Pekmez yiyebilirsiniz saglikli bir de findik ezmesi..fiskobirlik icerisinde katki maddesi yok nutella niyetine gomuluyorum :)))) bir de tahin pekmez helva :)Ben öğrenince bırakmıştım tatlıyı, canım da istemiyordu. Sonra ne olduysa oldu, kahvaltıda yemediğim balı reçeli bile yemeye başladım. Ben de dur demek istiyorum artık kendime. Allahtan çalışıyorum haftaiçi hareketli geçiyor, haftasonu da bir gün yürüyüşe çıkıyoruz bir gün de ev işleri derken kilo almadım henüz.
Cok gecmis olsun..dualarimiz seninle.sıkıntıda olan her anneyleKizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
Ayyyy Fiskobirlik'e bayılıyorummmPekmez yiyebilirsiniz saglikli bir de findik ezmesi..fiskobirlik icerisinde katki maddesi yok nutella niyetine gomuluyorum :)))) bir de tahin pekmez helva :)
Haftasonu kendimi kaptiriyorum avmde bir saat 2 saat yuruduysem bendedr basliyor.isin surekli ayakta kammani gerektiriyorsa ara ara dinlen soyleyebilirsinde calistigin yere anlayis gosterirler sanirim..cok ayakta kalirsam belim falanda fena oluyor ve batmalar agrilar basliyor.Allah kolayliklar versknKızlar ben çalıştığım günlerde kasık batmaları yaşıyorum özellikle sol tarafta. Magnezyum takviyesi iyi geliyor diyorlar. Evde olduğum günlerde kesinlikle böyle bir problemim olmuyor, fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyor sanırım. Var mı benim durumumda olan?
Yani pekmez memleketten geliyor seker konmuyor icine marmelat gibi faydalidir diye dusunuyorum ama:) saglikli tatlilar en azindan canim :) helvayida markette grunce hatirladim ben tatli krizi icin iyidir en azindn cikolata vs.ye göreAyyyy Fiskobirlik'e bayılıyorummmPekmez içerdiği şekerden dolayı o kadar da faydalı değil diyorlar, tahin helvası da severim, iyi hatırlattınız.
Yok yok asla. Ne sen doktora laf ettin ne de ben savudum. Hamilelik hormonları fena yapıyor hepimizi. Seviyorum seniCanim benim, alinganlik ve yanlis anlama oldu bende... ben doktora laf soylemisim de, sen de doktoru savunuyorsun gibi algiladim. Kusura bakma. Bu hamilelik nasil bir seymis yahuuu :)) sorun yok, burdayim. Hepimiz burdayiz. Oluyor boyle seyler... :)
Bende kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmıcam. Sağlıklı besleniyorum ztn.bize sormadı valla 2 li için yaptırıcaksınız dimi dedi
benim eşimde kayınvalidemde pinpirklidir tabi yaptırırız dediler
bazı anneler çok akrşı ne gerek var falan diyorlar da dedi bakalım
3 lü ve 4 lü de ne diycek öyle deyince de insan mecbur kalıyor sanki:):)
ama şeker yaptırmıycam kesin kararlıyım..
bilmiyorum ki canım valla herkes alışmış rutin yapılması gerek diye
bişey çıksa tedavisi yok doktorun lafıyla aldırmaya karar verilirmi bilmem
çok karışık durum aslında ama yine de yaptırıyoruz işte..
dogru diyorsun canim:) rabbime emanet bebislerimiz hayirla kavusalim insallahhayırdır tatlım herkes düşüncesini fikrini söylemekte özgürdür
kim ne diyebilirki he diyen oluyor evet ama bence çok da takılma
zaten herkes herşeyi yanlış anlıyor işine gelmeyince sen bi yorum yaparsın
istersem ciddiye alırım istersem almam ama buda kötü olarak algılayıp ta
tepki vericeğim anlamına gelmez herkesin fikri kendisine doğrudur yapılan yorumlardan
rahatsız olan varsa çok rica ediyorum takip etmesin bakmasın yada yorum yapmasın hiç
kimse konuşmayı yada yorum yapmayı kimseden öğrenecek değil ben yorum yaparken
ada fikrimi söylerken kimin ne acısı var rahatsız olurmu olmaz mı bilemem bu yüzden
yapılan yorumları yada eleştirileri kişisel olarak algılamadan yorum yapın lütfen.
kan sonucumu alayım canım bakıcam valla:):):)
tatlım zaten sürekli giyilmiyorki nasıl istiyosan bence öyle yap
sakınılan göze çöp batar unutma olduktan sonra sen naparsan
yap yine olur ben ilk gebeliğimde 10 cm topuk giyip düğünde
göbek bile attım dikkat ettikten sonra rabbimin izni ile hiçbirşey
olmaz merak etme....
