Benim oğlanın başından beri kafası ve karın çevresi iki hafta önden gitti 36.haftada durdu. Bende çok düşündüm bununla alakalı anomaliler var tabi, ameliyat gerekiyormuş vs. Hep eşimin de benim de kafamız büyük, bel çevremiz kalın dedim. İyi ki de pozitif düşünmüşüm, yoksa gebeliği boşa zehir edecektim. Şuan herşeyi orantılı sağlıklı bir çocuk çok şükür. Rahimlerde olanı ancak Allah bilirmiş, çok takıp üzmeyin kendinizi

Ben oldugunu dusunuyorum sorucamda :) arkadasimin cocuguna down sendromlu demisler cocuk bir dogdu ayni esimin tarafi koca bir kafa diyolar :) yani neden olmasin genetik faktorler..yine arastiricsm tabi :))
Alıntılanayı unutmuşum, yukarıdaki sizeydi

Kızlar etkileyebilir kafa. Şöyleki kızıma gebeyken kafası hep 2 hafta önde çıkardı vücudunun diğer yerlerinin ölçümlerine göre. Bi ara dr döndü baktı eşime hmmm dedi anlaşıldı niye öyle olduğu sizin de kafanızın maşallahı varmış ahahhahaha. Şaşırmayın yaniii

Evet sanırım ayakta kalmaktan oluyor. Öğretmenim, iki dakika otursam sınıf hakimiyeti gidiyor. Merdiven inip çıkmanın da etkisi var sanırım. Ama evde olduğum günler mis gibi. Dikkat etmeye çalışıcam biraz daha bundan sonra.

Bende ogretmenim canim bizimkiler özel egitim yalniz..oturur vaziyet cogu zaman..biz de de ileri de bebis korkacak baya..cıglıgı bir basiyor bir ogrencim :) valla en büyük korkum suan..strese girecegi kesin.bugun basim fena olmus gelir gelmez yattim..tüm gün bir çığlık :))) sizin branssa zorluyordur ama yormayin kendinizi o kadar..nacizane tecrubelerimden :) arada masa da kalkin bir sey demeden bakin :))))) cok etkili oluyo :)))))

Ben de bugün 12 +5 oldum Dr gittim 2li tarama yaptı istemedim yapmamız lazım yüksek risk varsa bilmen lazım falan dedi dedim ki kesin doğruluğu yok ki falan sonra ısrar edince yaptırdım burun kemiği var yazmış 12+6 gözüküyordu nazlı kuzum cinsiyeti göremedi açmadı bacaklarını bastırdı vurdu fln bu sefer de secde eder gibi yüzünü de kapadı minnoş 3 hafta sonra gel kesin olsun soyliyim göstermiyor ama kızlar göstermez edepli olur dedi büyük kızım da giosyermemisti kızları 3 ledim sanırım 1 oğlum 3 kızım olacak inşallah sağlıkla doğsun kuzum

Kızlar cumartesi yazmıştım o günden beri korkunç gaz ağrısı ve mide spazmı yaşıyorum dayanamadım doktoruma sordum bugün.
Gaviscon şurup ya da kefir dedi. Benzer sıkıntısı olanlar için duyurudur

Öğretmen sayımız epey fazlaymis bizim izinler nasıl denk geliyor arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi? Benim tahmini doğum tarihi ins 28 Eylül gözüküyor

Ayyy kurban olurum hepimizin minnoslarina :))) Mevlama ne kadar sukretsek az... Edepli kuzum gostermemis kendini. Hakkinda hayirlisi olsun :) benim de yarin uygun pozisyon olursa netlesecek. Bana da kiz dendi, bakalim hayirlisi insallah. :)))

Bugün dr a gittim. Bebeğim sat a göre 1 gün küçük görünüyor. Plesenta bebeğin Doğum yoluna yerleşmiş. O yüzden yeri biraz sıkıntılıymış. Düşük önlemek için hormon ilacı na devam etmek isteyip istemediğimi sordu. Malum geçen cuma kanamam olduğu için. Bende istemediğimi, doğal sürecine bırakmak istediğimi söyledim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Hayırlısı olsun moduna girince stresim biraz azaldı. Çünkü ben kastıkça herşey kötüye gidiyor. Biraz da böyle gitsin bakalım

Insallah canim ya sadece wc ye kalk dedi dr. Yatiyorum surekli dun o kadar kanamayla dr.gidince resmen gozlerim sisti aglamaktan benim sipa elini atmis enseye yatiyodu cok sukur onda bisey yokmus ama kanama insallah kesilecek
Canım çok geçmiş olsun. Sen doktorun dediklerini yap bol bol dua et inşallah kesilir kanaman. Yat dinlen. Ben mutfakta yemek yaparken bile nefes nefese kalıyorum. Dinlenmek şart.

Öğretmen sayımız epey fazlaymis bizim izinler nasıl denk geliyor arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi? Benim tahmini doğum tarihi ins 28 Eylül gözüküyor
Canım senin doğum izni iyiymiş. Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alınıyor bildiğim kadarıyla. Böylece doğum öncesi izinleri doğum sonrasına aktarabiliyorsun. Toplamda 8 hafta doğum öncesi 8 hafta da doğum sonrası izni oluyor.

Canım sata göre küçük görünmesine hiç takılma benimki de 3 gün küçük görünüyordu. Şimdi 4 gün önce görünüyor. Yanı zamanla değişiyor o hafta olayları. Plesenta konusunda bilgim yok.

Kızlar ben de öğretmenim benım de 11 Eylül dogum gibi görünüyor dogum öncesini doğum sonrasına aktarma gıbı bir durum olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…