Gümüş pedlere onkadar para vermeye gerek yok mu yani
Gümüşü bilmiyorum ama memeleri dönüşümlü emzirmiştim krem çabuk toparlamıştı. Emzirmeden önce ilik şu ile yıkıyordum. Gebeliğin son aylarında da meme uçlarına zeytinyağı sürmüştüm. Memede yara çatlak genelde yanlış emzirmeden kaynaklanıyor.

Hahah cok sirinmişsin ya küçükmüşsün ya bide
Ben senin kadar hoplayıp zıplamıyorum yasımda geckin ama bende yurtici yurtdısı tatillere cıktım sosyal aktivitelere de haftada bikac gün devam ediyorum belki benimkide kendine acırda sorunsuz bebek olur malum anası durmuyo yerinde kendi kendine uslu olur belki :)

Kıyamam canım ya senin de bayağa zor oluyormuş atak gibi anne olmak gerçekten zor bişeymiş.

İnşallah canım ben inanıyorum gerçektende anne mutlu çocuklar mutlu valla kız ben bile gülüyorum o hallerime annem gelmişti doğumda yanıma ablası şuna bak ne tatlı diyordu ilk göz ağrım o benim ya beraber büyüdüm ben kuzumla hele birde doğum maceramı yazsam gülmekten çatlarsın

TAvsiYe

15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....
Dr da göğüslerle oynama rahimde kasılma ya neden olur doğumu tetikler dedi

Kıyamam canım ya senin de bayağa zor oluyormuş atak gibi anne olmak gerçekten zor bişeymiş.
Evet ya panik ataktan süphe ettim ilk ama belirtilerin geri kalanı yok bende
Doktor kardiyolojiye yönlendirebiliyormus ben bu hafta anlatıcam yasadıklarımı seninde aklında olsun

Ablamda hatırlıyorum paramparça olmustu kan geliyodu
Benden de 3. Gün kan damlıyordu ama 1 haftada geçti krem ile. Ve her emzirmeden sonra kendi sütümü sürmüştüm. Anne sütü her derde deva.

19yasında yeni üniversiteye baslamıs biri olarak yasadıklarını hayal bile edemiyorum ben iş hayatına girene kadar kendimi bebek olarak görüyordum resmen :)

Kiiiz aynı benim kaynana. Biz sevinerek haber vermiştik. Olsun birdahaki erkek olur demisti oflayarak. Şimdikini de ondan kiz istiyom

19yasında yeni üniversiteye baslamıs biri olarak yasadıklarını hayal bile edemiyorum ben iş hayatına girene kadar kendimi bebek olarak görüyordum resmen :)
Aynen öyle canım bende şuan bakıyorumda diyorum daha ben çocukmuşum bi yandanda şuan koluna takıp gezdiğim boyu boyumu geçen delikanlım var iyiki de olmuş

Hanimlar tecrubeli ya da bilgili olanlara bir sorum var. Bebekler icin sampuan pisik kremi vs icin dusundugunuz markalar var mi? Ornegin bazen bebekler icin camasir yumusatici filan goruyorum ama kokulu olmalari minikleri rahatsiz eder mi? Kisacasi ne tur urunler markalar onerirsiniz en azindan indirimli vs rastlarsam almak istiyorum malum cinsiyet belli degil bari bu tip seylerden yavastan baslayayim

Bende toplamda 5 kez çıkardım.2 haftadır çpk iyiyim. Ama kızıma gebeyken gümde üç kez çıkarırdım. Ay belki erkektir bu sefer :) her şeyi buna yormak ahahahah

Kiiiz aynı benim kaynana. Biz sevinerek haber vermiştik. Olsun birdahaki erkek olur demisti oflayarak. Şimdikini de ondan kiz istiyom
Pislik gercekten sonra videoyu izlettik bana komsusunun bişeyinin 4aylıkken düşürdügü bebeginden bahsetti peçeteye sarıp kadına vermişler kolu bacagı yüzü herşeyi olusmusta gözleri söylemişte bilmem ne
Bikaç ay önce düşük yapmamısım hala korkmuyorum yeri zamanı sanki o zamanmıs gibi bos bos konustu

Aynı seyse zaten fazla para ödemeye ne gerek :)
Aventen dediginin nasıl bişey
Aventenda gogus kalkanlari var icine sutte doluyormus ama sanirim bu gumusler dahaa iyi ikisinide bir karsilastirmak lazim canim.bu arada sonuclarina cok sevindim:) saglikli saglikli tosuncuk masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…