Genellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir.
Kızlar sanki ben 2 gündür hareket hissediyorum. Akşam uzanınca karnımda bir tuhaflık oluşuyor. Gaz değil eminim o konuda. 12+6 yız bugün. Yarın 13.0 olacağız. Sıkıştırınca yada ben çok hareketlenince de göbeğinin sağ veya sol noktasında toplanıyor. 2. Hamileliğini yaşayanlar sizce de erken değil mi hareket hissetmek için. 2li test yarın akşam çıkacakmış. Cuma doktora gösteririm artık.
Belki hissediyorsundur canım bi sayfada istisnalar olabileceğini okudum. Geçen anneannem, annem, teyzem bir sürü söylendi bana 1.aydan sonra erkek bebek hareketlenir sen hareketleri hissetmiyorsan kesin kız diye. Ama diyorum çok erken nasıl hissedilir, hepsi seyirme şeklinde hissettiğini idda ediyor
Aynen kız valla ne güzel olur, o kadar heyecanlıyım ki bi yandan randevum ayın başında gidesim var. Bi yandan da şimdi erkenden bi tahminde bulunup gibi derse ondanda çekiniyorum
Bana işte kız gibi dedi. Belki değişir umudu geldi Pircici
den sonra :) bi yanım kız daha mı iyi acaba dese de erkeği merak ediyorum yaa kızım var çok şükür. Dünya tatlısı maşallah ama ben ateş imi istiyorum içten içe :)
Bi gireyim okuyayım neler yapıyor eylül anne adayları dedim. 2018 eylül annesi olmak nasip oldu bana da. Minik oğluma kavuştum şükür. Siz de hayırlısı ile kavulun kuzularınıza inşallah güzel anneler
3 aksamdır bir tuhaf. Tepinme değilde sanki seğirme gibi ama yüzeyde değilde derinden bir seğirme gibi. Dün gece öksurdum ve çok siddenli bir kramp girdi sag kasigima ve o esnada bebek de sol kasigima doğru topladı kendini. Onun bebek olduğuna eminim kızımda da daha büyük aylarda kendini bir noktada topluyordu. Bilemedim kasılma mi ne.
Bi gireyim okuyayım neler yapıyor eylül anne adayları dedim. 2018 eylül annesi olmak nasip oldu bana da. Minik oğluma kavuştum şükür. Siz de hayırlısı ile kavulun kuzularınıza inşallah güzel anneler
Belki hissediyorsundur canım bi sayfada istisnalar olabileceğini okudum. Geçen anneannem, annem, teyzem bir sürü söylendi bana 1.aydan sonra erkek bebek hareketlenir sen hareketleri hissetmiyorsan kesin kız diye. Ama diyorum çok erken nasıl hissedilir, hepsi seyirme şeklinde hissettiğini idda ediyor
Genellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir. Demiş internette. Hissediliyor yani 13 itibariyle
Bana işte kız gibi dedi. Belki değişir umudu geldi Pircici
den sonra :) bi yanım kız daha mı iyi acaba dese de erkeği merak ediyorum yaa kızım var çok şükür. Dünya tatlısı maşallah ama ben ateş imi istiyorum içten içe :)
Allah herkesın gönlünden geçenı hakkında hayırlı etsın sağlıkla gelsın ama ; ölecem heyecandan yAaaaaa acaba ne dıcek doktorcugum. Erkekse soylerım kızsa bilemem dedı ama ne bıleyımmmmm :)
Genellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir.
Tahminde bulunur ama ben olsam çok da güvenmem. Yanılma olasılığı var. Kızımda 11lerde gitmiştim. Erkek demişlerdi. En sağlıklı tahminler bence 14. haftadan sonra yapılıyor.
Kuzum o goruntude bebis sag taraftaydi. Kese de gozuktugu uzere yuvarlak. Gordugum ruyalar, cin rus bilmemle takvimi hepsi kiz demisti. Ekstradan bir takvimi olan sen miydin? Sadece o kisi bana erkek demisti. Onun dedigi cikti :))) 7.8.haftalarda goruntu yok canim. Bi de bugunden var. Onu paylasayim ama belli mi burda pipisi bilmiyorum