Evet ya uzaylı cüce görünümünden bebeğe transfer olmuştur, heyecanlıyım

Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi

çok üzüldüm hayırlısı olsun senin için
başın sağolsun rabbim en kısa sürede
tekrar versin inşallah canım

Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum
Havalianne__ :)))) Gordugum tum ruyalar kizdi. Cok gordum ve 2 kere de kiz emzirdim. Ama oglusum olcakmis. Yani ben de pek tutmadi bu ruya falan :)))

Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana ve eşine
İnşallah tez zamanda sağlıklıngüzel bebişlere kavuşursun

Ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana ve eşine
İnşallah tez zamanda sağlıklıngüzel bebişlere kavuşursun

Günaydın kızlar, bugün rüyamda kız bebek gördüm benimmiş doğurduğumu görmedim ama, yeni doğanmış kafasına toka takıyordum neye gelir ki
Aaa ben de bugün rüyamda kiz bebek gördüm konuşuyordu emziroyordum süt sağıyordum pembe tulumluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…