benimde içime erkek doğuyor.. teori tutarsa yazarım burdan :))Kesin erkektir benimde şimdi 40 erkek bebek bekliyorum
ya ben de sabah bunu soracaktım, acaba gülerler mi bana, alakasız mıdır ki diye sormadım. benim eşimin de kafası ve ensesi, boynu vücuduna göre bariz büyük. hatta okulda, askerde vs hep dalga geçerlermiş beton kafa diye. bana normal geliyor ama annem bile dedi yani x'in kafasının maşallahı var diye :) acaba yapılan ölçümlerde bunun da etkisi olur mu? babası sonuçta ne bileyim ona çekerse kalın bir ensesi olacak yani. doktora sorsak doktor kızar mı alay mı eder bilemedim.
Alıntılanayı unutmuşum, yukarıdaki sizeydiBen oldugunu dusunuyorum sorucamda :) arkadasimin cocuguna down sendromlu demisler cocuk bir dogdu ayni esimin tarafi koca bir kafa diyolar :) yani neden olmasin genetik faktorler..yine arastiricsm tabi :))
Kızlar etkileyebilir kafa. Şöyleki kızıma gebeyken kafası hep 2 hafta önde çıkardı vücudunun diğer yerlerinin ölçümlerine göre. Bi ara dr döndü baktı eşime hmmm dedi anlaşıldı niye öyle olduğu sizin de kafanızın maşallahı varmış ahahhahaha. Şaşırmayın yaniii
Evet sanırım ayakta kalmaktan oluyor. Öğretmenim, iki dakika otursam sınıf hakimiyeti gidiyor. Merdiven inip çıkmanın da etkisi var sanırım. Ama evde olduğum günler mis gibi. Dikkat etmeye çalışıcam biraz daha bundan sonra.Haftasonu kendimi kaptiriyorum avmde bir saat 2 saat yuruduysem bendedr basliyor.isin surekli ayakta kammani gerektiriyorsa ara ara dinlen soyleyebilirsinde calistigin yere anlayis gosterirler sanirim..cok ayakta kalirsam belim falanda fena oluyor ve batmalar agrilar basliyor.Allah kolayliklar verskn
Bende ogretmenim canim bizimkiler özel egitim yalniz..oturur vaziyet cogu zaman..biz de de ileri de bebis korkacak baya..cıglıgı bir basiyor bir ogrencim :) valla en büyük korkum suan..strese girecegi kesin.bugun basim fena olmus gelir gelmez yattim..tüm gün bir çığlık :))) sizin branssa zorluyordur ama yormayin kendinizi o kadar..nacizane tecrubelerimden :) arada masa da kalkin bir sey demeden bakin :))))) cok etkili oluyo :)))))Evet sanırım ayakta kalmaktan oluyor. Öğretmenim, iki dakika otursam sınıf hakimiyeti gidiyor. Merdiven inip çıkmanın da etkisi var sanırım. Ama evde olduğum günler mis gibi. Dikkat etmeye çalışıcam biraz daha bundan sonra.
İnsallah canim benim herkes en guzel sonuclari alsin kimse uzulmesin insallahSüperins hepimiz bunun gibi sonuçlar aliriz
Hamileyim kızlar iki kalp de benden olsun belki 3üncü evlilik yıldönümümüzü bebeğimizle kutlarız belki çifte uğur getirir diye iki kalp koydum
Ayyy kurban olurum hepimizin minnoslarina :))) Mevlama ne kadar sukretsek az... Edepli kuzum gostermemis kendini. Hakkinda hayirlisi olsun :) benim de yarin uygun pozisyon olursa netlesecek. Bana da kiz dendi, bakalim hayirlisi insallah. :)))Ben de bugün 12 +5 oldum Dr gittim 2li tarama yaptı istemedim yapmamız lazım yüksek risk varsa bilmen lazım falan dedi dedim ki kesin doğruluğu yok ki falan sonra ısrar edince yaptırdım burun kemiği var yazmış 12+6 gözüküyordu nazlı kuzum cinsiyeti göremedi açmadı bacaklarını bastırdı vurdu fln bu sefer de secde eder gibi yüzünü de kapadı minnoş 3 hafta sonra gel kesin olsun soyliyim göstermiyor ama kızlar göstermez edepli olur dedibüyük kızım da giosyermemisti kızları 3 ledim sanırım 1 oğlum 3 kızım olacak inşallah sağlıkla doğsun kuzum
Canım çok geçmiş olsun. Cuma bende de oldu. Hala travmasını atlatmış değilim. İnşallah son olur.Kizlar dun bardaktan bosalircasina kanamam oldu igne serum derken bugun biraz kesildi plesentada kanama varmis nolur dua edin
Saol canim sanada cok gecmis olsun insallahCanım çok geçmiş olsun. Cuma bende de oldu. Hala travmasını atlatmış değilim. İnşallah son olur.
Canım çok geçmiş olsun. Sen doktorun dediklerini yap bol bol dua et inşallah kesilir kanaman. Yat dinlen. Ben mutfakta yemek yaparken bile nefes nefese kalıyorum. Dinlenmek şart.Insallah canim ya sadece wc ye kalk dedi dr. Yatiyorum surekli dun o kadar kanamayla dr.gidince resmen gozlerim sisti aglamaktan benim sipa elini atmis enseye yatiyodu cok sukur onda bisey yokmus ama kanama insallah kesilecek
Canım senin doğum izni iyiymiş. Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alınıyor bildiğim kadarıyla. Böylece doğum öncesi izinleri doğum sonrasına aktarabiliyorsun. Toplamda 8 hafta doğum öncesi 8 hafta da doğum sonrası izni oluyor.Öğretmen sayımız epey fazlaymisbizim izinler nasıl denk geliyor arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi? Benim tahmini doğum tarihi ins 28 Eylül gözüküyor
Bugün dr a gittim. Bebeğim sat a göre 1 gün küçük görünüyor. Plesenta bebeğin Doğum yoluna yerleşmiş. O yüzden yeri biraz sıkıntılıymış. Düşük önlemek için hormon ilacı na devam etmek isteyip istemediğimi sordu. Malum geçen cuma kanamam olduğu için. Bende istemediğimi, doğal sürecine bırakmak istediğimi söyledim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Hayırlısı olsun moduna girince stresim biraz azaldı. Çünkü ben kastıkça herşey kötüye gidiyor. Biraz da böyle gitsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?