topuklari kalin yani düsme twhlikesi yok,düsme tehlikesinden dolayimi aceba giyinilmemeli diyorlar.
Elbise giyinecwgkm bgn altina topuklu sart bilemedim yani acil yardim pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?