Gümüşü bilmiyorum ama memeleri dönüşümlü emzirmiştim krem çabuk toparlamıştı. Emzirmeden önce ilik şu ile yıkıyordum. Gebeliğin son aylarında da meme uçlarına zeytinyağı sürmüştüm. Memede yara çatlak genelde yanlış emzirmeden kaynaklanıyor.
Maşallah canım inşallah gazsız sakin bir bebek olur hiç gerek kalmaz onlara benim oğlum çok sakindi heralde dediki annem bişey bilmiyo bari ben uslu oluyum dedi valla ben ilkte hiç bişey anlamamıştım bide çok hareketliydim hiç yerinde duramıyordum oradan oraya hoplardım zıplardım Kaynanam kızardı az yavaş hareket et düşecek bebek diye ama dinleyen kim kanım kaynıyordu duramıyordum ki şükür bişey olmadı ama tabi şimdiki aklım olsa temkinli davranırdım
Hahah cok sirinmişsin ya küçükmüşsün ya bide
Ben senin kadar hoplayıp zıplamıyorum yasımda geckin ama bende yurtici yurtdısı tatillere cıktım sosyal aktivitelere de haftada bikac gün devam ediyorum belki benimkide kendine acırda sorunsuz bebek olur malum anası durmuyo yerinde kendi kendine uslu olur belki :)
Benim kısa süreli atak gibi geliyor
Mide bulantısı baslıyor ilk kusmuyorum ama öğürme gibi geliyor nefesim daralıyor aglamaya baslıyorum istemsiz cok hızlı nefes alıp veriyorum nefesimi düzenlemeye calısıyorum icimden saymaya baslıyorum eşim yanımda bişeyin yok gecti nefesini kontrol et vs telkinler veriyor ve temiz hava alıyorum
Yoruldugumda oluyor özellikle onu farkettim
Seninki cok uzun sürmüş ama kalp artık iki kişi icin kan pompalıyor bu duruma alısmaya calısıyormus ondan olabiliyormus
Hahah cok sirinmişsin ya küçükmüşsün ya bide
Ben senin kadar hoplayıp zıplamıyorum yasımda geckin ama bende yurtici yurtdısı tatillere cıktım sosyal aktivitelere de haftada bikac gün devam ediyorum belki benimkide kendine acırda sorunsuz bebek olur malum anası durmuyo yerinde kendi kendine uslu olur belki :)
İnşallah canım ben inanıyorum gerçektende anne mutlu çocuklar mutlu valla kız ben bile gülüyorum o hallerime annem gelmişti doğumda yanıma ablası şuna bak ne tatlı diyordu ilk göz ağrım o benim ya beraber büyüdüm ben kuzumla hele birde doğum maceramı yazsam gülmekten çatlarsın
15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....
Evet ya panik ataktan süphe ettim ilk ama belirtilerin geri kalanı yok bende
Doktor kardiyolojiye yönlendirebiliyormus ben bu hafta anlatıcam yasadıklarımı seninde aklında olsun
İnşallah canım ben inanıyorum gerçektende anne mutlu çocuklar mutlu valla kız ben bile gülüyorum o hallerime annem gelmişti doğumda yanıma ablası şuna bak ne tatlı diyordu ilk göz ağrım o benim ya beraber büyüdüm ben kuzumla hele birde doğum maceramı yazsam gülmekten çatlarsın
19yasında yeni üniversiteye baslamıs biri olarak yasadıklarını hayal bile edemiyorum ben iş hayatına girene kadar kendimi bebek olarak görüyordum resmen :)
Aaa valla erkekmiş
Ay hadi inşallah ya saglıkla
Kaynanam pek sevinmedi gerci sinir etti yüzde yetmiş kız dedik ilk torunu olmasına ragmen “olsun ne yapalım zaten senin annende kızdogurmustu ilk dimi bidahakine erkek olur artık” gibi salak sacma yorumlarla canımızı sıktı
19yasında yeni üniversiteye baslamıs biri olarak yasadıklarını hayal bile edemiyorum ben iş hayatına girene kadar kendimi bebek olarak görüyordum resmen :)
Aynen öyle canım bende şuan bakıyorumda diyorum daha ben çocukmuşum bi yandanda şuan koluna takıp gezdiğim boyu boyumu geçen delikanlım var iyiki de olmuş
Hanimlar tecrubeli ya da bilgili olanlara bir sorum var. Bebekler icin sampuan pisik kremi vs icin dusundugunuz markalar var mi? Ornegin bazen bebekler icin camasir yumusatici filan goruyorum ama kokulu olmalari minikleri rahatsiz eder mi? Kisacasi ne tur urunler markalar onerirsiniz en azindan indirimli vs rastlarsam almak istiyorum malum cinsiyet belli degil bari bu tip seylerden yavastan baslayayim
Yok balim, siddetli bulanti hic yasamadim. Toplamda 4/5 sefer falan istifra ettim afedersin. Hatta sonuncusu bu sabah oldu. Muhtemelen demir takviyesine basladim. O bulanti yapiyormus. Ona bagladim ben. Hafif bulantularim oldu icten icten ama ciddi olmadi... ama bizde genetik tahminen. Annem bana ve kardesime hamileyken hic bulanmamis. Teyzelerimde bulantisiz gecirdi hamileligini...
Bende toplamda 5 kez çıkardım.2 haftadır çpk iyiyim. Ama kızıma gebeyken gümde üç kez çıkarırdım. Ay belki erkektir bu sefer :) her şeyi buna yormak ahahahah
Pislik gercekten sonra videoyu izlettik bana komsusunun bişeyinin 4aylıkken düşürdügü bebeginden bahsetti peçeteye sarıp kadına vermişler kolu bacagı yüzü herşeyi olusmusta gözleri söylemişte bilmem ne
Bikaç ay önce düşük yapmamısım hala korkmuyorum yeri zamanı sanki o zamanmıs gibi bos bos konustu
Aynen öyle canım bende şuan bakıyorumda diyorum daha ben çocukmuşum bi yandanda şuan koluna takıp gezdiğim boyu boyumu geçen delikanlım var iyiki de olmuş
Aventenda gogus kalkanlari var icine sutte doluyormus ama sanirim bu gumusler dahaa iyi ikisinide bir karsilastirmak lazim canim.bu arada sonuclarina cok sevindim:) saglikli saglikli tosuncuk masallah :)