Kuzu senin için ebe takvimine bakmış mıydım ben? Gebe kaldığın yaş ve ay lazım. Bende kız dior o.
Canım benim için tekrar bakar mısın ebe takvimine. Gebe kalınan yas 35 ay aralık. Doktorumun biri kiz dedi diğeri erkek. Ebenin takvim neydi unuttum

Sen yine de gardını düşürme sanki kız gibi
Bu arada senin ilk miydi ya sanki kızın vardı
Yanlış hayırlıyom sanırım
Yok canim. Benim ilk Allah nasip ederse. Valla doktor erkek kesin dedi. Vir sonraki randevu 1 ay sonra. Bakalim. Degismez artik bence. Seni kiz olarak dusunduren neydi canim?

Yok canim. Benim ilk Allah nasip ederse. Valla doktor erkek kesin dedi. Vir sonraki randevu 1 ay sonra. Bakalim. Degismez artik bence. Seni kiz olarak dusunduren neydi canim?
Canım sanki ultrasonda var o pipi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Sanki benimkinin ultrasonunda da pipi vardı. Bakalım 1 ay so ra benimki netlesir.

Valla bilimsel değil belki ilk yorumda kaldim

belki bebikin fotosunu görünce öyle hissettim aman benimki gereksiz bi his kız erkek sağlıklı ve hayırlı olsun...

Canım sanki ultrasonda var o pipi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Sanki benimkinin ultrasonunda da pipi vardı. Bakalım 1 ay so ra benimki netlesir.

Valla bilimsel değil belki ilk yorumda kaldim

belki bebikin fotosunu görünce öyle hissettim aman benimki gereksiz bi his kız erkek sağlıklı ve hayırlı olsun...
En muhimi saglikli olsunlar da... hiiic farketmez :) babasi husrana ugradi ama 10 dakikada pasam pasam demeye basladi :)))

Eylülün ortası ve sonu olsa bir iki hafta da olsa kullanılır
Neden 1-2 hafta onu anlamadım, 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor normalde. Sadece doğum öncesi 3 haftanın bir kısmı yanabilir

Ama anneannemler 5.haftadan sonra erkekse hareketleri hissedilir kafasında kırılmasınlar diye bişey demedim artık.
Yahu ben ikinciye hamileyim ama şuan bırak hareketleri hamile gibi bile hissetmiyorum. İlkini (oğlumu) 15.haftada hissetmiştim ama anlam verememiştim. Sonra hareketler aynı olunca anladım onun bebek olduğunu.

Yahu ben ikinciye hamileyim ama şuan bırak hareketleri hamile gibi bile hissetmiyorum. İlkini (oğlumu) 15.haftada hissetmiştim ama anlam verememiştim. Sonra hareketler aynı olunca anladım onun bebek olduğunu.
Ayyy 15.hafta mı ne güzel. İnşallah ben de erken hissederim, çok heyecanlı Kerataraları görmedikçe hissetmedikçe sıkıcı oşuyor

Canım benim sat 12 Aralık, ilişki 30 aralıktan şüpheleniyorum. Doğum tarihim 31.07.1991 ocaktan önce hamile kaldığım için yaş 27 oluyor, şuan 28
Aralık 27 bakınca kız, ocaksa döllenme erkek. Tam da sınırda kalmış ya senin. Yaş kesin 27 ztn de daha temmuza çok var çünkü. Ama döllenme olayı değiştirebilir

Teyzelerrrrrr doktordan geldik :)))) doktor amcam bana kiz demisti ama pipim var benim :)))))) hahahahah soklardayiz maaile :))))
Aaa hayırlı olsun canım oglusun bebişin supriz yapmış sana dur bakalım benimki ne çıkacak göstermedi 15 hafta iyice dolsun öyle gel dedi 15 artı da mı gitsem 14 artıda sizce senin ki erken görmüş ne güze l

Toplanma bende hissediyorum çok yorulup yattiysam 12 artı 6 yim ben de

Aralık 27 bakınca kız, ocaksa döllenme erkek. Tam da sınırda kalmış ya senin. Yaş kesin 27 ztn de daha temmuza çok var çünkü. Ama döllenme olayı değiştirebilir

Aynen canım 30 aralık ve 4 Ocakdada ilişki oldu. İlk günler sata göre 5 haftalıktı ama karından görememişti vajinal 3 haftalık demişti sonra arayı bayağı kapattı. En son gittiğimde sata göre 8 haftalıktı usg 7+4 dedi. Geç döllenme var mı bu durumda, birde anlamadığım şu mesela geç döllenme var diyelim sonra çocuk haftasına uyumlu gitmeye başlıyor bu büyümesiyle mi alakalı

Kızlar sabah beri kasık alt kısmında bi doluluk var, vajinada baskı oluyor gibi idrarım geliyor sonra. İdrar keseye mi baskı oluyor yoksa vajinaya mı anlamadım. Böyle sıkma gereği duyuyorum, diğer kızımda ileri aylar ters duruyordu ondada 28 haftalıkken öyle hissediyordum. Acaba şimdide mi ters yoksa büyüdüğü için mi oluyor

Kizlarrrr doktordayim cinsiyet simdi degil dedi bi bakar mısınız hala doktordayim idrara sıkısmaya çalışıyorum

Eklentiler

• DSC_0957.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 77
  • DSC_0958.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…