hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
uzun zaman bekleyip te bi anda gelince o öutluluk çok farkl oluyor
gerçekten.

Cok cok gecmis olsun canim. C vitamini tuket ve yesil yaprakli sebzeler. 1/2 fincan ihlamur. Bal ve limon... sifa bul tez zamanda. Bebisin ve sen Rabbime emanet olunn :)

Gunaydin herkese bana gun ayali cok oldu ama. Cok fazla bogaz agrim var onerileriniz varsa ihtiyacim var

Günaydın annişkolar :) biz bugun 12 +0 olduk veee sanırım 1ci trimesteri geride bırakmış olduk :) dün aksam ve bugün hafif hafif vajinal batma var sizce normal mi bugun doktor kontrolüm de var aksam 8de ama o saate kadar sizde bir prof bilgisi kadar donanımlı olduğunuz için size sorayım dedim. Rahim mi büyüyor ? Nedir ki bu batmalar?

Gunaydin kizlar Guzel bir gun olsun... H honey bunch kuzuuuu sesin cikmiyor. Iyi misin? Ugramiyorsun buralara?
Günaydınnnn:)
Arada kriz gibi gecen bahsettigim mide bulantısıyla karısık nabız/tansiyon yükselmesi haric cok sükür herşey yolunda :)
Banlıydım farklı bir baslıkta konu dısı yorum yapmaktan ondan yoktum sonrada unuttum ugramayı :)
İkili sonucun cıktımı senin nasıl durumlar gittinmi tekrar doktora ?

Günaydın
Gecmiş olsun
Bende hasta olmustum üc gün boyunca serumlar ve igneler yedim dedigi gibi ateş vardı bende gecmeyince antibiyotiğe basladık
ateşini takipte kal ateş bebege daha cok zarar veriyormus bana 37 sınırın olsun demişti

Geçmiş olsun canım senin acıktığından olmuş sanırım bende sofradan kalkınca oldu birden tokluk şekerim düştü benimde sanırım

Gunaydin herkese bana gun ayali cok oldu ama. Cok fazla bogaz agrim var onerileriniz varsa ihtiyacim var
Hemrn enfeksiyondan nasıl kurtulduğumu anlatıyorum cnm. Bir kere gün içinde ağzında karanfil olsun tadı geçene dek tut. Enfeksiyonu geçirme etkisi var. Adaçayı demle ve kaya tuzu ılık suda karıştır ikisini. Gargara yap her yemek sonrası. İçmiyoruz ama sadece gargara. Taze zencefil ve ıhlamur demle günde iki bardak iç. Ve içebiliyorsan suyu artır. Veee sirke limon bal karıştır ılık suya iç. Çabucak kurtulursun inşallah.bnm bembeyazdı boğazım üç günde geçti şükür

:)
Bende dün müzikaldeydim gece 11e kadar sürdü ama yordu beni
Sosyal hayatıma gezmelerime tatillerime devam ediyorum ama vücut eskisi gibi kaldırmıyor malesef

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın

Kefirin bence mayasi gaz yapan
Bi de kefirin de mi laktozsuzu çıktı iyiymiş
Şuan değil kefir ekmek bile görmek istemiyom
Evet var tatlımm beni de yoksa gaz yapıyor. Laktoz yüzünden normal süt de içemem ben balon gibi geziyom yoksa.laktozsuzu yapmadı ama şükür. Tuvalete çukabiliyorum ya o bana yeter. Yoksa kabızım. Ekmeği bırakınca düzelmiş olabilir gerçi de bakalım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Günaydın canım. Günümüz aynı bende de var. Kan akışı arttığı için oluyor sanırım

Sagolasin cnm atesim yok cok sukur dun seruma bir parol bir de antibiyotik koydular iyi olacagim insallah

Valla canım bende gece aşağı tarafımda ve karnımda ani sancıyla uyandım böyle batma gibi korktum, baktım kanama falan yok şükür normal herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…