Tabiki canim benim hepimiz egitimli insanlariz bunun hic alakasi yok egitimi vs.ile anne olma bambaska bir seymis.benim canim cok tatlidir normalde o ense kalinligi muhabbeti olunca inan bana bir sey olsun ama ona olmasin diyebildim..ben ne zamandir bunu soruyorum ya kiz burda
benim esim baya yapili..hele bir abisi var kapidan zor geciyor.cidden esimin ensesine bakiyorum hatta gorumcem falan koca kafaliyim der bere orerken buyuk ör der
ben genetik faktorlerin etkili oldugunu dusunuyorum ama gecen biri burada alakasi olmadigini,sonraki haftalar belli olacagini genetik faktorlerin..soyledi..doktora sorucam bunu.cunku sperm ulaainca bile yumurtaya dnasi belli cinsiyeti belli neden 11 12.haftalarda genetigi belli olmasin ki mantiken..
benim ki bariz iri olacak.1 hafta önden giden arkadasimla baktik yavrum 3 crl bizimki 1 hafta geri 3.58 crl ..her bebegin gelisimi zaten farkli ama genetik cok onemli.mesela onlar minyon yapida annede baba da.bizde baba iri..enseyi bende kalin cikarsa ona yorucam tamamen tabi doktorlada konusurum
ve o kadar cok okudumki bu tarz artik kulaklarimi tikicam her seye
bebeklerimiz saglikli olacaklar