Kızlarrrrrrrrr keseyi karından ultrasonla kaçıncı haftada beta hcg kaç iken gördünüz acaba
4+4 dü benimde
kese görmeye gitmeden 3 gün once ki değerim 630 lu bi değerdi. Dr'm hiç değerime baktirmadi bnm ben meraktan kendim baktirmistim

Ne zaman yaptı doğumu? Öyle olursa çok mutlu olurum ama bizim idare sıkıntılı yani yönetmelikte de aktarılmaz yazıyor o yüzden kolaylık sağlamazlar. Ama emsal olursa belki? Keşke öyle olsa
Sen sorunca ben de aradım sordum onunkininde önden az bi bölümü yanmış canım demekki öyle oluyor...

Ne saçma bir şeymiş öyle ya, bizim çocuklar biraz daha dişini sıksın da geç doğsun o zaman

Halkıymışsın canım arkadaşımın da 3 hafta gitmiş

Ilk doğumum ekim sonu görünüyordu o zaman çalışabilir raporu ile iznimi sonraya sarkıtmıştım.Ama şu an bulunduğum şehirde bir arkadaş aktaramadı yaza denk geldiği için.Zaten resmi izin diye.
O zaman 1 eylülde bizim görev başladığına göre en erken 21 eylülde mi doğum olması gerekiyor doğum sonrasına aktarabilmek için

Cok ilginç Bana kefir hep gaz yapiyo

Aklıma şöyle bir şey geldi doktor doğumumu 22-23 eylül gösterir, seminerin 1-2 gününe giderim, sonra çocuk erken doğarsa niye vaktinde doğmadı mı diyecekler

Selam hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıllar ben bu akşam yemekten sonra baya kötü oldum çok halsizleştim gözümün önü karardı uzanmıştım uyuya kalmışım yeni uyandım şükür şimdi iyiyim sizede oluyor mu böyle yemekten sonra diğer hamileliklerim de hiç bu kadar ağır hissetmiyordum kendimi bunda baya ağır hissediyorum

Cnm Dr da önemsemedi. 1 haftaya kadar fark normalmiş. Sağlıklı olsunlar da. Başka ne isteriz ki

Ayyy kurban olurum hepimizin minnoslarina :))) Mevlama ne kadar sukretsek az... Edepli kuzum gostermemis kendini. Hakkinda hayirlisi olsun :) benim de yarin uygun pozisyon olursa netlesecek. Bana da kiz dendi, bakalim hayirlisi insallah. :)))
Ayy hadi inşallah gösterir minnoş resmen göstermedi bugün çocuğum böyle az hareket etti ağır ağır dedim ki bu kız herhalde oğlum takla atıyordu bu zamanlardacinsiyet öğrenmek çok zevkli ya üstüne hayal kurabiliyosun

Neden aktaramayalım ki, çalışabilir kağıdı alacağız ve doğum öncesi 3 hafta sonrası 13 hafta hakkımız olacak
Yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini aktaramazsınız. 13 hafta nasıl oluyor. Ben 8 artı 8 hafta diye biliyorum

Bende bayağı Bi ağır hissediyorum bu aralar oğlumu almaya giderken okula nefes nefese kaldım göğüslerim çok hassas ağrıyor Dr. Bugün çok erken göğüs ağrısı için dikkat et dedi Dr a gittim geldim az bişey yedim Bi ağırlaştım uyumuşum bende yaş 33 oldu 4.gebelik çok zorlanıyorum

Ay canım aynı ben benimde göğüslerim çok hassas bende arapça kursuna gidiyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor allahtan diğer çocuklar büyük okula kendileri gidiyor ama dediğin gibi benimde yaş 33 baya farkettirdi kendini hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…