Evet ya panik ataktan süphe ettim ilk ama belirtilerin geri kalanı yok bende
Doktor kardiyolojiye yönlendirebiliyormus ben bu hafta anlatıcam yasadıklarımı seninde aklında olsun
Ben de haftaya söyleyeceğim, tiroidden şüpheleniyorum ben de boğazım da çok kötü tiroid bezleriyle alakalı değildir inşallah.

anlatırlar canım gelinleri önemli değil
çünkü ne kadar iyi olsalarda gerçek anne değiller
bilmezler anlamazlar ama kızlarının başına kötü birşey gelse
kimseyi konuşturmazlar yanında üzülür diye dimi
ben bildiğimden konuşuyorum bunu ben işk gebeliğimde
çok stresliydim kv yüzünden bu sene kızları evlendi sanırım
ondan bana karşı çok iyi bu gebeliğimde yapmadığı şeyleri yapıyor
ama ben şunu öğrendim he he deyip geçicen ne derse takılmıycan öyle
daha rahat oluyor.

Değerin kötü mü cıktı ki ?
Ben hipotriodi hastasıyım 5 senedir ilaç kullanıyordum ama gebelikte tsh aşırı düşmüş 0.06 olmuş. Doktor ilk 3 ayda düşüş normal ilaca aynen devam et dedi. Ama acaba ilaç dozu fazla mı geliyor, bu sefer de hipertiroidiye mi çevirdi diye kafamda deli sorular. Bana kalsa endokrine gidicem hemen eşim abartma diyor

Instada muhendisinoglu var onu takip edebilirsin sordugun tum sorularin cevabi var

Plm123 canlarim o kaynanalari bana yollayin bir ayar vereyim. Ayy sinir oluyorum yaaaa. Allahtan bizim ailede oyle kimse yok. Olsaydi da onlarin pek hayrina olmazdi herhalde. Saglikli olsun, hayirli olsun diyeceklerine sanki enik dogrucaz tobe yaaaa

Ya gercekten bide ilk torun yani benim babamın kacıncı torunu olmasına ragmen adam agladı duyunca
kendide ilk kız dogurmus anneme kadar laf etti bos bogaz
Boş ver takma canım sen kafana sağlıklı olsun da oğlu kızı hayırlısı sağolsun benim Kaynanam inşallah buda kız olur diyor kız çocukları anneye babaya daha düşkün oluyorlar ben tek kızım o yüzden benimde gönlümden hep bir kızım daha olsun diye geçiyor kız kardeş başka çünkü

Senin kaynanan iyiymis canım
Genelde
Kaynana erkek olsun ister
Anneler kız olsun
Der malum sosyolojik konulardan dolayı
Bakalim biz kızlarımız için Bacı lık muessesini devam ettirebilecek miyiz :))))

Benimki tekrar değişti benim de 0.20 ydi
Eski doza döndüm haftaya yine baktircam

Gogusle oynamayın derken ilişki için dedi oturupta kimse gogsuyle oynamaz herhalde rahim kasılmasi yapabiliyor dedi göğsüm çok hassaslasti dediğimde Dr. Senin amacını da anlatmak istediğin ide anladım sadece Dr un yaptığı uyarıyı yazdim ben ve bu 4. Doğumum diğer Dr lardan da duydum ilk değil yani

Bebek olunca sanırım dahada gerginleşiyor ilişkiler bundan önce böyle değildi çünkü
Dediğin gibi görümcem evli olsa belki oda daha iyi konusurdu bu durumda

Oo baya düşük gibi
Sen yinede randevularını al şimdiden olmadı iptal edersin

Bizde erkek torun cok erkege doyduk ondan birazda hep kızım olsun istedim
Kendide ilk kız dogurmus ama annende kız dogurmus senin ilk dedi uyuz
Neyse gercekten Allah hayırlısını verdin eşinde kaynananında cocugunda :)
Sonra bu kaynanalar neden sevilmiyor peh :)

Erkek dogurmzyi başarı olarak gören bir sürü insan var ne yazık ki cahillik resmen evladın kızı erkeği olur mu hayırlı sağlıklı olsun yeter çok üzülüyor insan böyle gereksiz yorumlara benim anneannem de oğlan doğurdun o kadar falan demişti ne saçma ne büyük cahillik sanki erkek olunca anneye babaya bir artısı oluyor bence hiç takmayın insanların kafalarının içindeki dusunceyi

Benimki tekrar değişti benim de 0.20 ydi
Eski doza döndüm haftaya yine baktircam
Canım sen kaçlık ilaç kullanıyordun değer kaç olmuştu? Ya detaylıca yazar mısın? Benim değer çok düştüğü halde doktor ilaç dozunu düşürmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…