Evet ya panik ataktan süphe ettim ilk ama belirtilerin geri kalanı yok bende
Doktor kardiyolojiye yönlendirebiliyormus ben bu hafta anlatıcam yasadıklarımı seninde aklında olsun
Şükür aynı ildeyiz ailemlede
Zaten ne kadar kaçabilirim ki bahaneler tükenir illaki bi yerde :)
Bide ben hala korkuyorum bebege bişey olurmu bundada düşük olurmu diye kalkıp tanıdıgının 4aylıkken düşüren bebegini anlatıyor
Hatırladıkca geriliyorum
anlatırlar canım gelinleri önemli değil
çünkü ne kadar iyi olsalarda gerçek anne değiller
bilmezler anlamazlar ama kızlarının başına kötü birşey gelse
kimseyi konuşturmazlar yanında üzülür diye dimi
ben bildiğimden konuşuyorum bunu ben işk gebeliğimde
çok stresliydim kv yüzünden bu sene kızları evlendi sanırım
ondan bana karşı çok iyi bu gebeliğimde yapmadığı şeyleri yapıyor
ama ben şunu öğrendim he he deyip geçicen ne derse takılmıycan öyle
daha rahat oluyor.
Ben hipotriodi hastasıyım 5 senedir ilaç kullanıyordum ama gebelikte tsh aşırı düşmüş 0.06 olmuş. Doktor ilk 3 ayda düşüş normal ilaca aynen devam et dedi. Ama acaba ilaç dozu fazla mı geliyor, bu sefer de hipertiroidiye mi çevirdi diye kafamda deli sorular. Bana kalsa endokrine gidicem hemen eşim abartma diyor
Hanimlar tecrubeli ya da bilgili olanlara bir sorum var. Bebekler icin sampuan pisik kremi vs icin dusundugunuz markalar var mi? Ornegin bazen bebekler icin camasir yumusatici filan goruyorum ama kokulu olmalari minikleri rahatsiz eder mi? Kisacasi ne tur urunler markalar onerirsiniz en azindan indirimli vs rastlarsam almak istiyorum malum cinsiyet belli degil bari bu tip seylerden yavastan baslayayim
Pislik gercekten sonra videoyu izlettik bana komsusunun bişeyinin 4aylıkken düşürdügü bebeginden bahsetti peçeteye sarıp kadına vermişler kolu bacagı yüzü herşeyi olusmusta gözleri söylemişte bilmem ne
Bikaç ay önce düşük yapmamısım hala korkmuyorum yeri zamanı sanki o zamanmıs gibi bos bos konustu
Plm123
canlarim o kaynanalari bana yollayin bir ayar vereyim. Ayy sinir oluyorum yaaaa. Allahtan bizim ailede oyle kimse yok. Olsaydi da onlarin pek hayrina olmazdi herhalde. Saglikli olsun, hayirli olsun diyeceklerine sanki enik dogrucaz tobe yaaaa
Ya gercekten bide ilk torun yani benim babamın kacıncı torunu olmasına ragmen adam agladı duyunca
kendide ilk kız dogurmus anneme kadar laf etti bos bogaz
Boş ver takma canım sen kafana sağlıklı olsun da oğlu kızı hayırlısı sağolsun benim Kaynanam inşallah buda kız olur diyor kız çocukları anneye babaya daha düşkün oluyorlar ben tek kızım o yüzden benimde gönlümden hep bir kızım daha olsun diye geçiyor kız kardeş başka çünkü
Boş ver takma canım sen kafana sağlıklı olsun da oğlu kızı hayırlısı sağolsun benim Kaynanam inşallah buda kız olur diyor kız çocukları anneye babaya daha düşkün oluyorlar ben tek kızım o yüzden benimde gönlümden hep bir kızım daha olsun diye geçiyor kız kardeş başka çünkü
Senin kaynanan iyiymis canım
Genelde
