Kolayca nasıl hesapladın:) her zaman 32 günde bir değil canım arada öyle sekerdi. Birde o ay bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım belki oda geç yumurtlamama sebep olmuştur
Kolayca nasıl hesapladın:) her zaman 32 günde bir değil canım arada öyle sekerdi. Birde o ay bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım belki oda geç yumurtlamama sebep olmuştur
Cnm şöyleki bir sonraki adet tarihinden 14 çılarman gerekiyor. Yumurtlama sonrası 14 gün sabit çünkü. Ama işte sendeki sıkıntı her zmn 32 de bir olmuyorsun düzenli değil tam. 32 yse kesin 30 aralık ilişkisi. 28 se olmuyor ztn çünkü ilişki yok denl gelen günde
24de ilişki olmadı ama 22den dolayı kalmış olabilirim. Ama öyle olsa usg de fark çok olmazdı, Eylül ekimdede 32 günde bir olmuşum şimdi baktım. Adete 4-5 gün kala test yaptım yok çıkmıştı olsa çıkardı herhalde
Cnm şöyleki bir sonraki adet tarihinden 14 çılarman gerekiyor. Yumurtlama sonrası 14 gün sabit çünkü. Ama işte sendeki sıkıntı her zmn 32 de bir olmuyorsun düzenli değil tam. 32 yse kesin 30 aralık ilişkisi. 28 se olmuyor ztn çünkü ilişki yok denl gelen günde
Aynen canım 28 günde olsaydı bu ay 14-15. Gün yumurtlama olduğu zaman ilişki olmalıydı, ama ben 4-5 gün öncesi olmuştu. Ayın 26sı göğüs hassasiyeti başladı 29u 30a bağlayan gece oldu
Benim baktığım çin değil ama bir ebe hazırlamış kendi deneyimleriyle. Ama burda paylaşmama izin vermediği için kendim bakıp söylüyorum :) farklı tablo. Çinde bnm kızım tutmuyor mesela ama bunda tuttu.
24de ilişki olmadı ama 22den dolayı kalmış olabilirim. Ama öyle olsa usg de fark çok olmazdı, Eylül ekimdede 32 günde bir olmuşum şimdi baktım. Adete 4-5 gün kala test yaptım yok çıkmıştı olsa çıkardı herhalde
Yalnız ben de ovulasyon testi kullanmıştım ve her defasında pikten 12 gün sonra adet oluyordum herkeste yumurtlamadan sonra 14 gün şartı yok yani değişebiliyormuş
Yalnız ben de ovulasyon testi kullanmıştım ve her defasında pikten 12 gün sonra adet oluyordum herkeste yumurtlamadan sonra 14 gün şartı yok yani değişebiliyormuş
Canim bu bilimsel standart teorik bilgi tabiki insan başka başka ama adamlar araştırmış bulmuş demek yüksek bir yüzde çünkü tıpta bir genelleme cikarmak basit bir olay değil
Ya benim düşüğüm oldu ağustos ayında biraz travmatize oldum, esasında çok evhamlı bir insanım ama bir gitmeye başlasam kendimi kontrol edemem diye doktorun sözünden çıkmamaya karar verdim. Bir de pıhtılaşma sorunum olduğu için doktorum garantici davrandı. Günde 2 progestan fitil, kan sulandırıcı iğne ve haftalık depot iğne vurunuyorum. Bu denli maksimum önlemde birşey olmaz inşallah diye tevekkül ediyorum. Bir de bana sorun tabi nasıl geçiyor
Yok zaten acaba bisey olur mu dye söylemedim Allah korusun bisey olsa dediğin gibi kanaman olur. Biz merakimizdan gidip bakıyoduk bende senin gibi cok evhamli ve pimpirikliyim benimde tehlikem olmamasina ragmen doktorum progestan sabah aksam verdi en basindan beri kullanıyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi gidiceksin ki kocaman olmus :)
Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum
Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum
Hamileliğin ilk zamanı mavi gymiş erkek bebek görmüştüm, geçen tombul iri bebek görmüştüm, bugünde böyle gördüm. Diğer kızımda da hep erkek bebek görürdüm kızım oldu, bi sefer çamaşır askısında mor kıyafet görmüştüm demekki o zaman kızmış. Bunda da karışık rüya görüyorum belkide bilinçaltı