Hhoney bunch
onları alıp doğumdan önce kullanınca yara olmama ihtimali varmış ve göğüs kalkanı ve kremi kullanmaya da gerek olmuyormuş sanırım. Denemeyi düşünüyorum o günlere erersek Allah'ın izniyle.
Bana eşim eczaneden rastgele garmastan diye krem almıştı renki mavi vazelin gibi yoğun birşey.
Ve çatlaklar hemen iyilesmisti 1 haftanın sonunda. Sadece 1 hafta zorlanmistim. Yine o kremden alırım diye düşünüyorum.
Bana eşim eczaneden rastgele garmastan diye krem almıştı renki mavi vazelin gibi yoğun birşey.
Ve çatlaklar hemen iyilesmisti 1 haftanın sonunda. Sadece 1 hafta zorlanmistim. Yine o kremden alırım diye düşünüyorum.
Kızlar göğüs yaraları için bana diğer çocuklarında hiç bir krem fayda etmemişti ben çareyi ayva çekirdeklerine kendi sütümden sağmıştım bekletince JEL gibi olmuştu o çok iyi gelmişti hemen geçirmişti çatlakları kullandığım diğer kremlerden daha faydalıydı aklınızda bulunsun
Emzirirken gögüste yara oluyormus ya
Gümüşün iyileştirici etkisi varmıs
Gümüş gögüsün üstüne konan kapak seklinde bişey
Dogurmadan bikac ay önce kullanmaya baslıyormussun dogurduktan sonrada her emzirmeden sonra sanırım takılı kalıyormus orda
Bicok ünlü reklamını yaptı ama işte kullanan birini bulamadım cevremde
Hhoney bunch
onları alıp doğumdan önce kullanınca yara olmama ihtimali varmış ve göğüs kalkanı ve kremi kullanmaya da gerek olmuyormuş sanırım. Denemeyi düşünüyorum o günlere erersek Allah'ın izniyle.
Iyikide olmamis bulantin çok zor o şekilde kilo vermeyi hiç istemezdim,3 gun lokma girmedi ağzıma, küçük bir haşlanmış patatesle gunu bitirdim enerji yok çok şükür tabi. Şuan eksi 6 kilodayım bakalim nezaman almaya başlıycam bende merak ediyorum
Iyikide olmamis bulantin çok zor o şekilde kilo vermeyi hiç istemezdim,3 gun lokma girmedi ağzıma, küçük bir haşlanmış patatesle gunu bitirdim enerji yok çok şükür tabi. Şuan eksi 6 kilodayım bakalim nezaman almaya başlıycam bende merak ediyorum
Ben cocuklugumdan beri mide sorunları yasadıgım icin bulantıya alıskınım cocuklugumun özellikle bi dönemi yanımda kovayla uyuyarak gecti yazları özellikle her sabah bulantı yasardım taki hamile kalana kadar :)
İnşallah en az kilo alımıyla tamamlarsın ben yinede sansız oldugumu düşünüyorum ne gelse önüme yiyorum calısmasam yürüyüş yapmasam yüz kilo olmustum kesin
15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....