Yok canim. Benim ilk Allah nasip ederse. Valla doktor erkek kesin dedi. Vir sonraki randevu 1 ay sonra. Bakalim. Degismez artik bence. Seni kiz olarak dusunduren neydi canim?
Yok canim. Benim ilk Allah nasip ederse. Valla doktor erkek kesin dedi. Vir sonraki randevu 1 ay sonra. Bakalim. Degismez artik bence. Seni kiz olarak dusunduren neydi canim?
Yahu ben ikinciye hamileyim ama şuan bırak hareketleri hamile gibi bile hissetmiyorum. İlkini (oğlumu) 15.haftada hissetmiştim ama anlam verememiştim. Sonra hareketler aynı olunca anladım onun bebek olduğunu.
Yahu ben ikinciye hamileyim ama şuan bırak hareketleri hamile gibi bile hissetmiyorum. İlkini (oğlumu) 15.haftada hissetmiştim ama anlam verememiştim. Sonra hareketler aynı olunca anladım onun bebek olduğunu.
Aralık 27 bakınca kız, ocaksa döllenme erkek. Tam da sınırda kalmış ya senin. Yaş kesin 27 ztn de daha temmuza çok var çünkü. Ama döllenme olayı değiştirebilir
Gebe takvimi miBen söylesem olur mu merak ettim. Muhtemelen en son ben öğrenirim. Yaş 30 ay ocak. Ama yaş konusunda şüphem var 88li olanlar 31 sayılıyor muyuz? Ben yılım 8. Ayında doğdum da
Aaa hayırlı olsun canım oglusun bebişin supriz yapmış sana dur bakalım benimki ne çıkacak göstermedi 15 hafta iyice dolsun öyle gel dedi 15 artı da mı gitsem 14 artıda sizce senin ki erken görmüş ne güze l
3 aksamdır bir tuhaf. Tepinme değilde sanki seğirme gibi ama yüzeyde değilde derinden bir seğirme gibi. Dün gece öksurdum ve çok siddenli bir kramp girdi sag kasigima ve o esnada bebek de sol kasigima doğru topladı kendini. Onun bebek olduğuna eminim kızımda da daha büyük aylarda kendini bir noktada topluyordu. Bilemedim kasılma mi ne.
Aralık 27 bakınca kız, ocaksa döllenme erkek. Tam da sınırda kalmış ya senin. Yaş kesin 27 ztn de daha temmuza çok var çünkü. Ama döllenme olayı değiştirebilir
Aynen canım 30 aralık ve 4 Ocakdada ilişki oldu. İlk günler sata göre 5 haftalıktı ama karından görememişti vajinal 3 haftalık demişti sonra arayı bayağı kapattı. En son gittiğimde sata göre 8 haftalıktı usg 7+4 dedi. Geç döllenme var mı bu durumda, birde anlamadığım şu mesela geç döllenme var diyelim sonra çocuk haftasına uyumlu gitmeye başlıyor bu büyümesiyle mi alakalı
Kızlar sabah beri kasık alt kısmında bi doluluk var, vajinada baskı oluyor gibi idrarım geliyor sonra. İdrar keseye mi baskı oluyor yoksa vajinaya mı anlamadım. Böyle sıkma gereği duyuyorum, diğer kızımda ileri aylar ters duruyordu ondada 28 haftalıkken öyle hissediyordum. Acaba şimdide mi ters yoksa büyüdüğü için mi oluyor