Aaa ben de bugün rüyamda kiz bebek gördüm konuşuyordu emziroyordum süt sağıyordum pembe tulumluydu.
Hayırlara gitsin Bu haftalarda ki ultrason görüntülerinde doktorlar cinsiyet tahmini yapıyor aslında. Genital nub teorisi var. Bu haftalarda öğrenen çok kişi var

Arkadaşlar merhaba. Yoğun mide bulantıları geçen var mı

merhaba canım
çok değil elbet başlardaki gibi ama yine devam ediyor
gün boyu hafif hafif bişeyler atıştırırsam geçiyor gibi
sonra yine başlıyor ama daha hafif tabi.inşallah tamamen
gidecek

Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Çok üzüldüm canım bundan sonrakini Allah gönlüne göre versin inşallah. Geç döllenme demişsin, benim de geç döllenmeydi 12. haftaya girdim ama kontrollere hep korkarak gidiyorum. Hayırlısı Allahtan.

Benim çok yoğun bulantim vardi 59 kiloda 53 kiloya dustum hatta hala 53 kiloyum, 1 haftadır azaldı gibi azda yiyorum hiç yiyemiyordum hiç gecmiyecek sanmistim çok şükür azaldı ama hala var
Bulantım olmadıgı icin bu yola normal kilolarımla baslıyorum resmen haksızlık :)
hatta 14haftamda +1 kilomla merhaba 56kg diyorum :)

Kızlar su pazarlama harikası görünen gümüş gögüs kapagı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Hayırlara gitsin Bu haftalarda ki ultrason görüntülerinde doktorlar cinsiyet tahmini yapıyor aslında. Genital nub teorisi var. Bu haftalarda öğrenen çok kişi var
Canım ben 2 doktora gidiyorum biri kız olabilir dedi diğeri oğlana benziyor dedi. Başladığımız yerdeyiz. Önceliğimiz sağlıklı olması. Ama kızım var gönlümden kiz geçiyor. 1 çift kiz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…