Oyy maşallah kuzucuğa:) ama nun kısmı az yukarı sanki
Ayyy ben hic anlamiyorum ki canim ama bi pip gordu doktor. Esim bile gormus ben anlamadim. Bugun yine ip aldik. Bizim yelekler yalan oldu. Kiz renkleri almistik. Hatta annem modelli bir yelek oruyordu, bitmek uzere. Artik saklarim. Allahim 2.ye nasip ederse belki kiz olur. Bakalim 1 ay sonra da kiz derse doktor dusup bayiliriz herhalde :))))

Ben gördüm galiba. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.
Amin hepimizinkileri sag salim kucagimiza alalim insallah canim benim.

Daha dikkat ettim bugün, fırsatını buldukça oturdum. Ve çok ağrım olmadı arada yokladı sadece batmalar.
Benim çocukluktan gelen hafif kasık fıtığım var, batmaların solda olması şüphelendiriyor bu sebepten beni.

Ama anneannemler 5.haftadan sonra erkekse hareketleri hissedilir kafasında kırılmasınlar diye bişey demedim artık.

Ay evet ebe takvimi. Ya hep doğru çıkıyor o yaa ne ebeymiş

Selam ne güzel herkes yavaş yavaş cinsiyet öğreniyor. Ben de dün ikili teste gittim burdan okuduklarıma göre içimde bir umut, tahmin yaparlar mı acaba diye.. Sariyer Hamidiye etfal e gittim. Girdim önce ultrasona. Adam doldurdu bi form tek konuştuğumuz konu formu doldurmak için sorduğu sorulardi.baska ne yorum yaptı ne bir şey. Bebeği bile göstermedi kendi olctu biçti bişeyler. Pazartesi özelde randevum var ınsallah guzel haberler alırım..dusunuyorum da cahil olmak mı yoksa çok şey bilmek mi daha doğrusu. Orda doktor bakıp hiçbir açıklama yapmadan gönderdi resmen bu forum olmasa hiçbir şey öğrenmeyecegim.
Teste gelince kan tahlilleri çıkmış ama gidip almam gerekiyormuş. Ultrason sonucuna göre de normalde sat a göre 11+5 im ama 12+4 çıktı. Crl uzunluğu 55 mm, nt 1,4 mm çıktı.

Merhaba herkese, bugün trend yolda phytolastil jel var. Düşünen olursa Fiyatı gayet uygun 96 tl 200 ml.

Kuzu senin için ebe takvimine bakmış mıydım ben? Gebe kaldığın yaş ve ay lazım. Bende kız dior o.
Gebe takvimi miBen söylesem olur mu merak ettim. Muhtemelen en son ben öğrenirim. Yaş 30 ay ocak. Ama yaş konusunda şüphem var 88li olanlar 31 sayılıyor muyuz? Ben yılım 8. Ayında doğdum da

cok sevindim gectigine canim hepimiz iyi olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…