Kaynana erkek olsun ister
Anneler kız olsun
Der malum sosyolojik konulardan dolayı
Bakalim biz kızlarımız için Bacı lık muessesini devam ettirebilecek miyiz :))))
Ben hipotriodi hastasıyım 5 senedir ilaç kullanıyordum ama gebelikte tsh aşırı düşmüş 0.06 olmuş. Doktor ilk 3 ayda düşüş normal ilaca aynen devam et dedi. Ama acaba ilaç dozu fazla mı geliyor, bu sefer de hipertiroidiye mi çevirdi diye kafamda deli sorular. Bana kalsa endokrine gidicem hemen eşim abartma diyor
Bana göğüslerinle oynama diyen bi doktor olmadı normalde oynamiyorum da zaten :)))
Bu ebe arkadaşımın dediği oynamak da değil ama siz yine de yapmayın keşke yorum silme butonu olsa benim kızım gayet sağlık 39. Da 4 kilo doğdu ama lütfen kimse uygulamasın
Ya da oynamasin da ben de mes ul olmayayım
Gogusle oynamayın derken ilişki için dedi oturupta kimse gogsuyle oynamaz herhalde rahim kasılmasi yapabiliyor dedi göğsüm çok hassaslasti dediğimde Dr. Senin amacını da anlatmak istediğin ide anladım sadece Dr un yaptığı uyarıyı yazdim ben ve bu 4. Doğumum diğer Dr lardan da duydum ilk değil yani
anlatırlar canım gelinleri önemli değil
çünkü ne kadar iyi olsalarda gerçek anne değiller
bilmezler anlamazlar ama kızlarının başına kötü birşey gelse
kimseyi konuşturmazlar yanında üzülür diye dimi
ben bildiğimden konuşuyorum bunu ben işk gebeliğimde
çok stresliydim kv yüzünden bu sene kızları evlendi sanırım
ondan bana karşı çok iyi bu gebeliğimde yapmadığı şeyleri yapıyor
ama ben şunu öğrendim he he deyip geçicen ne derse takılmıycan öyle
daha rahat oluyor.
Bebek olunca sanırım dahada gerginleşiyor ilişkiler bundan önce böyle değildi çünkü
Dediğin gibi görümcem evli olsa belki oda daha iyi konusurdu bu durumda
Plm123
canlarim o kaynanalari bana yollayin bir ayar vereyim. Ayy sinir oluyorum yaaaa. Allahtan bizim ailede oyle kimse yok. Olsaydi da onlarin pek hayrina olmazdi herhalde. Saglikli olsun, hayirli olsun diyeceklerine sanki enik dogrucaz tobe yaaaa
Bizde erkek torun cok erkege doyduk ondan birazda hep kızım olsun istedim
Kendide ilk kız dogurmus ama annende kız dogurmus senin ilk dedi uyuz
Neyse gercekten Allah hayırlısını verdin eşinde kaynananında cocugunda :)
Sonra bu kaynanalar neden sevilmiyor peh :)
Cinsiyeti belirleyenin oğlunun spermleri olduğundan haberi yok sanırım. Hatırlatma yapsaydın. Aşırı sinirlendim. Benim anneannemde öylr. Kızım olumca oğlun olur bi dahakine napalım dedi. Eşimde sinirlenmişti. Ben kız istiyordum kız oldu ve yine olsa yine kız istiyorum demişti o zmn. Şimdi yine kız gelirse suratını düşünemiyorum ahahaha
Erkek dogurmzyi başarı olarak gören bir sürü insan var ne yazık ki cahillik resmen evladın kızı erkeği olur mu hayırlı sağlıklı olsun yeter çok üzülüyor insan böyle gereksiz yorumlara benim anneannem de oğlan doğurdun o kadar falan demişti ne saçma ne büyük cahillik sanki erkek olunca anneye babaya bir artısı oluyor bence hiç takmayın insanların kafalarının içindeki dusunceyi