Ay Allah razı olsun canım, başka yerde konu açmıştım biri dedik 22deki ilişkiden olmuştur 26sında falan yumurtlamışsındır dedi sperm o kadar yaşar mı.
Bak canim
Kolayca nasıl hesapladın:) her zaman 32 günde bir değil canım arada öyle sekerdi. Birde o ay bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım belki oda geç yumurtlamama sebep olmuştur
Bal çörek otu geç değil genelde erkene çeker
Periyot 28 se yumy 14
Periyot 29 sa yumy 15
30 sa 16
31 se 17
32 ise 18

Bu durumda 4 ocak imkansız
22 aralik daha 10. Gun
24 aralık belki (çörek otu dediğin için

Kolayca nasıl hesapladın:) her zaman 32 günde bir değil canım arada öyle sekerdi. Birde o ay bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım belki oda geç yumurtlamama sebep olmuştur
Cnm şöyleki bir sonraki adet tarihinden 14 çılarman gerekiyor. Yumurtlama sonrası 14 gün sabit çünkü. Ama işte sendeki sıkıntı her zmn 32 de bir olmuyorsun düzenli değil tam. 32 yse kesin 30 aralık ilişkisi. 28 se olmuyor ztn çünkü ilişki yok denl gelen günde

24de ilişki olmadı ama 22den dolayı kalmış olabilirim. Ama öyle olsa usg de fark çok olmazdı, Eylül ekimdede 32 günde bir olmuşum şimdi baktım. Adete 4-5 gün kala test yaptım yok çıkmıştı olsa çıkardı herhalde

Aynen canım 28 günde olsaydı bu ay 14-15. Gün yumurtlama olduğu zaman ilişki olmalıydı, ama ben 4-5 gün öncesi olmuştu. Ayın 26sı göğüs hassasiyeti başladı 29u 30a bağlayan gece oldu

Hadi ya banada bakarmisin o zaman :) 06.09.1996 son adet tarihi 25 Kasım hamile kaldığım ay Aralık

22den dolayi da düşük ihtimal
En kuvvetli ve mantıklı olan 30 aralık

Bir de 72 saat yasar efsane
sanırım günümüz için 1 milyon da bir

Malum kimyasallar hazır gıda endüstrisi v.s.
Sperm sayılarını bile 4 /3 oraninda düşürmüş saraçoğlu demişti

Çok sağol kuzum

Yalnız ben de ovulasyon testi kullanmıştım ve her defasında pikten 12 gün sonra adet oluyordum herkeste yumurtlamadan sonra 14 gün şartı yok yani değişebiliyormuş

Yalnız ben de ovulasyon testi kullanmıştım ve her defasında pikten 12 gün sonra adet oluyordum herkeste yumurtlamadan sonra 14 gün şartı yok yani değişebiliyormuş
Canim bu bilimsel standart teorik bilgi tabiki insan başka başka ama adamlar araştırmış bulmuş demek yüksek bir yüzde çünkü tıpta bir genelleme cikarmak basit bir olay değil

Günaydın kızlar, bugün rüyamda kız bebek gördüm benimmiş doğurduğumu görmedim ama, yeni doğanmış kafasına toka takıyordum neye gelir ki

Yok zaten acaba bisey olur mu dye söylemedim Allah korusun bisey olsa dediğin gibi kanaman olur. Biz merakimizdan gidip bakıyoduk bende senin gibi cok evhamli ve pimpirikliyim benimde tehlikem olmamasina ragmen doktorum progestan sabah aksam verdi en basindan beri kullanıyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi gidiceksin ki kocaman olmus :)

Benide geç çağırdı canım, kanaman veya başka sıkıntı olmazsa, 1 ay sonra gel dedi
Bazı doktorlarin politikasi bu demek ki kanama olmadıkça ha bi ay sonra ha 10 gun sonra farketmez, sağlıklı olsunlarda onlar sabrederiz

Günaydın kızlar, bugün rüyamda kız bebek gördüm benimmiş doğurduğumu görmedim ama, yeni doğanmış kafasına toka takıyordum neye gelir ki
Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum

Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum

Hamileliğin ilk zamanı mavi gymiş erkek bebek görmüştüm, geçen tombul iri bebek görmüştüm, bugünde böyle gördüm. Diğer kızımda da hep erkek bebek görürdüm kızım oldu, bi sefer çamaşır askısında mor kıyafet görmüştüm demekki o zaman kızmış. Bunda da karışık rüya görüyorum belkide bilinçaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…