Kızlar su pazarlama harikası görünen gümüş gögüs kapagı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Cok faydasini gordugunu soyleyenler var bende silver nurse olanini dusunuyorum almayi daha uygun :) onu almasak zaten yine aventen var gogus aparati onu alacaktim..tedbirimizi alalimda :)

Pircici canım senin bulantıların var mıydı, yoğun muydu
Yok balim, siddetli bulanti hic yasamadim. Toplamda 4/5 sefer falan istifra ettim afedersin. Hatta sonuncusu bu sabah oldu. Muhtemelen demir takviyesine basladim. O bulanti yapiyormus. Ona bagladim ben. Hafif bulantularim oldu icten icten ama ciddi olmadi... ama bizde genetik tahminen. Annem bana ve kardesime hamileyken hic bulanmamis. Teyzelerimde bulantisiz gecirdi hamileligini...

Canım ben kızımda hiç kilo vermedigim halde toplamda 6 kg aldım,doktora her gittiğimde az almışsın karnın küçük yorumunu alıp üzülüyordum. O yüzden bunu çok merak ediyorum şimdi kiloda verdim bakalim kaç olucak.buarada çok abartı yenmediği zaman gerçekten kilo alınmıyor gerçi bunuda hormonlar etkiliyo sanirim, ben doğumdan 1 hafta sonra eski kilomdaydim

Kızlar tarama testim sonuclanmıs trisomi ne demek bilmiyorum bilen bi el atsın

Eklentiler

• FAB10137-803C-4424-A8E9-382B26195B60.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar su pazarlama harikası görünen gümüş gögüs kapagı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Severek takip ettigim bir youtuber cok memnun kalmisti. Hediye geldigini soylemisti ama cok memnun kaldigini soyledi. Ben ya onu yada avent dusunuyorum. Bir de ayva cekirdegiyle bir sey yapiliyormus kuzum. Ona bakmadim henuz. Ama ise yarayan bir yontemmis.

TAvsiYe

15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....
Canım 32 den önce göğüslerin uyarılması doğru değil. Erken doğum riski olur.
Bir de hep Doğumdan önce krem sürülmesi önerilir ama doç dr güliz onat bunu da yanlış buluyor. Bebek meme ucunun kokusunu alamıyormuş o krem yüzünden . Bu yüzden doğru kavrayamıyormuş. Meme ucu yaraları da doğru tutuş olmamasından kaynaklanıyor zaten.
Meme ucu içe çökük olanlar için güliz onat lastik öneriyor. Tabi Doğuma yakın. İnstagram sayfasında paylaşımları mevcut.

İşte abartmamaya calısıyorum porsiyonları ama sanki sürekli acıkıyorum gibi geliyor inşallah kücük karınla tamamlarım bende :)

Alıcaksak listeme ekleyecegim de işte hep bloggerlar hep ünlüler ondan güven veremedi bana hic kullanan varmı peki cevrende

Cok faydasini gordugunu soyleyenler var bende silver nurse olanini dusunuyorum almayi daha uygun :) onu almasak zaten yine aventen var gogus aparati onu alacaktim..tedbirimizi alalimda :)
Aynı seyse zaten fazla para ödemeye ne gerek :)
Aventen dediginin nasıl bişey

Cnmm slmm cok sevindim bakinirken gordum seni Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahh

Kızlar gün içinde ara ara çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara Nabzım 120 lere kadar çıkıyor. Normal mi bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…