Teyzelerrrrrr doktordan geldik :)))) doktor amcam bana kiz demisti ama pipim var benim :)))))) hahahahah soklardayiz maaile :))))
Hayırlı olsun..Kuzenime de erkek denmişti bugün kız olduğu netlesti:)demekki doktor ne derse tersini kabul edeceğiz:)))hayırlı evlat olsunlar da inşallah.Bana da erkeğe benziyor dedi cuma nasipse tekrar gidecegiz

Valla çok güzelmiş ben 2seneden fazladır bekliyorum öyle ummadığım, öyle düşünmediğim Bi anda geldi ki. Çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
uzun zaman bekleyip te bi anda gelince o öutluluk çok farkl oluyor
gerçekten.
Amiin inşallah gerçekten ne kadar beklersen o kadar mutlu oluyorsun sanırım

Teyzelerrrrrr doktordan geldik :)))) doktor amcam bana kiz demisti ama pipim var benim :)))))) hahahahah soklardayiz maaile :))))

Başlarda yanılma çok oluyor, rabbim sagliklisini versin hayırlısı olsun Inşallah. Tam kaçta kız demişti? Bana 11+0 da kız dedi bende meraktayim

Amiin inşallah gerçekten ne kadar beklersen o kadar mutlu oluyorsun sanırım

Benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu ameliyat oldum
sağ tüpüm alındı sonra dedik biraz korunalım hormonlar
yerine gelsin psikolojim düzelsin 8 ay falan sonra istedik
bu seferde olmadı adetim 1 gün geçse umudla test yapardım
sonrasında çok üzülürdüm sonra 9.ayda beklemedim hiç baya geçti
adetim ondan sonra testte çıktı nasıl bir sevinmek anlatamam oyüzden
yaşayan bilir tek seferde hamile kalmak yada hemen olmasından daha
fazla sevinç oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Kesinlikle katılıyorum canım.. Benim de ilk gebeliğim boş gebelik oldu.. Kürtaja gerek kalmadan düştü.. Hiç korunmadık 25 aydır evliyiz 25 aydır da korunmadık.. Doktorlar ikinizde de sorun yok diyor, stres diyor ve gerçekten de doğru. Bu ay çok mutluydum kafam çok rahattı ve gebeliğe 'nasılsa olmuyor' gözüyle bakıyordum.. Saç bakımlarına yöneltmiştim kendimi onunla meşguldüm. Bir de fiziğe başlamıştım her gün oraya yürüyerek gidip geliyordum.. Tamamen aklımda yokken baktım saati bile şaşmayan reglim gelmedi ertesi gün de kan verdim doktor gebelik var tebrikler dedi kendimi hastanenin bahçesine zor attım yaşadığım en büyük mutluluk

Kürtajlardan sonra genelde bebiş bekletmez ama
doğru zaman bu zamanmış evet kafayla alakalı doktor bana
deniycen 1 sene olmazsa bakmak gerekebilir ama her defasında
olucak olmalı bu defa diye yaparsan olmaz dedi ama mümkünmüydü
düşünmemek nete bakıyorum dış gebelikten çok riskli tehlikeli hiç olmayan var
imkansız olan var okudukça daha çok strse grdim sonra eşim bence bizim çocuğumuz
olamaycak belki 10 yıl boşuna düşünme canını da sıkma olmazsa da olmaz dedi
sonra amann dedim olucağı varsa olur sonra baktım aynı senin gibi :):)
oyüzden mesela şuan birinin başına böyle bişey gelse atıyroum kürtaj vs çok
rahat destek olabiliyorum rahatlatıyorum çünkü aynısını ben yaşadığım için
kolaydı diyemiyorlar doğru haklısın diyorlar :):)

Ya kizlar nasil bi agrida panik yapmamiz gerekir? Benim az once kasigimdan cok siddetli agri bir anda girip kayboldu simdi de belimin sol tarafinda hafif agri var ve tedirgin oldum

Başlarda yanılma çok oluyor, rabbim sagliklisini versin hayırlısı olsun Inşallah. Tam kaçta kız demişti? Bana 11+0 da kız dedi bende meraktayim
Bana 12+0 da kiz dendi. Ama net degil dedi.. bugun 13+1 ve erkek oldugu kesinlesti.

Ay canım nasıl şaşırdım bu sene duyduğum erkek diyor:) unuttum şimdi kesede neredeydi
Sorma.canimmm :))) kesede kiz demistin bana.

İnşallah iyi gelir canım vitaminler evet senin çocuklar daha küçükler çok şükür benim en küçük 5 yasında çocuklardan yana bi sıkıntıntım yok evde çok yardımları oluyor bana büyüklerin sağolsunlar

Rabbim öyle güzel zamanda verdi ki çok şükür rabbime ne kadar şükretsek az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…