İnşallah birşey olmaz canım. Benim hem teyzemde hem arkadaşımda aynı şekilde kanamalat oldu plesanta kaynaklı ama çok şükür bebekleri sağlıkla dünyaya geldi. Bol bol yat dinlen, çalışıyorsan rapor alKizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
İnşallah canım inşallah. Artık keyifli haftalara girelim inşallah. Ben de ne zaman burda iyiyim yazsam 10 dk sonra istifra ediyorumSeninle ayni zamanimiz ..valla soylemek istemiyorum ne zaman soylesem kotu oluyorum ertesi gun ama ben baya duzeldm.sabah bulantim hic kalmadi..suyu zorla iciyorum bulanti yapacak diye korkuyorum ama zorlaya zorlaya 1.5 litre oluyor :)) seninde gececek yani :)
Ayy ben de sardım portakal suyuna ama gerçekten şeker yüklemesi gibi oluyormuş 1 çay bardağı iç demişlerdi dayanamıyorumYakinda sefer tasi alicam :)) ise giderken sabah kahvaltimi yapamiyorum bazen simitci var yanima aliyrum yumurta(artik yiyebiliyorum cok sukur)zeytin peynir ihlamur cayi..öglen yemegimi ve yogurdumu,elmami muzumu..acikirsam diye galeta,cevizimi karton cantaya atiyorum :)))))) valla evden daha duzenli oluyor..bir litre suyu iste bitiricem diye sartliyorum bir litreyide evde icmeye calisiyorum..yine gunluk rutini hazirladim servis beklerkende cenem dustu :)))) bir de portakal suyu iciyormusunuz ? Ben cok seviyorum ama bebise kilo aldirir ve seker yapabilirmis diye okudum bazi yerlerdede c vitamini acisindan cok iyi diyor..bunuda sorucam doktora :) once kamuoyu yoklamasi yapayim burda
Bende kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmıcam. Sağlıklı besleniyorum ztn.
ben önce lierac almıştım.. şimdide frei öl aldım.. dediğin gibi güzel yorumlar var.. ikisinide kullanıcam ben.Kızlar bir arkadaşım da gebe frei öl diye gebeler için çatlak önleyici yağ almış. İnternetten baktım bende. Baya iddialılar. Eğer denilen şekilde kullanmanıza rağmen çatlak olursa paranızı iade ediyoruz yazıyordu sayfalarında. Alman firması bu. Eğer instada mühendisinoğlunu takip ediyorsanız bebekler için de yağları vardı önermişti. Tamamen yenebilir malzemelerden yapılıyor kimyasal yok içinde diye. Lierac gibi 225 tl de değil en azından. 84 tlydi. İkili alımda daha da az sanırım. Ben ondan alıp zeytinyağı ile çoğaltcam. Çok kuru cildim su içebilsem bile..
Allah gönlüne göre versin canım ablam özledim çocuğumu deyip deyip ultrason giriyordu 2 haftada bir:) böyle hareket yokken hiç birsey yokmuş gibi oluyor Bi gidiyorsun Dr a bebis oynuyor ne güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiylaHemde ilkin ilki teyzesi cok beklenen yavrum bu :) insallah ben dahil hepimize kucağımiza almayi naisp etsin Rabbim
saol canim vermis oldugun bilgi icin. giydim suanda is yerindeyim, bir saate giderim zaten eve. aynen 6.aydan sonra giyemeizde zaten, artik karnimiz da epey büyümüs olacak.Vücudun ağırlık merkezi değiştiğinden denge kayıpları için topuklu gitmeyin dedi gebelik kurşundaki eğitmen. Ayrıca gebelikte eklemler gevşediği için düşme durumunda daha çok zarar görebilirmişiz gebelikte. Ben onların yalancısıyım. Ben giymiyorum ama daha yeniyiz acil durumda giyerim. Ama 6 aydan sonra giymem
Ben ilk gebelikte çok çatladım. Bunda kullanmıyım diyorum. Olan oldu diye. Sence ?Kızlar bir arkadaşım da gebe frei öl diye gebeler için çatlak önleyici yağ almış. İnternetten baktım bende. Baya iddialılar. Eğer denilen şekilde kullanmanıza rağmen çatlak olursa paranızı iade ediyoruz yazıyordu sayfalarında. Alman firması bu. Eğer instada mühendisinoğlunu takip ediyorsanız bebekler için de yağları vardı önermişti. Tamamen yenebilir malzemelerden yapılıyor kimyasal yok içinde diye. Lierac gibi 225 tl de değil en azından. 84 tlydi. İkili alımda daha da az sanırım. Ben ondan alıp zeytinyağı ile çoğaltcam. Çok kuru cildim su içebilsem bile..
Weleda mama var Alman markasi bunada cok iyi diyorlar ve icerigi tamamen dogalmis..yurtdisinda satisi var trendyolda buldum.cogu kisi memnun bende bunu almayi dusunuyorum.. yine biomarksi övenler var bir de bio oil.. ama weleda ilk alacagim:) biyokimyageranne de instagramda bunu incelemis..bakabilirsinizKızlar bir arkadaşım da gebe frei öl diye gebeler için çatlak önleyici yağ almış. İnternetten baktım bende. Baya iddialılar. Eğer denilen şekilde kullanmanıza rağmen çatlak olursa paranızı iade ediyoruz yazıyordu sayfalarında. Alman firması bu. Eğer instada mühendisinoğlunu takip ediyorsanız bebekler için de yağları vardı önermişti. Tamamen yenebilir malzemelerden yapılıyor kimyasal yok içinde diye. Lierac gibi 225 tl de değil en azından. 84 tlydi. İkili alımda daha da az sanırım. Ben ondan alıp zeytinyağı ile çoğaltcam. Çok kuru cildim su içebilsem bile..
Benim de canım istemiyordu ilk öğrendikten sonra. Şimdi canım istemese bile yiyorumBen öğrenince bırakmıştım tatlıyı, canım da istemiyordu. Sonra ne olduysa oldu, kahvaltıda yemediğim balı reçeli bile yemeye başladım. Ben de dur demek istiyorum artık kendime. Allahtan çalışıyorum haftaiçi hareketli geçiyor, haftasonu da bir gün yürüyüşe çıkıyoruz bir gün de ev işleri derken kilo almadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?