Ay gereksiz canım ya. İlk zaman illa oluyor. Doğru emzirme pozisyonu ve açık memeler ile iyileşiyor. Sonra şekilden sekile gire gire bebe zaten kıvama getiriyor memeleri :)
Kızlar göğüs yaraları için bana diğer çocuklarında hiç bir krem fayda etmemişti ben çareyi ayva çekirdeklerine kendi sütümden sağmıştım bekletince JEL gibi olmuştu o çok iyi gelmişti hemen geçirmişti çatlakları kullandığım diğer kremlerden daha faydalıydı aklınızda bulunsun
15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....
Ay gereksiz canım ya. İlk zaman illa oluyor. Doğru emzirme pozisyonu ve açık memeler ile iyileşiyor. Sonra şekilden sekile gire gire bebe zaten kıvama getiriyor memeleri :)
Herkeste öyle olmaz canım. Bende de ufak çaplı ona benzer seyler oldu ama korkma. Belki sende olmayacak. Sen yine kremini felan hazır tut. O zaman olursa yine konuşuruz :) rahat ol belki de olmayacak
Herkeste öyle olmaz canım. Bende de ufak çaplı ona benzer seyler oldu ama korkma. Belki sende olmayacak. Sen yine kremini felan hazır tut. O zaman olursa yine konuşuruz :) rahat ol belki de olmayacak
Aaa valla erkekmiş
Ay hadi inşallah ya saglıkla
Kaynanam pek sevinmedi gerci sinir etti yüzde yetmiş kız dedik ilk torunu olmasına ragmen “olsun ne yapalım zaten senin annende kızdogurmustu ilk dimi bidahakine erkek olur artık” gibi salak sacma yorumlarla canımızı sıktı
Canım herkeste öyle çok yara olmuyor bide emzirirken bebeğin göğüs ucunu iyi kavramasını sağlamak gerekiyor o zaman fazla yara ve ağrı olmuyor ilk oğlumda çok acemiydim 19 yasında anne olunca bişey bilmiyordum onda çok zorlandım ama diğerlerinde öyle çok aşırı yara ağrı olmadı
Tansiyon hep sabit 11/7 benim. Senin çarpıntı tansiyon iniş çıkışlarından olabilir. Ama insanı soluksuz bırakıyor dimi, geçen akşam 1 saat nerdeyse inmedi nabzım acile gidicektik son anda 90lara indi.
Canım herkeste öyle çok yara olmuyor bide emzirirken bebeğin göğüs ucunu iyi kavramasını sağlamak gerekiyor o zaman fazla yara ve ağrı olmuyor ilk oğlumda çok acemiydim 19 yasında anne olunca bişey bilmiyordum onda çok zorlandım ama diğerlerinde öyle çok aşırı yara ağrı olmadı
zuka24Mavikelebek0134
bunu yapmami bir hemşire/ebe dostum önermişti kendisinin de uygulamasidir.
Ben de uyguladım ılık su altında ben çok faidesini gördüm hiç uç krem ucun catlamasi emzirememe v.s. sıkıntı görmedim uyarilma olur mu tabiki bişey diyemiycem bişey okumadım araştırmadım bana verilen tavsiye ve gördüğüm olumlu sonucu paylaştim ...
Tansiyon hep sabit 11/7 benim. Senin çarpıntı tansiyon iniş çıkışlarından olabilir. Ama insanı soluksuz bırakıyor dimi, geçen akşam 1 saat nerdeyse inmedi nabzım acile gidicektik son anda 90lara indi.
Benim kısa süreli atak gibi geliyor
Mide bulantısı baslıyor ilk kusmuyorum ama öğürme gibi geliyor nefesim daralıyor aglamaya baslıyorum istemsiz cok hızlı nefes alıp veriyorum nefesimi düzenlemeye calısıyorum icimden saymaya baslıyorum eşim yanımda bişeyin yok gecti nefesini kontrol et vs telkinler veriyor ve temiz hava alıyorum
Yoruldugumda oluyor özellikle onu farkettim
Seninki cok uzun sürmüş ama kalp artık iki kişi icin kan pompalıyor bu duruma alısmaya calısıyormus ondan olabiliyormus
Maşallah canım inşallah gazsız sakin bir bebek olur hiç gerek kalmaz onlara benim oğlum çok sakindi heralde dediki annem bişey bilmiyo bari ben uslu oluyum dedi valla ben ilkte hiç bişey anlamamıştım bide çok hareketliydim hiç yerinde duramıyordum oradan oraya hoplardım zıplardım Kaynanam kızardı az yavaş hareket et düşecek bebek diye ama dinleyen kim kanım kaynıyordu duramıyordum ki şükür bişey olmadı ama tabi şimdiki aklım olsa temkinli davranırdım