Ya kizlar nasil bi agrida panik yapmamiz gerekir? Benim az once kasigimdan cok siddetli agri bir anda girip kayboldu simdi de belimin sol tarafinda hafif agri var ve tedirgin oldum
Canım bence regl olacakmış gibi çift taraflı şiddetli bir ağrı olursa ve uzun sürerse paniklemek gerek

İlk golü senin sıpadan yedik :) hehehehe sağlıkla gelsin oğluşumuz
Kandirdi bizi minnos. Zaten evde hep minnos diyorduk. Bugun de rahmetli Ahmet Kaya'nin "amanin minnos minnos, yaktin beni minnos" sarkisi dilimde :)))

canim kese yuvarlikti, 6.haftada ve bebis sag taraftaydi.

Bu arada kizlar ikili testte kanda free hcg sonucuna gore yorum da yapiyorduk ya, benimkinde tuttu o. Bugun sonucu aldim hcg 30.1 di.. 50 alti erkek, 50 ustu kiz mi demistiniz? Oyle hatirliyorum ben. Kimlerle konustugumuzu da unuttum

T tuboz bebisimi liste de pipili sipa diye gunceller misin? ay kuzum yaa nasil kandirdi bizi. Hala saskinimmmm...
H honey bunch kuzu ikili temizdi. Zaten yuzde yuz sonuc veren bir sey degil. Risk cok dusuk cikti. Doktor 1 ay sonraya cagirdi. Uclu testi ultrasonda sorun gorursem yaptiriyorumm dedi. Insallah sorun olmadigi takdirde sadece sonraki surecte detayli ultrason istiyorum dedi. Bilgine

:) cok tatlı ya daha gelmeden parmagında oynatmaya baslamıs sizi baksana :)
Bakalım benimde yarın yada cuma kan sonucu cıkar ctesi gidicem gene belki seysini görürüz :)

Kızlar benim belirtiler epey hafifledi. Zaman zaman kasık batması ve göğüs ucu hassasiyeti dışında birseyim yok. 2. Trimesterde belirtiler azalır deniyor zaten ama bir yandan da endişe ediyorum ister istemez. Var mı benimle aynı durumda olan ?

Benim çok erken bitti belirtiler. Sadece acıkınca fazla mide kazınması var. Aman Allah verede iyi geçse. Kızımda derbeder haldeydim

Haa tamam canım sana zahmet olmazsa kese resmini atar mısın

Kızlar sanki ben 2 gündür hareket hissediyorum. Akşam uzanınca karnımda bir tuhaflık oluşuyor. Gaz değil eminim o konuda. 12+6 yız bugün. Yarın 13.0 olacağız. Sıkıştırınca yada ben çok hareketlenince de göbeğinin sağ veya sol noktasında toplanıyor. 2. Hamileliğini yaşayanlar sizce de erken değil mi hareket hissetmek için. 2li test yarın akşam çıkacakmış. Cuma doktora gösteririm artık.

4 aydan önce hissedilmez derler
ama bilemedim bazı bebişler erken
hareket eder diyen de var benim 13+4
bende hala bişey yok....

4 aydan önce hissedilmez derler
ama bilemedim bazı bebişler erken
hareket eder diyen de var benim 13+4
bende hala bişey yok....
3 aksamdır bir tuhaf. Tepinme değilde sanki seğirme gibi ama yüzeyde değilde derinden bir seğirme gibi. Dün gece öksurdum ve çok siddenli bir kramp girdi sag kasigima ve o esnada bebek de sol kasigima doğru topladı kendini. Onun bebek olduğuna eminim kızımda da daha büyük aylarda kendini bir noktada topluyordu. Bilemedim kasılma mi ne.

O seyirmeler bende de oluyor fakat toplanma gibi birşey hissetmedim

Azalıyor cnm endişe etme

Kuzumm 13. Hafta itibariyle hareketlerini hissedebilirsin öyle okudum. Yani ikinci gebelikte öyle yazıyor. Ben arada rahmimde sol kısımda yatıp uzanınca takla hissediyorum:) çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…