@balbebis nasıl yapacaksınız ki onu. Doğum kagıdı var. Nüfus müdürlüğü var. Varogluvar :) çok zor öyle bi şey yapmaz doktor bence
Beklenen dogum tarihinde doğmadı diye sorun olmaz ki bence önemli olan doktorun doğacak dediği tarih. Öncesinde gelse de iznini isletmis olur sonuçta :)

Bugün benimde akşamüstüne doğru elim ayağım titredi kesildi resmen halsizlestim napacagim bilemedim yanlizim birde uzandım biraz ama gözler karardı gitti yakınımda elma vsrdi nasıl yedim bilmiyorum bi süre sonra kendime geldim..sanırım açlığa gelemiyorum habire bişeyler yersem iyi.. bugün kendimden çok korktum gerçekten

Bio oil vardı bendede canım baya onceden almıstım duruyordu hamilelikte kullanırım diye ama içim rahat etmedi içeriğini araştırdım temiz içerikli değil tavsiye etmem oyuzden

Neden aktaramayalım ki, çalışabilir kağıdı alacağız ve doğum öncesi 3 hafta sonrası 13 hafta hakkımız olacak
18iymiş simdi gordum.sizin seminerden sonraya denk geliyor kullanirsiniz.ben yaz tatilinden bahsediyorum

Son düzenleme:
Aaaaaa çok sevindim. Sayfamız uğur getirdi sana desene:) sağlıkla kucağına al inşallah
Amiin inşallah canım 25 aydır bekliyordum sürpriz oldu bana, mutluluktan çok ağladım dün kan verdim günüm 1gün geçmişti tedbir amaçlı kan verdim ve sonucu aldığımda gözlerim doldu değer 1022ydi doktora gösterene kadar öyle sabırsızlandım kii

Hayırlı olsun insAllah Rabbim diğer aşamalarda ki duyguları yaşamayı da nasip etsin ilk sonucumu aldığımda bende oyleydim napacagim bilememiştim o zaman da burda yine bi konuda takip ediyorduk arkadaşlarla günlerimizi ilk burayla paylaşmıştım sonra esime süpriz yapmıştım kk üyelerinin fikirlerinı alarak
Ah Ah ne günlerdi diyesim geldi bi an

İnşallah canım inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah ben hemen aradım ağlaya ağlaya söyledim hamileyim baba oluyosuun

İnşallah canım inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah ben hemen aradım ağlaya ağlaya söyledim hamileyim baba oluyosuun
Bende yaptığım testı hediye gibi kutuya koymuştum birde patikleri vardı bebisimin :) birde not yazdım babacığım paralarını yemeye başladım ben geliyorum diye başta anlamadı paketlere takıldı 2 saat içinde ne var tahmin etmeye çalıştı falan patikler düşünce gerçekten mi deyip kutuyu açmıştı çok güzeldi ya böyle bi haber vermek gerçekten çok farklı düşündü düşündü noldu dedim bende paralarını yiyecegime takıldım ama şimdi ben demisti ağlama gülme bi arada
Çok sevindim gerçekten sizin adınıza da böyle haberleri duymak bana artij daha anlamlı geliyor Rabbim kimseye aratmadan hayırlı evlatlar nasip etsin

Gunaydinlar mide bulantilarina bir de agir grip eklendi dun dayanamadim doktora gittim hicbir sey yiyemiyorum ve en onemlisi su icemiyorum. Doktor beni gorunce hasta mi oldun Sen dedi Ben de hem de cok kotu diyince direk yatis vereyim istersen dedi Ben de kizim var evde bakacak kimse yok diyince o zaman bi serum takalim ama atesin cikar ya da daha kotu olursan hemen gel bebek cok kucuk oldugu icin cabuk etkilenir dedi. Sonra ultrasonda bakti etkilenmis gibi gorunmuyor Suan ama dikkat et dedi. Serumumu yedim geldim. Ama o kadar buyumus ki insan goruntusune ulasmis neredeyse. Rabbim hepimize ve yavrularimiza saglik sihhat versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…