Ne zaman yaptı doğumu? Öyle olursa çok mutlu olurum ama bizim idare sıkıntılı yani yönetmelikte de aktarılmaz yazıyor o yüzden kolaylık sağlamazlar. Ama emsal olursa belki? Keşke öyle olsa
Ben de öğretmenim. Ve doğumum eylül başına geliyor. Eylülün sonuna gelmeyenler aktaramıyor maalesef. Çok saçma ama fiilen çalışmadığımiz için yazın yanıyormuş önceki 2 ay. Ben de ayarlayabilirsem rapor almayı düşünüyorum 2 aylık bebeğimi bırakıp işe gitmek istemiyorum yani. Gelebilecek en Kotu zamana gelmiş oluyor dogum ama olsun sağlıkla gelsin minnosum da artık napalim.
37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacağız ama çalışmıyor olacağız çünkü yaz tatilinde olacağız. O nedenle aktarmıyorlar. Yani zaten çalışmıyosunuz diyorlar. Sonuna gelenler de şöyle yapıyor ilk hafta seminere gittiklerinde zaten sin 3 haftaya girmiş oluyorlar yani bir hafta seminere gidip dogum iznine çıkıyolar. O şekilde izin yanmamış oluyor. Basında olursa muhtemelen yanacak. Hatta doktorum ağustos sonunda bekliyor bilmiyorum.
Ilk doğumum ekim sonu görünüyordu o zaman çalışabilir raporu ile iznimi sonraya sarkıtmıştım.Ama şu an bulunduğum şehirde bir arkadaş aktaramadı yaza denk geldiği için.Zaten resmi izin diye.
Kızlar cumartesi yazmıştım o günden beri korkunç gaz ağrısı ve mide spazmı yaşıyorum dayanamadım doktoruma sordum bugün.
Gaviscon şurup ya da kefir dedi. Benzer sıkıntısı olanlar için duyurudur
37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacağız ama çalışmıyor olacağız çünkü yaz tatilinde olacağız. O nedenle aktarmıyorlar. Yani zaten çalışmıyosunuz diyorlar. Sonuna gelenler de şöyle yapıyor ilk hafta seminere gittiklerinde zaten sin 3 haftaya girmiş oluyorlar yani bir hafta seminere gidip dogum iznine çıkıyolar. O şekilde izin yanmamış oluyor. Basında olursa muhtemelen yanacak. Hatta doktorum ağustos sonunda bekliyor bilmiyorum.
Aklıma şöyle bir şey geldi doktor doğumumu 22-23 eylül gösterir, seminerin 1-2 gününe giderim, sonra çocuk erken doğarsa niye vaktinde doğmadı mı diyecekler
Selam hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıllar ben bu akşam yemekten sonra baya kötü oldum çok halsizleştim gözümün önü karardı uzanmıştım uyuya kalmışım yeni uyandım şükür şimdi iyiyim sizede oluyor mu böyle yemekten sonra diğer hamileliklerim de hiç bu kadar ağır hissetmiyordum kendimi bunda baya ağır hissediyorum
Canım sata göre küçük görünmesine hiç takılma benimki de 3 gün küçük görünüyordu. Şimdi 4 gün önce görünüyor. Yanı zamanla değişiyor o hafta olayları. Plesenta konusunda bilgim yok.
Ayyy kurban olurum hepimizin minnoslarina :))) Mevlama ne kadar sukretsek az... Edepli kuzum gostermemis kendini. Hakkinda hayirlisi olsun :) benim de yarin uygun pozisyon olursa netlesecek. Bana da kiz dendi, bakalim hayirlisi insallah. :)))
Ayy hadi inşallah gösterir minnoş resmen göstermedi bugün çocuğum böyle az hareket etti ağır ağır dedim ki bu kız herhalde oğlum takla atıyordu bu zamanlardacinsiyet öğrenmek çok zevkli ya üstüne hayal kurabiliyosun
Selam hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıllar ben bu akşam yemekten sonra baya kötü oldum çok halsizleştim gözümün önü karardı uzanmıştım uyuya kalmışım yeni uyandım şükür şimdi iyiyim sizede oluyor mu böyle yemekten sonra diğer hamileliklerim de hiç bu kadar ağır hissetmiyordum kendimi bunda baya ağır hissediyorum
Bende bayağı Bi ağır hissediyorum bu aralar oğlumu almaya giderken okula nefes nefese kaldım göğüslerim çok hassas ağrıyor Dr. Bugün çok erken göğüs ağrısı için dikkat et dedi Dr a gittim geldim az bişey yedim Bi ağırlaştım uyumuşum bende yaş 33 oldu 4.gebelik çok zorlanıyorum
Aklıma şöyle bir şey geldi doktor doğumumu 22-23 eylül gösterir, seminerin 1-2 gününe giderim, sonra çocuk erken doğarsa niye vaktinde doğmadı mı diyecekler
Bende bayağı Bi ağır hissediyorum bu aralar oğlumu almaya giderken okula nefes nefese kaldım göğüslerim çok hassas ağrıyor Dr. Bugün çok erken göğüs ağrısı için dikkat et dedi Dr a gittim geldim az bişey yedim Bi ağırlaştım uyumuşum bende yaş 33 oldu 4.gebelik çok zorlanıyorum
Ay canım aynı ben benimde göğüslerim çok hassas bende arapça kursuna gidiyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor allahtan diğer çocuklar büyük okula kendileri gidiyor ama dediğin gibi benimde yaş 33 baya farkettirdi kendini hamilelik