Pazartesi randevum canım benim. 12+5 oluyorum. Rekor bende herhalde. Kalp atışı duydun 6+5 te doktor resmen 6 hafta sonraya attı randevuyu bekle bekle geçmiyor
Pazartesi randevum canım benim. 12+5 oluyorum. Rekor bende herhalde. Kalp atışı duydun 6+5 te doktor resmen 6 hafta sonraya attı randevuyu bekle bekle geçmiyor
Aynen canım 30 aralık ve 4 Ocakdada ilişki oldu. İlk günler sata göre 5 haftalıktı ama karından görememişti vajinal 3 haftalık demişti sonra arayı bayağı kapattı. En son gittiğimde sata göre 8 haftalıktı usg 7+4 dedi. Geç döllenme var mı bu durumda, birde anlamadığım şu mesela geç döllenme var diyelim sonra çocuk haftasına uyumlu gitmeye başlıyor bu büyümesiyle mi alakalı
Bnm doktorun dediğine göre boy ölçümleri çok önemli değil. Artı eksi 5 gün oynayabilir. Seninki en son yakalamış ama ilk çok gerideymiş. Geç döllenme daha mantıklı gibi geldi bana. Belki iki kez yumurtladın ikincisi çatlayıp tuttu senin
Ya benim düşüğüm oldu ağustos ayında biraz travmatize oldum, esasında çok evhamlı bir insanım ama bir gitmeye başlasam kendimi kontrol edemem diye doktorun sözünden çıkmamaya karar verdim. Bir de pıhtılaşma sorunum olduğu için doktorum garantici davrandı. Günde 2 progestan fitil, kan sulandırıcı iğne ve haftalık depot iğne vurunuyorum. Bu denli maksimum önlemde birşey olmaz inşallah diye tevekkül ediyorum. Bir de bana sorun tabi nasıl geçiyor
Bnm doktorun dediğine göre boy ölçümleri çok önemli değil. Artı eksi 5 gün oynayabilir. Seninki en son yakalamış ama ilk çok gerideymiş. Geç döllenme daha mantıklı gibi geldi bana. Belki iki kez yumurtladın ikincisi çatlayıp tuttu senin
Olabilir kuzum. Normalde 28-29 günde bir adet olurum bazen 30-32ide bulur. Sat 12 Aralık, 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. 10 ocakdada kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. Sence ne zaman yumurtlamışımdır
Benim baktığım çin değil ama bir ebe hazırlamış kendi deneyimleriyle. Ama burda paylaşmama izin vermediği için kendim bakıp söylüyorum :) farklı tablo. Çinde bnm kızım tutmuyor mesela ama bunda tuttu.
Olabilir kuzum. Normalde 28-29 günde bir adet olurum bazen 30-32ide bulur. Sat 12 Aralık, 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. 10 ocakdada kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. Sence ne zaman yumurtlamışımdır
32 de bir oluyorsan 16. Gün yumurtlamış olabilirsin ama dölllenme 24 saatte gerçekleşebiliyor . 30 undaki ilişkiyle olmuş gibi ama 31- ya da 1 inde döllenmiş gibi. Çok arada yahu
32 de bir oluyorsan 16. Gün yumurtlamış olabilirsin ama dölllenme 24 saatte gerçekleşebiliyor . 30 undaki ilişkiyle olmuş gibi ama 31- ya da 1 inde döllenmiş gibi. Çok arada yahu
Kolayca nasıl hesapladın:) her zaman 32 günde bir değil canım arada öyle sekerdi. Birde o ay bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım belki oda geç yumurtlamama sebep olmuştur
Tam benim durumum. Ben de merak ediyorum bu soruların cevaplarını. Benim de sat a göre 1 hafta küçük çıkıyor. Ama zamaninda burada bu durumumu paylaştığımda bir arkadaş sanki zamanla tahmini doğum tarihini yakalayacak demişti. Ama 1 hafta geriden gelmesi geç döllenme oluyor mu onu ben de merak ediyorum
Kaç günde bir adet oluyorsunuz?
Ben 35 günde bir adet oluyorum. İlk gittiğim doktora da özellikle söyledim bunu. İşte 28 günde bir adet gören biriyle senin aranda bebekte 10 günlük bir fark olur dedi. Kendince hesap mesap da yaptı. Çok da hızlı konuştu. Aklımda o 10 gün kalmış. Sonra doktoru değiştirdim. Şu anki doktorum da en son baktığında son adet tarihini bundan sonra 2 Aralık kabul ediyoruz dedi. Normalde 23 Kasım idi. Yani diğer doktorun dediği gibi 10 gün oynuyor benim adet düzenime göre. Vee ilk kızımda da yine böyle birşey yaşamıştım. O zaman da gittiğim perinatolog son adet tarihimi 10 gün ileri kaydırmıştı. Bundan sonra bu şekilde kabul edeceğiz diye.
23 Kasıma göre şu an 13+5 görünmem gerekiyor ama bebek ölçümlerde 12+2 çıkıyor. Tam 10 gün yani.
Destan yazmışım. Özür dilerim. Ama açıklayıcı olmak istedim.