Ne kadar gec o kadar iyi valla. Tecrube edinmis oldum ben. 15 de git canim. Kesin olur :)

Tam benim durumum. Ben de merak ediyorum bu soruların cevaplarını. Benim de sat a göre 1 hafta küçük çıkıyor. Ama zamaninda burada bu durumumu paylaştığımda bir arkadaş sanki zamanla tahmini doğum tarihini yakalayacak demişti. Ama 1 hafta geriden gelmesi geç döllenme oluyor mu onu ben de merak ediyorum

Aynen merak ediyorum canım ilk zaman 2 hafta geriydi 3 haftalıktı kese küçücükdü.

Ben ilk dr a gittiğimde dr hamile değilsin deyip beni göndermişti. Sonradan içim rahat etmedi de kendi çabamla öğrendim hamile olduğumu

Bende adetim bir hafta geçti gittim, usg ile baktı sana kim dedi hamilesin diye dedi, bende kimse demedi hocam test yaptım pozitif var mı diye geldim dedim. Sonra kan aldı vajinal baktı, kan pozitif çıktı 2bin küsür çıktı vajinal baktı 3 haftalık dedi. Sonra 6+2 oldu, sonra 8 haftalık olması gerekirken 7+4 oldu

Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız iyi güldüm yaa... Ben kanı gittim kendim verdim sağlık ocağında orada öğrenip başka bir kadın doğum dr una sonucumu gösterdim. Pazartesi randevum var bakalım bu sefer kaç haftalık çıkacak.

Canım nub kısmı daha iyi çekilseydi
Canım elimde bu var maalesef cinsiyeti ısrarla sordum ısrarla söylemedi iki hafta sonra dedi, elleri parmaklari hersey netti şok olduk. Ikili testi de yaptirmayacaktim ama tansiyon problemim ilerde risk yaratirmi bunu görücez gelişim geriliği varsa mudahale edicez sen yine aldirma down yuksek olasilik cikarsa ama digerleri önemli ikili test sadece down demek degildir dedi. Bende yaptirdim testi şükür ense kalinligi 1.4 çıktı kan sonuçları mi da iki hafta sonra kontrolum var o zaman sorucam :)

Ya neden söylemiyorlar anlamıyorum. Net olmamakla birlikte şöyle gibi görünüyor deseler bari. Sonra dediklerinin aksi çıkarsa diye endişe ediyorlar bence

Ya neden söylemiyorlar anlamıyorum. Net olmamakla birlikte şöyle gibi görünüyor deseler bari. Sonra dediklerinin aksi çıkarsa diye endişe ediyorlar bence
Evet bencede ben israrla hic tahmininiz de mi yok dedim. Olmaaz 14cu haftayı beklemen gerekiyor dedi. Ay olsun bekleriz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…