Alla alla biz de bi tanıdığım gidiyormuş ama henüz dogum yapmamış, onun tavsiyesi sayesinde gitmeyee başladık. İkinci muayene pazartesi günü olacak. Doktoruma ilgili güzel yorumlar okudum tek endişem doğum kismiydi ama şimdi dusunmeye başladım. Yeni araştırmalar yapayim o zaman ben

Genetik önemli gercekten de. Bizim kızın kulaklarının içindeki kıvrımlar farklı. Bir kulağı babasının bir kulağı benim. Ama dikkatli bakınca belli oluyor. Eşimin kulak kıvrımları daha az benim çok.
Dişlerde de durum aynı eşim ve kuzeni ve yeğeni ile kızımın diş yapısı fotokopi gibi aynı.
Zaten 2li tarama testi olasılık hesabı. Tani değil. Biraz rahat olmak da lazım ama malesef hormonların da etkisiyle takıntı yapıyoruz.

Benim cildim de çok kuru. Gecen aksam memem kaşındı kasidim ve tırnak izlerim cıktı hemen kızardı. Hâlâ yeri belli 2 gün geçmesine rağmen. Kantaron yağı sürüyorum ben de ama yeterince korur mu bilmiyorum. Zaten çatlak çok bende deyip kullanmasam mi diyorum. Fakat diğer yandan ya daha kotu çatlarsam kaygısı da var.

Insallah canim ya sadece wc ye kalk dedi dr. Yatiyorum surekli dun o kadar kanamayla dr.gidince resmen gozlerim sisti aglamaktan benim sipa elini atmis enseye yatiyodu cok sukur onda bisey yokmus ama kanama insallah kesilecek

Hemen inceleyeyim saol cnm

Hemen inceleyeyim saol cnm
Weledayi gobuse hindistan ceviz yaginida vucuduma kullanmayi planliyorum :) bende baktim simdi 160 gibi bir seydi trendyolda ama kalkmis 200ler diyor indirime girmesini beklerim :)

Son düzenleme:
bugün ben de aynı rüyayı gördüm. bir kızım olmuştu ve onu emziriyordum. yani rüyası bile bu kadar güzelse gerçeği nasıldır tahmin edemiyorum. çok sabırsızlanıyorum artık, hemen doğsun istiyorum :)

ya ben de sabah bunu soracaktım, acaba gülerler mi bana, alakasız mıdır ki diye sormadım. benim eşimin de kafası ve ensesi, boynu vücuduna göre bariz büyük. hatta okulda, askerde vs hep dalga geçerlermiş beton kafa diye. bana normal geliyor ama annem bile dedi yani x'in kafasının maşallahı var diye :) acaba yapılan ölçümlerde bunun da etkisi olur mu? babası sonuçta ne bileyim ona çekerse kalın bir ensesi olacak yani. doktora sorsak doktor kızar mı alay mı eder bilemedim.

Ben oldugunu dusunuyorum sorucamda :) arkadasimin cocuguna down sendromlu demisler cocuk bir dogdu ayni esimin tarafi koca bir kafa diyolar :) yani neden olmasin genetik faktorler..yine arastiricsm tabi :))

Bugün hiç bir şey yapasım yok yaa.
Ama mutfak gel gel gel güzelim gel hiç acımiycak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…