Sat a göre benim de 1 hafta basından beri küçük geliyor. Ultrasonda 8 haftalık gözüküyor aslında 9 haftalık olmam gerekiyor. Bakalım pazartesi dr kontrolüm var ins gününü yakalamıştır

Bende ayni fikirdeyim alllah sagkikli sihhatli eevlatlar nasip etsin herkeze insallah

Kızlar ben de öğretmenim benım de 11 Eylül dogum gibi görünüyor dogum öncesini doğum sonrasına aktarma gıbı bir durum olabilir mi
Dogum izni yaza denk geldiği için sonraya aktaramıyoruz ne yazık ki.ben raporla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum

Dogum izni yaza denk geldiği için sonraya aktaramıyoruz ne yazık ki.ben raporla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum
Neden aktaramayalım ki, çalışabilir kağıdı alacağız ve doğum öncesi 3 hafta sonrası 13 hafta hakkımız olacak

Ben de öğretmenim. Ve doğumum eylül başına geliyor. Eylülün sonuna gelmeyenler aktaramıyor maalesef. Çok saçma ama fiilen çalışmadığımiz için yazın yanıyormuş önceki 2 ay. Ben de ayarlayabilirsem rapor almayı düşünüyorum 2 aylık bebeğimi bırakıp işe gitmek istemiyorum yani. Gelebilecek en Kotu zamana gelmiş oluyor dogum ama olsun sağlıkla gelsin minnosum da artık napalim.

Iyi akşamlar.Biz dün kalp atışını duyduk hamdolsun.9+3deydik.1 ay sonra tekrar çağırdı.Devlet hast.idi ultrason cihazı yeni gelmiş.Doktor epey uğraştı kalp sesini bana duyurabilmek için büyük çocuklarıma söyledim kalp atışını duyunca.Cok mutlu oldular.Dualarimiz kabul oldu diyorlar.Bence de onların duası kabul oldu.Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucagimiza.Bu arada ben de 1.sınıf öğretmeniyim.

Ilk doğumum ekim sonu görünüyordu o zaman çalışabilir raporu ile iznimi sonraya sarkıtmıştım.Ama şu an bulunduğum şehirde bir arkadaş aktaramadı yaza denk geldiği için.Zaten resmi izin diye.

Eylül sonu olunca aktarılıyor muymuş?Inşallah sağlıcakla gelsinler minikler.

7 de bir tiyatroya gidelim dedi esim onceden bilet almis. hadi kirmayayim dedim..Aman Allahim ne oturabildim ne ayagimi rahat ettirebildim ne belimi..birde mide bulantisi basladi.Allahtan oyun berbatti arada kaciverdik :) valla kizlar en cok evimde guvende hissediyorum kendimi..soyle geldim yastigima battaniyeme baktim sarilasim geldi :)) iyi bir dus uyku..bu hamislikte en cok evimi sevdigimi anladim :)))

Emin misin öğretmen arkadaşım aktarmıştı

Emin misin öğretmen arkadaşım aktarmıştı
Ne zaman yaptı doğumu? Öyle olursa çok mutlu olurum ama bizim idare sıkıntılı yani yönetmelikte de aktarılmaz yazıyor o yüzden kolaylık sağlamazlar. Ama emsal olursa belki? Keşke öyle olsa

Ne kadar şanslısın :)

37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacağız ama çalışmıyor olacağız çünkü yaz tatilinde olacağız. O nedenle aktarmıyorlar. Yani zaten çalışmıyosunuz diyorlar. Sonuna gelenler de şöyle yapıyor ilk hafta seminere gittiklerinde zaten sin 3 haftaya girmiş oluyorlar yani bir hafta seminere gidip dogum iznine çıkıyolar. O şekilde izin yanmamış oluyor. Basında olursa muhtemelen yanacak. Hatta doktorum ağustos sonunda bekliyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…