Genellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir.

Yazıyı kopyaladım :)

Belki hissediyorsundur canım bi sayfada istisnalar olabileceğini okudum. Geçen anneannem, annem, teyzem bir sürü söylendi bana 1.aydan sonra erkek bebek hareketlenir sen hareketleri hissetmiyorsan kesin kız diye. Ama diyorum çok erken nasıl hissedilir, hepsi seyirme şeklinde hissettiğini idda ediyor

Aynen kız valla ne güzel olur, o kadar heyecanlıyım ki bi yandan randevum ayın başında gidesim var. Bi yandan da şimdi erkenden bi tahminde bulunup gibi derse ondanda çekiniyorum
Bana işte kız gibi dedi. Belki değişir umudu geldi Pircici den sonra :) bi yanım kız daha mı iyi acaba dese de erkeği merak ediyorum yaa kızım var çok şükür. Dünya tatlısı maşallah ama ben ateş imi istiyorum içten içe :)

Tatlım bunun içinde bebiş olan 7. Haftası dln var mı? Sonra kız diye tahmin ettiği bir de en son şimdi:) ay hrpsini istedim ama kusura bakma Pircici

Seğirme hissedilir normal canim genişleme de var ben de hissedilir normaldir

Bi gireyim okuyayım neler yapıyor eylül anne adayları dedim. 2018 eylül annesi olmak nasip oldu bana da. Minik oğluma kavuştum şükür. Siz de hayırlısı ile kavulun kuzularınıza inşallah güzel anneler
Hoşgeldiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah. Bizleri cinsiyet telaşı sardı şu sıralar

Genellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir. Demiş internette. Hissediliyor yani 13 itibariyle

ben birşey anlayamadım ya :):):)
Pircici

genelde öyle oluyor hangisi varsa diğerini istiyor gönül
benimde oğlum var gönül kızdan yana hayırlısı ile inşallah.

Öyle valla. Allah biliyor içimi. Dıştan ne desem boş. Sağlıklı olması tabiki en önemlisi de aaah ah

Kese yuvarlak diye demişindir. Bebişli olanı da varsa ekler belki Pircici

Benimde ikinci kızımın kese fasulye gibiydi sağdaydı, üçüncü kızımın kese yuvarlaktı soldaydı resimlerini atıyorum bak

Eklentiler

• Screenshot_20190219-180753.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20190219-180637.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 86
Allah herkesın gönlünden geçenı hakkında hayırlı etsın sağlıkla gelsın ama ; ölecem heyecandan yAaaaaa acaba ne dıcek doktorcugum. Erkekse soylerım kızsa bilemem dedı ama ne bıleyımmmmm :)

Ozaman hissediyom bebekimi. Cinsiyeti ne acaba. 2 doktor 2 farklı set dedi ama ben de erkek hissediyom. Hayırlı sağlıklı olsun.

11+4 te kontrolum var consıyet tahmını yapacak bu zamanda cınsıyetını öğrenen var mı acaba
Tahminde bulunur ama ben olsam çok da güvenmem. Yanılma olasılığı var. Kızımda 11lerde gitmiştim. Erkek demişlerdi. En sağlıklı tahminler bence 14. haftadan sonra yapılıyor.

Tatlım bunun içinde bebiş olan 7. Haftası dln var mı? Sonra kız diye tahmin ettiği bir de en son şimdi:) ay hrpsini istedim ama kusura bakma Pircici
Kuzum o goruntude bebis sag taraftaydi. Kese de gozuktugu uzere yuvarlak. Gordugum ruyalar, cin rus bilmemle takvimi hepsi kiz demisti. Ekstradan bir takvimi olan sen miydin? Sadece o kisi bana erkek demisti. Onun dedigi cikti :))) 7.8.haftalarda goruntu yok canim. Bi de bugunden var. Onu paylasayim ama belli mi burda pipisi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…