Pekmez yiyebilirsiniz saglikli bir de findik ezmesi..fiskobirlik icerisinde katki maddesi yok nutella niyetine gomuluyorum :)))) bir de tahin pekmez helva :)

Kızlar ben çalıştığım günlerde kasık batmaları yaşıyorum özellikle sol tarafta. Magnezyum takviyesi iyi geliyor diyorlar. Evde olduğum günlerde kesinlikle böyle bir problemim olmuyor, fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyor sanırım. Var mı benim durumumda olan?

Pekmez yiyebilirsiniz saglikli bir de findik ezmesi..fiskobirlik icerisinde katki maddesi yok nutella niyetine gomuluyorum :)))) bir de tahin pekmez helva :)
Ayyyy Fiskobirlik'e bayılıyorummm Pekmez içerdiği şekerden dolayı o kadar da faydalı değil diyorlar, tahin helvası da severim, iyi hatırlattınız.

Haftasonu kendimi kaptiriyorum avmde bir saat 2 saat yuruduysem bendedr basliyor.isin surekli ayakta kammani gerektiriyorsa ara ara dinlen soyleyebilirsinde calistigin yere anlayis gosterirler sanirim..cok ayakta kalirsam belim falanda fena oluyor ve batmalar agrilar basliyor.Allah kolayliklar verskn

Ayyyy Fiskobirlik'e bayılıyorummm Pekmez içerdiği şekerden dolayı o kadar da faydalı değil diyorlar, tahin helvası da severim, iyi hatırlattınız.
Yani pekmez memleketten geliyor seker konmuyor icine marmelat gibi faydalidir diye dusunuyorum ama:) saglikli tatlilar en azindan canim :) helvayida markette grunce hatirladim ben tatli krizi icin iyidir en azindn cikolata vs.ye göre

Canim benim, alinganlik ve yanlis anlama oldu bende... ben doktora laf soylemisim de, sen de doktoru savunuyorsun gibi algiladim. Kusura bakma. Bu hamilelik nasil bir seymis yahuuu :)) sorun yok, burdayim. Hepimiz burdayiz. Oluyor boyle seyler... :)
Yok yok asla. Ne sen doktora laf ettin ne de ben savudum. Hamilelik hormonları fena yapıyor hepimizi. Seviyorum seni

Bende kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmıcam. Sağlıklı besleniyorum ztn.

dogru diyorsun canim:) rabbime emanet bebislerimiz hayirla kavusalim insallah

Kizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
İnşallah birşey olmaz canım. Benim hem teyzemde hem arkadaşımda aynı şekilde kanamalat oldu plesanta kaynaklı ama çok şükür bebekleri sağlıkla dünyaya geldi. Bol bol yat dinlen, çalışıyorsan rapor al

İnşallah canım inşallah. Artık keyifli haftalara girelim inşallah. Ben de ne zaman burda iyiyim yazsam 10 dk sonra istifra ediyorum ama 9.haftaya göre bayağa düzelme var çok şükür. Ben de standart 1,5 litre içiyorum 2 litreye çıkarmamız lazım ona zorlayacağım şimdi

Kızlar bir arkadaşım da gebe frei öl diye gebeler için çatlak önleyici yağ almış. İnternetten baktım bende. Baya iddialılar. Eğer denilen şekilde kullanmanıza rağmen çatlak olursa paranızı iade ediyoruz yazıyordu sayfalarında. Alman firması bu. Eğer instada mühendisinoğlunu takip ediyorsanız bebekler için de yağları vardı önermişti. Tamamen yenebilir malzemelerden yapılıyor kimyasal yok içinde diye. Lierac gibi 225 tl de değil en azından. 84 tlydi. İkili alımda daha da az sanırım. Ben ondan alıp zeytinyağı ile çoğaltcam. Çok kuru cildim su içebilsem bile..

Ayy ben de sardım portakal suyuna ama gerçekten şeker yüklemesi gibi oluyormuş 1 çay bardağı iç demişlerdi dayanamıyorum

Bende kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmıcam. Sağlıklı besleniyorum ztn.

ay valla onu içmek 1 saat bekle zaten kusuyosun
yaptıramıyosun boşa gidiyor okadar yükleme bide
çok gereksiz bence çok da tehlikeli riskli bana göre
tabi herkesin kendi düşüncesi.

ben önce lierac almıştım.. şimdide frei öl aldım.. dediğin gibi güzel yorumlar var.. ikisinide kullanıcam ben.

Hemde ilkin ilki teyzesi cok beklenen yavrum bu :) insallah ben dahil hepimize kucağımiza almayi naisp etsin Rabbim
Allah gönlüne göre versin canım ablam özledim çocuğumu deyip deyip ultrason giriyordu 2 haftada bir:) böyle hareket yokken hiç birsey yokmuş gibi oluyor Bi gidiyorsun Dr a bebis oynuyor ne güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla

saol canim vermis oldugun bilgi icin. giydim suanda is yerindeyim, bir saate giderim zaten eve. aynen 6.aydan sonra giyemeizde zaten, artik karnimiz da epey büyümüs olacak.

Ben ilk gebelikte çok çatladım. Bunda kullanmıyım diyorum. Olan oldu diye. Sence ?

Weleda mama var Alman markasi bunada cok iyi diyorlar ve icerigi tamamen dogalmis..yurtdisinda satisi var trendyolda buldum.cogu kisi memnun bende bunu almayi dusunuyorum.. yine biomarksi övenler var bir de bio oil.. ama weleda ilk alacagim:) biyokimyageranne de instagramda bunu incelemis..bakabilirsiniz

Benim de canım istemiyordu ilk öğrendikten sonra. Şimdi canım istemese bile yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…