Çok ilginçtir benim de laktoz hassasiyetim vardı hamile kalınca geçti resmen artık süt içince hiç şişkinlik yapmıyor

Günaydın canım. Günümüz aynı bende de var. Kan akışı arttığı için oluyor sanırım
Ama böyle ara ara degil sürekli devam ediyor batma hissi hem vajina hem kasık batması senle aynı gidiyoruz demekki normal

Valla canım bende gece aşağı tarafımda ve karnımda ani sancıyla uyandım böyle batma gibi korktum, baktım kanama falan yok şükür normal herhalde
Insallah normaldir arada olurduda bugun ve dünden beri uzun süredir var geçmedi aralıksız devam edıyor . Aksam kontrolum var bakalım doktor da normal der mi

Sorma o kabızlık beni de mahvediyo su yok iş dışında yürümek de yok

:)
Bende dün müzikaldeydim gece 11e kadar sürdü ama yordu beni
Sosyal hayatıma gezmelerime tatillerime devam ediyorum ama vücut eskisi gibi kaldırmıyor malesef
Kesinlikle..havalar acsada az yurusem diyorum..hantaallastim daha simdiden hareketsizlikten spora gidiyordum bir kac ay once :)) hamilelet icin plateste arastiriyorum yoksa yat yat uyusuyorum sanirim

Teyzelerrrrrr doktordan geldik :)))) doktor amcam bana kiz demisti ama pipim var benim :)))))) hahahahah soklardayiz maaile :))))
Yaaaa ayy gozun aydinnn..saglikla gelsin tosunlarimiz.erken donem cinsiyet bu yuzden sıkıntılı sormayayim iyisimi hic bende pipili hissediyorum tum yollar kiza ciksada.

Teyzelerrrrrr doktordan geldik :)))) doktor amcam bana kiz demisti ama pipim var benim :)))))) hahahahah soklardayiz maaile :))))

aaa gerçekten mi darısı bize inşallah
bizde yarı ihtimalle erkek di ya bende değişicek kız diyecek
umuduyla bekliyorum :):):) hayırlı olsun pipiniz kız olan
bize inşallah:):):)şuan daha çok umutlandım allahım gör inşallah
isteğimi gönlüme göre ver inşallah hayırlısı ile...

@balbebis nasıl yapacaksınız ki onu. Doğum kagıdı var. Nüfus müdürlüğü var. Varogluvar :) çok zor öyle bi şey yapmaz doktor bence
Hayır doğumdan 3 hafta önce zorunlu izinlisin ya, doğum zamanına yani 40 haftaya göre ayarlanıyor bu, bu da doktorun ölçümlerine göre, yumurtlama zamanına göre 1-2 hafta değişir, mesela benim adet tarihime göre şu an 12+0 ama doktor geç yumurtlama diye 1 hafta geriden hesaplıyor

M Mimicikk batmalar, ani bıçak saplanması hissi, vajinada baskı... bunlar normal.rahim büyüyor. Bende çok sık bıçak saplanır gibi ani ağrılar olurdu bir anda elimi kasığıma koyar öylece kalırdım ağrıdan (ilk gebeliğimde)
Karnın geneline yayılan ağrı, her iki taraflı fazlaca şiddetli kasık ağrısı, sanki tuvaletin varmış da günlerdir kabızmışsın gibi olan ağrılarda doktorla iletişime geçilmeli.

Ay canim benim ne guzel anlatmissin cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Cok sukur içim rahatladı

Yaş ve gebelik sayısı çok farkettiriyor ya Bi de benim küçük çocuklarım çok hastalaniyorlar uyumuyorlar resmen işkence gibi oluyor ayakta gezinmek daha agirlastikca ne yapicaz bilmem Dr bir sürü vitamin balık yağı demir verdi sen çok yoruluyosundur dedi hepsini iç dedi işte bakalım vitamin alicam fark edecek mi

Canım çok geçmiş olsun. Sen doktorun dediklerini yap bol bol dua et inşallah kesilir kanaman. Yat dinlen. Ben mutfakta yemek yaparken bile nefes nefese kalıyorum. Dinlenmek şart.
Cok tesekkur ederim surekli yatiyorum zaten bakalim Rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…